Zdravím, mám bezdrôtovú myšku s USB "nano" prijímačom... Myška normálne fungovala, ale v jeden deň som ju zapol a už nešla. Myška svieti, keď zasuniem prijímač do USB portu, tak ho pripojí. Asi bude problém v komunikácii medzi myškou a prijímačom. Nevie niekto čo s tým ? Na myške nie je žiadne tlačidlo "spárovania" alebo pod.
Ďakujem za rady...
Problém s bezdrôtovou myškou
-
vladenko007
VIP
Re: Problém s bezdrôtovou myškou
A čo tak baterky. 
Zasa až tak zle na tom nie som 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Mal by byť na myške reset. Btw. keby si hodil model/výrobcu myšky, dosť by to helflo.
Tlačidlo reset tam nie je. A výrobca
...DIGIBOY. Totižto je to myška objednávaná z DX. Bola bez chyby, teda až doteraz 
-
miso.kubachy
Light Expert
Mal som podobný problém s laserovou od Microsoftu. Pár týždňov bez problémov, no po jednom vytiahnutí receiveru z USB portu som ju už nemohol rozbehať - kontrolka síce vždy zasvietila, no myš sa k príjmaču nedokázala pripojiť. Skúšal som nové ovládače, iný OS, iný PC. Nič nepomohlo. Tak som ju po ani nie mesiaci prestal používať, no dlho som si nenašiel čas ju dať na reklamáciu. Nakoniec som to stihol tesne pred koncom záruky a reklamáciu mi uznali, s tým, že vraj boli v myši príliš opotrebované nejaké súčiastky (zjavne nie mnou, keďže som ju používal iba dva-tri týždne). Poslali novú a tá mi zatiaľ drží už pár mesiacov... Treba reklamovať ak je v záruke.