Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa Hotwire »

noo v niektorych miestach ma svoje opodstatnenie ale je pravda ze nie vsade...celkovo take jednotne rychlostne limity su podla mna pi*ovina....ved na niektorych usekoch mimo mesta je bezpecna aj 120ka ale niekde zas je aj tych 90 moc
Stigmar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Stigmar »

tie limity by mohli dat dop ved ked je uzka cesta alebo nevidis do zakruty tak urcite nepojdes 130 ale ked je rovna cesta a si sam tak preco nejst primerane ...
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

takto... tie limity.. ked je niekto pako, tak mu nepomoze ani cislo v cervenom kruzku, a ked sa chce zabit alebo dokazat si nieco, tak pojde aj po polnej ceste 140 km/h.. limity v meste... predtym bola maximal. povolena rychlost 60 km/h ale vsetci chodili 70 km/h, lebo tatko mojho kamarata povedal, ze o 10 prekrocit mozem, tak sa chodilo 70. teraz je 50-ka a vodici chodia 60-kou. je to pravda, ked idem mam zapnutu GPS a sledujem rychlost na tachaci a na GPS, tak vidim, ze tam je rozdiel aj 10 km/h vo vacsich rychlostiach... ale pre blbcov ako som ja nepomozu ani 2 plne ciary, obmedzena rychlost a pod. Proste ked ide niekto predomnou cez dedinu a brzdi ma, tak ho obehnem, lebo sa ponahlam. tymto padom si myslim, ze nie som arogantny, lebo ked idem predbiehat skontrolujem spetak, poslusne hodim smerovku, predbehnem, pozriem do spetaku, smarim smerovku a zaradim sa.. nijako nikoho neohrozujem, iba svoju penazenku.. nevravim, ze to robim stale, len ked sa ponahlam.. urcite to vela ludom prekaza, neberiem im to :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ohladom limitov beztak vzdy najviac prudili, prudia a budu prudit ti, ktori jazdit nepotrebuju, pripadne jazdia minimalne - ano ked idem v nedelu do tesca a do kostola, tak sa da ist pianko 50/90/130 ... ked mam stihnut XY veci a prekracovanie rychlosti mi pomoze stihat co potrebujem a minimalizovat cas zabity v aute, je to o niecom inom :-)
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

Mestečko.. po mestečku..kde si viem dovoliť tak aj 80 vytiahnem....ale viem aj pekne 50 isť.. a mimo mesta tak 90 idem jedine ak sneží alebo je hmla..teda 90 a menej...inač sa mi zdá 90 strašne málo..a to ani nemám silné auto ..klasika 1.6 HDi Berlingo..alebo 1.6 Clio..
Fuxxo
Darca
Darca

D_I_C_K napísal:Mestečko.. po mestečku..kde si viem dovoliť tak aj 80 vytiahnem....ale viem aj pekne 50 isť.. a mimo mesta tak 90 idem jedine ak sneží alebo je hmla..teda 90 a menej...inač sa mi zdá 90 strašne málo..a to ani nemám silné auto ..klasika 1.6 HDi Berlingo..alebo 1.6 Clio..
takto.. niektori ako ja, co jazdia na sluzobnych autach tvrida, ze to auto pozna len plny plyn a volnobeh... u mna to tak nie je... po dedinach v mojom okli chodievam predpisovo jedine vtedy, ked vychadza autobus zo zastavky, alebo ho neviem predbehnut :) pokial nasnezi, tak jazdim opratrnejsie, ale nejazdim pomaly, ked vidim pred sebou auta ako idu po nevyhrnutej ceste 40kou, tak ich obehnem a idem si svojim tempom... ide tu o to, ze ludia co idu 40kou si myslia, ze som blazon, ale pre mna to je iba sneh co napadol a viem co si na nom mozem dovolit, nie ako radovy vikendovy sofer...
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

V poriadku...tak nejak si to aj ja predstavujem viem isť podla pravidiel a predpisov..ale nikedy to proste nejde..lebo fakt najviac ma vie pobaviť v meste 50 na 2 prudovke je neskutočne pomalá rýchlosť...a ked predomnou idú 2 autá a podla predpisov teda 45km/h ta jako dakujem..to ma vie niekedy dostať ..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

s tym snehom suhlasim v plnom rozsahu - tuto zimu som na nom nejake tie tisicky najazdil ... jazdil som prevazne v noci a trasy okolo 300-400km, takze cesty zanedbane, cestari spali a aut vela nebolo a to mne nevadilo ... na rovinkach kludne 100-110 sneh nesneh ... (paradoxne okrem dialnice, tam sa casto da max. 90, pretoze pravy je vyjazdeny od kamionov, ale lavy nikto nepretiahol a prejde nim jedno auto za hodinu - a vletet trebars 120 z pomerne ujazdeneho snehu do 10cm prasanu je casto o drzku :-D) ... keby som isiel cez den, tak to iste prejdem za 2 - 3 nasobne dlhsi cas (kvalifikovany odhad po zapocitani vazeneho priemeru doby zdrzania pri nehodach na mojej obvyklej trase :-D :-D) ...
Fuxxo
Darca
Darca

podobne aj ja tiez, ale vacsinou na cestach 1. triedy a 2. triedy.. najlepsie co v zime existuje (myslim stav vozovky) je ujazdeny sneh.. a najhorsie pre mna co moze byt, tak je ujazdeny sneh posypany chemickym posypom teda kašovita vrstva snehu, clapkanica a pod. ako dal by som tomu kretenovi, co posype ujazdeny sneh do ruky cecer nie auto s 2 tonami soli... viem ze to nie je jeho chyba, ale je volovina robit z vyborneho stavu vozovky tazko ovladatelny stav... no cou uz, ked treba tak cestarov nevidno a ked netrebam tak ich je ako nasratych... ale to je uz OT
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Fuxxo, nesuhlasim v tomto pripade s tebou a asi iba v tomto jedinom zatial :wink:

pridam teda priklad: Piestany, nemoze sa chemicky posypat, koli spodnej vode /kupelnej vode/, bez posypu su cesty hned po napadnuti snehu hladke vyjadzene a ked to primrzne, tak to aj dlho vydrzi a je to o drzku po meste jazdit takto...
Fuxxo
Darca
Darca

