Nenápadne naznačiť nezáujem

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
TenDruhy
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Nenápadne naznačiť nezáujem

Príspevok od používateľa TenDruhy »

Halo halo, ludia stalo sa vam niekedy ked nejake dievča/chlapec sa snažilo o vztah/sex etc.. ale vy ste nechceli/nemohli/mali ine dovody pritom ju nechcete urazit, sklamať .. zaujima ma ako ste to riešili?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Nenápadne naznačiť nezáujem

Príspevok od používateľa audiotrack »

nestalo, lebo ma nikdy nikto nechcel :) Ale z pozorovania a discovery viem, že najlepšie je ignorovať. Nie brutálne, iba proste občas neodpísať, neprezvoniť, pozdraviť sa a povedať že nemáš čas.. skôr či neskôr si všimne že nejavíš záujem
TenDruhy
Expert
Expert

Jemny nezaujem a ignoracia ešte skor vyvola vacsi zaujem o teba..
Ale dobree, je to kamaratka dobra.. no ignorovat ju nemožeš..
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak potom nevies co chces..Lebo ignorovat ju mozes. Len do rozumnej miery..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Preco nenapadne? Ak je to kamaratka, tak poviem: Nechcem si skazit priatelstvo, preto to s tebou nechcem robit. Spravil som raz, aj som tu o tom pisal. Nie je na tom nic zle. Ked je to kamaratka, pochopi.

Ak je to niekto, koho poznas, ale ozalies, ze sa na teba pripadne urazi, tak do toho a s pravdou von.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Stalo sa mi to dvakrát, vždy som uprimne bez prikrášlení povedal čo a ako, a všetko bolo v najlepšom poriadku. Baby to pochopili a šlo sa dalej :)
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

rob to ako Ted Mosby: Zamiloval som sa do teba, milujem ta atd. Zaujem strati sama :D
Fortyse7en
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Fortyse7en »

Zo skúsenosti viem že chalani vetu typu: "mám ťa rada ako kamaráta/brata" rozdýchavajú ťažko, ale dievčatá ešte ťažšie takže ja by som navrhoval premyslenú ignoráciu, nie zo dňa na deň prestať písať, ale sem tam zaklamať že nemáš čas písať, ísť von a ono už jej to časom dôjde.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Tieto postupne ignoracie a pod. co tu spominate su podla mna uplna blbost. Na co by som mal niekomu nieco pomalicky naznacovat, ked mu to mozem skratka povedat a hlavne, usetrit mu tym cas, pocas ktore tak ci tak bude premyslat co a ako sa deje, bude mat nadej a pod.

Okrem toho tomu cloveku prejavim aspon nejaku uctu, ak mu to poviem rovno a nie zbabelym naznacovanim...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

TenDruhy napísal:Halo halo, ludia stalo sa vam niekedy ked nejake dievča/chlapec sa snažilo o vztah/sex etc.. ale vy ste nechceli/nemohli/mali ine dovody pritom ju nechcete urazit, sklamať .. zaujima ma ako ste to riešili?
Nenápadné naznačovnanie je tá najväčšia kravina, ktorú môžeš urobiť. Bolo by pokrytectvo ju zámerne ťahať za nos a vedieť pritom, že to z tvojej strany cielene smeruje ku koncu.
Narovinu povedať a bude to lepšie pre Vás oboch!
TenDruhy
Expert
Expert

jin napísal:Nenápadné naznačovnanie je tá najväčšia kravina, ktorú môžeš urobiť. Bolo by pokrytectvo ju zámerne ťahať za nos a vedieť pritom, že to z tvojej strany cielene smeruje ku koncu.
Narovinu povedať a bude to lepšie pre Vás oboch!
Kľud.. To bola otazka do plena.. ja take momentalne nemusim riešiť ani som nikdy neriešil cize taka vec.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ved on je kludny. Jeden z mala ludi na fore. Takze si to neber osobne. Myslel to v tom najlepsom zmysle.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

TenDruhy napísal: Kľud.. To bola otazka do plena.. ja take momentalne nemusim riešiť ani som nikdy neriešil cize taka vec.
Vyskytla sa podobná situácia v súčasnosti niekde v okolí, alebo si tému načal z čistého hypotetického záujmu?

p4ra: Dík bro´
TenDruhy
Expert
Expert

jin napísal:Vyskytla sa podobná situácia v súčasnosti niekde v okolí, alebo si tému načal z čistého hypotetického záujmu?

p4ra: Dík bro´
Prezeral som si laska vztahy priatelstvo a som si všimol ze tu taka tema nebola, ale v minulosti sa mi to stalo, riešil som to povacsine tak ako by to riešili ti nadomnou, bud ignoraciou alebo narovinu a uprimne
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

nenapadne nazancit nezaujem..?..to je podla mna neriesitelne...naznacovat mozes len zaujem ale nezaujem nenaznacis..to skor len tym dokaziš priatelstvo ...a k tym niektorym radam čo tu padli..?? ze neodpisuj ingoruj..pre boha sak ak mate zaujem o nieco tak sa o tom bavite vonku a nie len internetovo nie?..tu sa pozadit neda..prosto len s pravdou von ziadne vodenie za nos ziadne nenapadne naznacovanie..dokonca ak to nieje az taky priatel/ka tak ak nič nebude aj tak si nikdy navzajom chybat nebudete...len zabudnete na seba a tym vodenim za nos by sa tazsie zabudalo pre tu stranu ktora mala zaujem.....NAZOR!..
Napísať odpoveď