Akú máte myš
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Microsoft Intelli Explorer 4.0A obyvajuca dno smetneho kosa [prestal ist po pol roku som sa na.... ani som ju nebol reklamovat 1700 Sk v ... rovno som ju slahol o stenu
[uz je lacnejsja omnoho lacnejsja]
teraz pouzivam logitech UltraX optical za 5 kil a som spokojny
. Nema taky prijemny povrch ako MSacka myska, ale da sa 
P.S.: jedine vyuzitie drahych mysi je v tom ze ked spravite otocku o 180 stupnov myskou tak vas to nevyvrati hore a nedostanete headshota...
P.S.2.: najviac zerem teflonove plosky na myskach ^_^ ked na ne nemate specialnu podlozku za tri dni sa vysuchaju
teraz pouzivam logitech UltraX optical za 5 kil a som spokojny
P.S.: jedine vyuzitie drahych mysi je v tom ze ked spravite otocku o 180 stupnov myskou tak vas to nevyvrati hore a nedostanete headshota...
P.S.2.: najviac zerem teflonove plosky na myskach ^_^ ked na ne nemate specialnu podlozku za tri dni sa vysuchaju
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
problem teflonov je uplne presne ako problem lacnych mysi, t.j. lacna mys - nekvalitny teflon. Na mx500/510/518/1000 a Razerkach (co su mysky za nemale peniaze) su telfony kvalitne, ja osobne mam od vianoc mx510 a teflony nejavia ziadnu znamku opotrebenia, pouzivam obyc. tenku podlozku pod mysuplink napísal:P.S.2.: najviac zerem teflonove plosky na myskach ^_^ ked na ne nemate specialnu podlozku za tri dni sa vysuchaju
-
Nymphested
Zablokovaný
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
mys
ja mam dve
najprv som schytal msie4 ale to koliesko sa neda pouzivat. ja nechapem jak dakto moze sa ho vobec dotknut. ved to nejde krutit. a naraz sa to pohne o 10 stupnov dalej.
mojaa druha, 2krat lacnejsia a 2krat lepsia mys á genius neviem co
najprv som schytal msie4 ale to koliesko sa neda pouzivat. ja nechapem jak dakto moze sa ho vobec dotknut. ved to nejde krutit. a naraz sa to pohne o 10 stupnov dalej.
mojaa druha, 2krat lacnejsia a 2krat lepsia mys á genius neviem co
- Prílohy
-
- gen_sp_b.jpg (5.11 KiB) 1106 zobrazení