Tomasko napísal:Fuxxo, nesuhlasim v tomto pripade s tebou a asi iba v tomto jedinom zatial :wink:

pridam teda priklad: Piestany, nemoze sa chemicky posypat, koli spodnej vode /kupelnej vode/, bez posypu su cesty hned po napadnuti snehu hladke vyjadzene a ked to primrzne, tak to aj dlho vydrzi a je to o drzku po meste jazdit takto...
dakujem, aspon niekto neushlasi, ale ako stale som ja debil zabudol dopisat, ze som nemyslel na cesty v meste, skor som myslel cesty mimo mesta kde su vacsie rychlosti.. v meste su najviac klzave krizovatky, lebo pred nimi kazdy brzdi, ten sa kus smykne, ten za nim kusok smykne a 15-ty sofer uz len len dobrzdi.. ale ved aj na toto su posypy, sice nie chemicke ale strkove.. viem, ze strk po viacerych autach v kolaji kadial chodia auta uz nie je a je tam lad.. da sa ist aj mimo kolaji pokial viem... mimo mesta su strasne zradne mostiky, ci uz na rovinkach alebo v zakrutach, clovek ani nevie ako a uz sa toci ako skala v miesacke...

lenze neviem co maju pani cestari za politiku.... lebo rano ked vstanem a idem do prace pesobusom, tak vidim cesty neodhrnute, neposypane.. stretnem cestara a pytam saa ze co robia, on mi odveti, ze najskor sa vyhrna mimo mesto a potom mesto a kym pada sneh, tak maju zakazane posypat... no dobre, beriem. sadam do sluzobneho auta, preventivne vyskusam rucnu brzdu pri vychadzani z parkoviska (zistujem, ze funguje :D) zajdem poza mesto - nevyhrnute.. vraciam sa spat po rovnakej trasne (cca 20 min) vychadzam z mesta inym smerom - nevyhrnute.. to je fakt ked cestari spia :)

//autoeditácia príspevku (28 Feb 2011, 20:22)
tak dnes som prispel statu somou 20€ za prekrocenia rychlosti o 16km/h (v dedine). aj ked nechapem ked som isiel 80 km/h ale nevadi :) povodna pokuta bola na 50€ ale podarilo sa mi oblomit ich :) rychlejsie som isiel z jednoducheho dovodu - viezol som pacientku domov po tazkom operacnom zakroku domov z BB, diabeticka, inzulin si zabudla doma a zistila to az ked sme boli v Podlubietovej.. zastal som v Lopeji kupila si sladke pecivo, aby jej nebolo az tak zle.. no a v Podbrezovej HALT, bratia v zelenom... Mohol som vysvetlovat, ze pacientke je zle, ze mam majak v aute na magnet ale je pokazeny, co je aj pravda, no chceli peniazky pani bratia :) ako som spominal, stiahol som to na 20€ co som velmi rad a zdravim panov bratov v zelenom :)
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Zabiaci zeleni. Tam kde maju byt, tak tam nie su. :D
Fuxxo
Darca
Darca

nj. aj dnes merali ale vo Valaskej.. ale Fuxxik isiel necakane 50-kou :D
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Slecna na mercedese obuchala auta a odisla.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

To asi ani nepotrebuje komentar...len skoda ze to nie je cele. Ale tej vodicke by mali zobrat vodicak a poslat na preskusanie, lebo ked uz nevie vycuvat pri priecnom parkovani, tak do mesta nepatri.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No myslím, že takíto vodiči nepatria za ten volant vôbec. Niečo takéto nemôže urobiť ani začiatočník na prvej jazde v autoškole :slap:
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

Nechapem ako niekto takyto mohol spravit vodicak.. teda skusky.. toto je fakt sila radsej by som chodil autobusom ako keby som mal toto robit..
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Slecna sa tam na tom aute uz neukazala. No a ak to niekoho zaujima, je to vraj nejaka bernarda p. z novych zamkov. Uz sa aj na fb schovala. ...akoze viem pochopit ak niekto tukne oskrie, nevsimne si auto a potom to vyriesi cez poistku, ale to co predvadzala ona je moc. A este si potom veselo odide akoze nic.
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

No to je fakt sila.,.. hlavne ze mercedes ma,...
Kolkokrat som videl mlade baby a velke jeepy maju..len si nechcem predstavit ako z nimi parkuju v centre mesta,.. :nono: :nono: :nono:
BTW: Kameramanovy,snad si poskytol poskodenim cislo medaku a zaznam.....
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Acer01 napísal:Kolkokrat som videl mlade baby a velke jeepy maju..len si nechcem predstavit ako z nimi parkuju v centre mesta,.. :nono: :nono: :nono:
pred Auparkom na miestach pre invalidov je miesta vzdy dost ;-)
Napísať odpoveď