Nejdu mi novsie hry na PC - kde moze byt problem?
Nejdu mi novsie hry na PC - kde moze byt problem?
nejdu mi novsie hry ako napr cod ,wolfenstein 2009 ..assassin creed 1 a podobne..za kazdym ked spustim nejaku z tychto hier mi hned vyhodi znamu windovsacku tabulku kde davate odosielat alebo neodosielat problem.....moja zostava PC : AMD Athlon 3200+, 1,5Gb ram,grafivka karta nvidia geforce 6800 256Mb windows xp sp3...skusal som aj win 7 ale nezabera.....nechapem preco nejdu...skusal som rozne ovladace na grafiku ale nic nepomaha...kamarad ma podobnu zostavu len procesor intel pentium 4 2.5GHz a hry mu aspon spusti
Re: Nejdu mi novsie hry na PC - kde moze byt problem?
Ale\sak ale minimalne poziadavky splna
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: nejde
veď nesplňaš minimálne nároky žiadnej z tej hry. Napríklad creed 1 má v minimálnych požiadavkách okrem iného (čo tiež nesplňaš) 2 giga ram. Wolfenstein 2009 potrebuje zase Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3400+ alebo lepší čo tiež nemáš. A COD neviem, lebo si nenapísal aký.
A teraz si premenuj tému na normálnejší názov ak chceš ešte nejaké príspevky v tejto téme čítať
A teraz si premenuj tému na normálnejší názov ak chceš ešte nejaké príspevky v tejto téme čítať
myslim cod 4...ale pisem zeee kamarat ma taku istu grafiku len procesor intel 24Ghz aaa hry mu spusti aj ked mu sekaju...ale mne ich ani nespusti
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
proste na to nemáš stroj, čomu nerozumieš? Keď má on lepší a sekajú mu, prečo sa o to vôbec pokúšaš? Navyše ja som nespomínal grafiku, ale v tých požiadavkách čo som písal nesplňaš ani ram ani cpu. Grafika nie je všetko čo k hrám potrebuješ