F.A. Premier league
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
t0m4s3: Tak na co tolke vyzdvihovanie kvality a formy zo strany ManU, ked sam pise, ze je Wigan v krizovom stave a okrem toho je to posledne muzstvo v tabulke???
-
t0m4s3
Admin
Ja som to pochopil tak, ze iba vyzdvihol vitazstvo 4:0, ktore vonku nie je moc obvykle, aj ked je to posledne muzstvo tabulky. Viz moj predchadzajuci prispevok s vysledkami Wiganu doma za poslednu dobu.
-
hojko
Site Admin
Dobre 
-
matto204
Light Expert
Hojko nepozeraj sa na tabuľku, Wigan ma z posledných 6 zápasov (ak nepočítam ten s Manchestrom) len jednu prehru, na konte remízu v Liverpoole 1:1. Asi pred mesiacom remizovali aj v Arsenale 2:2. Wigan je síce posledný, ale za to môže prvých cca 10.kôl. Ale ak to sú pre teba kraviny tak prepáč. Ale vidím, že t0m4s3 môj príspevok pochopil dobre. 
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2011, 19:37)
kali520, toto isté by si povedal aj na zápasy Liverpool : Wigan, a Wigan : Arsenal. Povinná jazda pre oba. A výsledky? 1:1,2:2.
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2011, 19:37)
kali520, toto isté by si povedal aj na zápasy Liverpool : Wigan, a Wigan : Arsenal. Povinná jazda pre oba. A výsledky? 1:1,2:2.
-
master23
Light Professional
noo, tak som velice zvedavy na zapas Liverpool-Man Utd.
manchester bude hrat bez Ferdinanda, Vidica, Evansa. Takze stoperska dvojica bude asi Smalling a O´Shea.
To by Lpool mohol vyuzit, i ked stale je to velmi kvalitna dvojica. Ale verim, ze Lpool vyhra a tak sa to na cele tabulky vyrovna a Chelsea sa dotiahne na 6 bodov (ak teda vyhra aj ten zapas k dobru).
// otazocka: takto o tyzden cez vikend sa nehra liga koli poharu?
manchester bude hrat bez Ferdinanda, Vidica, Evansa. Takze stoperska dvojica bude asi Smalling a O´Shea.
To by Lpool mohol vyuzit, i ked stale je to velmi kvalitna dvojica. Ale verim, ze Lpool vyhra a tak sa to na cele tabulky vyrovna a Chelsea sa dotiahne na 6 bodov (ak teda vyhra aj ten zapas k dobru).
// otazocka: takto o tyzden cez vikend sa nehra liga koli poharu?
No Liverpoolu nedávam veľké šance ale hádam aspoň remízku uhrajú pre Arsenal.
Liverpool zatiaľ pekne nakladá United
Keď budú pokračovať v dobrej hre tak je výhra ich. Zápas ma tu pravú atmosféru "derby". 
Kde len zmizol matto
. Najlepší hráč jednoznačne Suárez, aj keď Dirk dal dnes Hattrick.
Suarez ozaj veľmi dobrý zápas. Chvíľami bolo aj dusno ale to k takému duelu patrí
Len rozhodca si nevedel urobiť poriadok na dvorci.
-
guess.whoo
Redeemer
prekvapivo hladke vitazstvo. manchester sklamal. skoda, ze vcera nevyhral arsenal, bolo by to dramatickejsie
-
hojko
Site Admin
To je ta forma Manchestru, prosim pekne 
Viac ako ta prehra united ma sere co bude s nanim. Nevyzera to vobec dobre http://img.mobypicture.com/21de0927afce ... d_view.jpg
-
master23
Light Professional
vobec som necakal taku velku vyhru Lpoolu, ale snad to pomoze chelsea, sanca pre chelsea este zije. ale aspon je to vyrovnane v PL teraz.
400. prispevok
to ma tak otvorenu nohu? to mu niekto tak natrhol?branoo8 napísal:Viac ako ta prehra united ma sere co bude s nanim. Nevyzera to vobec dobre http://img.mobypicture.com/21de0927afce ... d_view.jpg
400. prispevok
-
DanielDevil
Addict
že dostal aj žltú, tak ja neviem začo už chcú vylučovať keď za takéto zákroky nie, môže byť rád že mu nezlomil nohu...
-
guess.whoo
Redeemer
uplne jasna cervena karta. boli poskodeni zo strany rozhodcu
-
Vigor
King
Cervenu mal dostat Carra aj Rafael.
-
hojko
Site Admin
Zase tu idete plakat nad nespravodlivostou a vypisovat, kto mal dostat cervenu kartu??? ManU prehral o dva goly a tam to konci. Skoda sem chodit po takychto zapasoch.
-
Vigor
King
Ake vyplakavanie zas? V konecnom dosledku mi to moze byt jedno, kedze fandim Poolu, ale oba tie zakroky boli chore a na cervenu a rozhodca to podla mna nezvladol. Stane sa.
-
matto204
Light Expert
No škoda reči tu s vami niektorymi, ani sa tu neoplati písať ako tak pozerám, ak niekto fandí ManU a sa mu prestane dariť, tak hneď píšete príspevky typu, ako teraz susko8, že kde je teraz matto. Stáva sa no dobre nedarilo sa im proti Chelsea ani proti Liverpoolu, a teraz sa musíte do mňa navážať? Je to od vás úbohé, pustil sa do mňa hojko prvý, a po ňom sa musíte opakovať jak riťolezi aj ďalší, ak si chcete naháňať karmu, tak si bežte niekde inde. A k zápasu sa nevyjadrujem, nepozeral som ho kedže som cestoval v tom čase.