Nenápadne naznačiť nezáujem
Nenápadne naznačiť nezáujem
Halo halo, ludia stalo sa vam niekedy ked nejake dievča/chlapec sa snažilo o vztah/sex etc.. ale vy ste nechceli/nemohli/mali ine dovody pritom ju nechcete urazit, sklamať .. zaujima ma ako ste to riešili?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nenápadne naznačiť nezáujem
nestalo, lebo ma nikdy nikto nechcel
Ale z pozorovania a discovery viem, že najlepšie je ignorovať. Nie brutálne, iba proste občas neodpísať, neprezvoniť, pozdraviť sa a povedať že nemáš čas.. skôr či neskôr si všimne že nejavíš záujem
Jemny nezaujem a ignoracia ešte skor vyvola vacsi zaujem o teba..
Ale dobree, je to kamaratka dobra.. no ignorovat ju nemožeš..
Ale dobree, je to kamaratka dobra.. no ignorovat ju nemožeš..
-
Soviet
Darca
Tak potom nevies co chces..Lebo ignorovat ju mozes. Len do rozumnej miery..
-
p4ra
Redeemer
Preco nenapadne? Ak je to kamaratka, tak poviem: Nechcem si skazit priatelstvo, preto to s tebou nechcem robit. Spravil som raz, aj som tu o tom pisal. Nie je na tom nic zle. Ked je to kamaratka, pochopi.
Ak je to niekto, koho poznas, ale ozalies, ze sa na teba pripadne urazi, tak do toho a s pravdou von.
Ak je to niekto, koho poznas, ale ozalies, ze sa na teba pripadne urazi, tak do toho a s pravdou von.
Stalo sa mi to dvakrát, vždy som uprimne bez prikrášlení povedal čo a ako, a všetko bolo v najlepšom poriadku. Baby to pochopili a šlo sa dalej 
-
Peter_Retep
VIP
rob to ako Ted Mosby: Zamiloval som sa do teba, milujem ta atd. Zaujem strati sama 
-
Fortyse7en
Novice
Zo skúsenosti viem že chalani vetu typu: "mám ťa rada ako kamaráta/brata" rozdýchavajú ťažko, ale dievčatá ešte ťažšie takže ja by som navrhoval premyslenú ignoráciu, nie zo dňa na deň prestať písať, ale sem tam zaklamať že nemáš čas písať, ísť von a ono už jej to časom dôjde.
-
Vigor
King
Tieto postupne ignoracie a pod. co tu spominate su podla mna uplna blbost. Na co by som mal niekomu nieco pomalicky naznacovat, ked mu to mozem skratka povedat a hlavne, usetrit mu tym cas, pocas ktore tak ci tak bude premyslat co a ako sa deje, bude mat nadej a pod.
Okrem toho tomu cloveku prejavim aspon nejaku uctu, ak mu to poviem rovno a nie zbabelym naznacovanim...
Okrem toho tomu cloveku prejavim aspon nejaku uctu, ak mu to poviem rovno a nie zbabelym naznacovanim...
-
jin
VIP
Nenápadné naznačovnanie je tá najväčšia kravina, ktorú môžeš urobiť. Bolo by pokrytectvo ju zámerne ťahať za nos a vedieť pritom, že to z tvojej strany cielene smeruje ku koncu.TenDruhy napísal:Halo halo, ludia stalo sa vam niekedy ked nejake dievča/chlapec sa snažilo o vztah/sex etc.. ale vy ste nechceli/nemohli/mali ine dovody pritom ju nechcete urazit, sklamať .. zaujima ma ako ste to riešili?
Narovinu povedať a bude to lepšie pre Vás oboch!
Kľud.. To bola otazka do plena.. ja take momentalne nemusim riešiť ani som nikdy neriešil cize taka vec.jin napísal:Nenápadné naznačovnanie je tá najväčšia kravina, ktorú môžeš urobiť. Bolo by pokrytectvo ju zámerne ťahať za nos a vedieť pritom, že to z tvojej strany cielene smeruje ku koncu.
Narovinu povedať a bude to lepšie pre Vás oboch!
-
p4ra
Redeemer
Ved on je kludny. Jeden z mala ludi na fore. Takze si to neber osobne. Myslel to v tom najlepsom zmysle.
-
jin
VIP
Vyskytla sa podobná situácia v súčasnosti niekde v okolí, alebo si tému načal z čistého hypotetického záujmu?TenDruhy napísal: Kľud.. To bola otazka do plena.. ja take momentalne nemusim riešiť ani som nikdy neriešil cize taka vec.
p4ra: Dík bro´
Prezeral som si laska vztahy priatelstvo a som si všimol ze tu taka tema nebola, ale v minulosti sa mi to stalo, riešil som to povacsine tak ako by to riešili ti nadomnou, bud ignoraciou alebo narovinu a uprimnejin napísal:Vyskytla sa podobná situácia v súčasnosti niekde v okolí, alebo si tému načal z čistého hypotetického záujmu?
p4ra: Dík bro´
-
D_I_C_K
Light Professional
nenapadne nazancit nezaujem..?..to je podla mna neriesitelne...naznacovat mozes len zaujem ale nezaujem nenaznacis..to skor len tym dokaziš priatelstvo ...a k tym niektorym radam čo tu padli..?? ze neodpisuj ingoruj..pre boha sak ak mate zaujem o nieco tak sa o tom bavite vonku a nie len internetovo nie?..tu sa pozadit neda..prosto len s pravdou von ziadne vodenie za nos ziadne nenapadne naznacovanie..dokonca ak to nieje az taky priatel/ka tak ak nič nebude aj tak si nikdy navzajom chybat nebudete...len zabudnete na seba a tym vodenim za nos by sa tazsie zabudalo pre tu stranu ktora mala zaujem.....NAZOR!..