Problém s bezdrôtovou myškou

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
dano899
Novice
Novice

Problém s bezdrôtovou myškou

Príspevok od používateľa dano899 »

Zdravím, mám bezdrôtovú myšku s USB "nano" prijímačom... Myška normálne fungovala, ale v jeden deň som ju zapol a už nešla. Myška svieti, keď zasuniem prijímač do USB portu, tak ho pripojí. Asi bude problém v komunikácii medzi myškou a prijímačom. Nevie niekto čo s tým ? Na myške nie je žiadne tlačidlo "spárovania" alebo pod.
Ďakujem za rady...
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Problém s bezdrôtovou myškou

Príspevok od používateľa vladenko007 »

A čo tak baterky. :)
dano899
Novice
Novice

Zasa až tak zle na tom nie som :)
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Mal by byť na myške reset. Btw. keby si hodil model/výrobcu myšky, dosť by to helflo.
dano899
Novice
Novice

Tlačidlo reset tam nie je. A výrobca :) ...DIGIBOY. Totižto je to myška objednávaná z DX. Bola bez chyby, teda až doteraz :)
miso.kubachy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miso.kubachy »

Mal som podobný problém s laserovou od Microsoftu. Pár týždňov bez problémov, no po jednom vytiahnutí receiveru z USB portu som ju už nemohol rozbehať - kontrolka síce vždy zasvietila, no myš sa k príjmaču nedokázala pripojiť. Skúšal som nové ovládače, iný OS, iný PC. Nič nepomohlo. Tak som ju po ani nie mesiaci prestal používať, no dlho som si nenašiel čas ju dať na reklamáciu. Nakoniec som to stihol tesne pred koncom záruky a reklamáciu mi uznali, s tým, že vraj boli v myši príliš opotrebované nejaké súčiastky (zjavne nie mnou, keďže som ju používal iba dva-tri týždne). Poslali novú a tá mi zatiaľ drží už pár mesiacov... Treba reklamovať ak je v záruke.
Napísať odpoveď