Nejdu mi novsie hry na PC - kde moze byt problem?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
dzindzo3
Novice
Novice

Nejdu mi novsie hry na PC - kde moze byt problem?

Príspevok od používateľa dzindzo3 »

nejdu mi novsie hry ako napr cod ,wolfenstein 2009 ..assassin creed 1 a podobne..za kazdym ked spustim nejaku z tychto hier mi hned vyhodi znamu windovsacku tabulku kde davate odosielat alebo neodosielat problem.....moja zostava PC : AMD Athlon 3200+, 1,5Gb ram,grafivka karta nvidia geforce 6800 256Mb windows xp sp3...skusal som aj win 7 ale nezabera.....nechapem preco nejdu...skusal som rozne ovladace na grafiku ale nic nepomaha...kamarad ma podobnu zostavu len procesor intel pentium 4 2.5GHz a hry mu aspon spusti
yoggy

Re: nejde

Príspevok od používateľa yoggy »

slabá grafika
dzindzo3
Novice
Novice

Re: Nejdu mi novsie hry na PC - kde moze byt problem?

Ale\sak ale minimalne poziadavky splna
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: nejde

Príspevok od používateľa audiotrack »

veď nesplňaš minimálne nároky žiadnej z tej hry. Napríklad creed 1 má v minimálnych požiadavkách okrem iného (čo tiež nesplňaš) 2 giga ram. Wolfenstein 2009 potrebuje zase Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3400+ alebo lepší čo tiež nemáš. A COD neviem, lebo si nenapísal aký.
A teraz si premenuj tému na normálnejší názov ak chceš ešte nejaké príspevky v tejto téme čítať
dzindzo3
Novice
Novice

myslim cod 4...ale pisem zeee kamarat ma taku istu grafiku len procesor intel 24Ghz aaa hry mu spusti aj ked mu sekaju...ale mne ich ani nespusti
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

proste na to nemáš stroj, čomu nerozumieš? Keď má on lepší a sekajú mu, prečo sa o to vôbec pokúšaš? Navyše ja som nespomínal grafiku, ale v tých požiadavkách čo som písal nesplňaš ani ram ani cpu. Grafika nie je všetko čo k hrám potrebuješ
Napísať odpoveď