League of Legends
Re: League of Legends
vlad už nieje to čo býval a aj keď mnohí stále tvrdia že je OP tak podla mna nieje
, Anivia presne to isté,je fakt ťažká a ja som si ju kupil ale neni nejaká moc silná, povedal by som že taký veigar ktorého hrávam je lepší....s ultimou dokážeš zadeliť aj za 2K dimidžu, čo anivia ktorá je na manu pažravá jak sviňa nedokáže....
Lux sa dás strašne ľahko nafeedovať, velmi lahučké je zaňu hrať, ultima ma maličké CD, ale našiel som u nej taký problém, že v late-game už jej na sile nepribúda, keď sa hra pretiahne nad 40tu minútu tak aj keď je nafeedená je slabá, vtedy champovia ako jax,trynda a spol aj keď majú 5/15 začínajú hrať, a no prestáva....asi tak
Dúfam že ste pochopili, lebo ja by som to takto nepochopil.....
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
no a povedz mi, na ktorecho champa vyslovene potrebujes skill? ta hra je o 6 tich spelloch preboharain3R napísal:velmi lahučké je zaňu hrať,
a k tej luxe, ona nie je stavana na to aby sla 1v1 proti kalibrom ako je trynda, jax .. , je support, kontroluje zonu, stunuje, spomaluje, ked mas vysoku ability power, tak champov co maju malo hp (Ashe, Plank, Shaco .. ) zlozis na jedno combo
Šak ja sa nehádam
Inak planka keď si spomenul, hráva ho niekto? ja som si ho chcel kúpiť ale čo ja viem, akože také obyčajné melee, na crit vie narobiť pekný dmg, ale kto bude stáť na mieste a nechá sa sekať? Nikto
tak mi príde taký slabý doslova......či nieje? viem že teraz po poslednom patchi, alebo ešte predtým jeho utlimu zlepšili, ale inak nič strašné....iba berie viac HPčok....
aj vam ide hrat iba 3 vs 3?
Vdaka za rady a za Luxu som hral asi mesiac, ale nejako ma to za nu prestalo bavit a teraz hram za Tryndamera, na ktorom mi nevyhovuje jedine to ze nieje ranged, inak je to velmi silny char
Ranged Trynda ?
Boh nam pomahaj.
Son-Goku mne sa to už dvakrát stalo hento, že mi nedalo na výber 5v5...Myslím že som len vypol a zapol klient a šlo to....
mne tiez, ked maju plne servre a dodatocne im to blbne po patchi alebo podone niekedy to naschval vypnu aby sa system ukludnil... treba si dat trojku vtedyrain3R napísal:Son-Goku mne sa to už dvakrát stalo hento, že mi nedalo na výber 5v5...Myslím že som len vypol a zapol klient a šlo to....
Ja trojku nenávidím... To je také, nudné....A kto má v teame shaca,kassa,munda alebo ešte nejakého skákača tak vyhral.. 
-
lekoklatik
VIP
Ako sa volá spell ktorým Mudno skáče? Nemyslel si náhodou Jax-a?
//nauč sa teda písať. btw nesúhlasím s tebou. To je tak obmedzený názor, ako keď
povieš že Ashe je proste najviac low champion
//nauč sa teda písať. btw nesúhlasím s tebou. To je tak obmedzený názor, ako keď
povieš že Ashe je proste najviac low champion
Nie, ale zle som to vyjadril zo seba.... Pokial je v týme: mundo, alebo kassadin alebo shaco tak ten tým ma vyhraté, poprípade ešte iný skákač ako kassa a shaco, teda napr. ten jax.... A skákanie myslým tak že prejde cez stenu doslova....
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
to nie je pravda ale vobec, imo vysledok hry nezavisi od zvolenych charov ale od skillu playerovrain3R napísal:Nie, ale zle som to vyjadril zo seba.... Pokial je v týme: mundo, alebo kassadin alebo shaco tak ten tým ma vyhraté, poprípade ešte iný skákač ako kassa a shaco, teda napr. ten jax.... A skákanie myslým tak že prejde cez stenu doslova....
Za predpokladu ze su vsetci hraci v tvojom teame skilleri a aj tvoji superi su skilleri tak zalezi jedine na vybere champov pretoze kazdy champ ma svojho antichampa ktory by ho mal zabit napr. kogmaw ma dobru penetraciu armoru .. Trundle stealuje tankom resisty a armor atd. Nuz ale v normal game mas smolu tam nevies co si superi vyberaju cize to mozes zistit jedine v ranked game a aj to asi iba na vyssom rankuPhYs0c napísal:
to nie je pravda ale vobec, imo vysledok hry nezavisi od zvolenych charov ale od skillu playerov
dneska sme hrali proti 4tankom a asche kera bolo na mide. Na tej lajne som nevedel nic vymysliet omg ako zo zaciatku nemohol dat nikto nikoho lenze na 8 lvl sa dali ku sebe omg a to neslo zastavit
-
Peter_Retep
VIP
skusil som to ale DotA sa mi pozdava viacej.....
-
lekoklatik
VIP
@Peter_Retep - tak sa pozri na Heroes of Newerth
Leko za príspevky tohto typu by som dával bany
Musíme byť predsa verní LoLku, radšej ho prehovor ako pošli ku konkurencii
Ja by som daval bany za vysku tvojho intelektu.
Btw skusali ste uz niekdo DarkSpore? Ja som v bete a zatial ma to velmi neoslovilo.
Btw skusali ste uz niekdo DarkSpore? Ja som v bete a zatial ma to velmi neoslovilo.