Okolo Velkej noci by sme chceli stretko v KE, ucast by mala byt relativne velka.jimmy_xp napísal:Chalani/baby robíte niekedy stretko aj v okolí Prešova? Rád by som došiel
Stretko
Re: STRETKO
Ja by som rada prišla na nejaké stretko, môže to byť zaujímavé..
Taký PO alebo KE by som zvládla, keďže predpokladám, že v PP sa nič také nebude konať...
Taký PO alebo KE by som zvládla, keďže predpokladám, že v PP sa nič také nebude konať...
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Na KE sa hlásim aj ja
Pokiaľ mi neskočí robota do toho, tak by som prišiel 
-
mirak2
Hardcore addict
v kosiciach som tradicny ucastnik a rovnako aj dorast - moosha, shamway, fabo a pershing (musel som, sry
)
a u nas sa za relativne velku ucast povazuje 5-8 ludi
a u nas sa za relativne velku ucast povazuje 5-8 ludi
-
aviceN
Guru
KE - nejake stretko pred Velkou nocou?
Mirak2 - dorast? Nemyslis adolescentnych pubertiakov? 
Tento rok by som sa rad v KE zastavil, no ci to vyjde uz v okoli velkej noci, alebo az niekedy cez leto, sa necham prekvapit.
Tento rok by som sa rad v KE zastavil, no ci to vyjde uz v okoli velkej noci, alebo az niekedy cez leto, sa necham prekvapit.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
dost bolo ... podme sa bavit predmetne a ucelne, teda o stretku v Brne
... brnaci kde ste kto ? ... navrhnite cosi v nejaky stvrtok, alebo piatok 
neviem pyčko moja... ja a jimmy mozme, ostatok sa nehlasi... a ja kazdemu vypisovat nejdem teraznordkapp_pb napísal: áááááá ... MakY pYčóóó ... co bude s tym Brnovom ?
-
Grim
Darca
...ak budem mať do KE zabezpečený odvoz (KoCi napr.
) tak sa zúčastním...
-
johny541
King
Ja pred veľkou nocou veľmi nie, maturujem a nejako nie je chuť
No možno budem mobilný a podarí sa mi zohnať auto, tak by som mohol po niekoho skočiť prípadne kto nie je z KE. Rád sa preveziem.
ja ja jaMaki napísal:
neviem pyčko moja... ja a jimmy mozme, ostatok sa nehlasi... a ja kazdemu vypisovat nejdem teraz
Ak by nás bolo pár ľudí zo SB, tak by sme šli 
A keby sme prevetrali trocha tvojho tátoša?Grim napísal:...ak budem mať do KE zabezpečený odvoz (KoCi napr.) tak sa zúčastním...
-
Grim
Darca
...no určite...ja by som chcel prevetrať troška pečienku...vieš?...a to by som motorizovaný nemohol...
Ak by sa to spravne nacasovalo, bolo by to realizovatelne. Cez tyzden ma vsak nepusti praca, cez vikend zas skola. Jedine mozne terminy u mna v najblizsej dobe: 26.3., 16.4. a 30.4, vsetko zhodou okolnosti soboty. Mr. Goťár, aka kosicky organizator hojkostretka, vieme sa vtesnat do niektoreho z tychto terminov? 
No...26.3. by to aj slo kedze velka noc je az 22-25.4., tak predbezne mozeme dat 26.3. ako datum kosickeho stretka, ja si skusim ostatne veci zorganizovat tak, aby to vychadzalo.
-
RATZINGER666
Darca
nord: pyco, 9. v stredu som v brne, jak to s Tebou vyzera? si v praci ci dobehnes??
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
v stredu asi nehrozi ... uvidim buduci tyzden, ale skor nie, ako ano ... stvrtok vecer az
-
Fabo
Hardcore addict
Brnovaci, bol by zaujem spojit pripadne vaksie stretko s prehliadkou tutaj toho pripadne? Za priaznivych podmienok.
uplnou nahodou som sa dostal k archivnym fotkam z hojkarskeho stretka v BB v roku 2008
, tak mi napadlo, preco nespravit nejake pokracovanie... je tu niekto z BB/ZV a okolia, kto by sa pridal?