miluje ma ale nechce ma trapit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lost_man
Novice
Novice

miluje ma ale nechce ma trapit

Príspevok od používateľa lost_man »

caute
spoznal som sa cez net s jednou holkou a piseme si spolu pol roka, piseme si kazdy den v kuse nonstop az do neskoreho rana, vstavame spolu, o vsetkom si piseme
4 mesiace otvorene priznavame ze sa navzajom milujeme, ona miluje mna a ja ju, problem je v tom ze je 500km odomna - čr
chceme byt strasne spolu mal som zanou prist ale nieco sa v nej zlomilo, odrazu zacala pisat ze nechce aby som za nou chodil pretoze to neprezije ak budeme spolu a ja budem musiet od nej odist

miluje ma ale nechce ma vidiet lebo sa nechce lúčiť...bojí sa lúčenia, vraj sa vzdá vsetkeho pekneho somnou, lebo to neprezije

mam na nu zabudnut lebo snou vraj nebudem nikdy stastny...pritom pred nejakym casom mi pisala ze jej to nevadi ze pozna plno zien ktore odisli za chlapom a su stastne, neviem co sa stalo, nema nikoho ineho, vraj budem pre nu jediny do konca zivota, strasne ma miluje a nic ine si nepraje len to aby som bol stastny...a snou vraj nebudem...koli tej dialke...mam na nu zabudnut a najst si inu...

strasne ju milujem je presne taka ako som velmi dlho hladal a viem ze nikoho ineho si nenajdem pretoze nikoho ineho ani hladat nebudem...chcem len ju a urcite sa jej nevzdam bez toho aby som ju raz v zivote videl...problem je ten ze mi nechce dat adresu kde byva, viem len sidlisko a meno, viem kde chodi do skoly a kde obcas pracuje...

poradte mi chlapci/baby...co by som mal robit...urcite chcem o nu bojovat, viem ze ma miluje len sa boji lucenia... :smt017

ja ju proste musim stretnut...
Peter_Retep
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: miluje ma ale nechce ma trapit

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

robi si z teba dobry den...bab mas plnu rit aj v tvojom meste/dedine/skole....nesmies byt len priposraty a nejaku babu aj oslovit, ALE NIE CEZ NET.

Dpc kam sa podelo klasicke balenie bab ked si kazdi pise len cez net? :!:
lost_man
Novice
Novice

ja nemam problem oslovit ziadnu babu, ja som si snou cez net pisat nezacal, ona zacala somnou...
ked sa na to pozeras takto mas pravdu...
nechcem si snou pisat len cez net...presne to nechcem ja chcem ist zanou chcem ju aspon vidiet proste chcem vidiet cloveka ku ktoremu toho tolko citim, chce to aj ona len sa boji...
Peter_Retep
VIP
VIP

ako mozes k niekomu citi nieco ked si ho v zivote nevidel?
a ked ju chces tak velmi vidiet co ti brani aby si sadol na vlak a za nou isiel? :D aaa uz viem - nemas na to gule.

chlape spamataj sa. je evidentne ze si jej hracka.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

lost_man napísal:......
..ok tak v prvom rade nie nemilujes ju a ani ona teba nemiluje...neviem kolko mas rokov, ale niekto by ti mal vazne otvorit oci..to ze si pisete vobec nic neznamena a viazat sa na "pismenkovanie" si s niekym je totalne blaznovstvo ...nemam nic proti tomu niekoho spoznat cez net kopec bab som tak spoznal a zasli sme potom vonku, ale nevypisovali sme si ako sa lubime a nemozeme bez seba zit(ak to trochu zvelicim) a osobu skutocne spoznas az ked sa s nou budes stretavat rozpravat mat spolocne zaujmy a nie z toho co si napisete...pripada mi to na niejake vazne tazke pubertalne poblaznenie takze za tym moze byt vas vek ale oci ti otvorit treba razne no a ak si starsi rocnik ze ti nerobi akoze problem precestovat 500km tak predsa tu aj nieco za sebou zanechavas nie ?priaatelia,skola , praca, znamych, neviem ale nieco z toho urcite a to uz su vlastne vsetko teorie ktore nemaju ziaden vyznam lebo cela tato tema my pride ako tazky vtip a nezijeme v ziadnej telenovele ci americkom romantickom filme takze nech ti da radsej niejaky kamarat facku a skocte potom s celou partiou na pivo a nahanajte holky :wink: ...mimichodom keby som bol v takej situacii a poznal ju osobne 4mesiace a zacala reci ako "milujem ta ale nechcem ta trapit" tak by odomna videla uz len :smt006 .... pride mi to ze obaja mate tak mozno do kopy 15rokov, bez urazky...ale hlavu hore kludne si piste mozno tam raz pojdes studovat mozno sa niekedy vazne uvidite len sa prosim oblej na teraz studenou vodou a nesed tolko pri Pc a chod von medzi ludi !!..mozno je za tym aj nedostatok kyslika ja vazne neviem :D no offence

..a ako pise peter_Retep najskor si z teba robi niekto riadnu srandu a ma uzasnu zabavu na druhom konci kabla
lost_man
Novice
Novice

brani mi to ze neviem jej adresu :? neda mi ju...pisal som jej ze pridem do penzionu co tam maju odpisala ze jej to nemam robit tazsie ze ju nemam trapit ze tam zamnou nepride

predsa nebudem tam behat dom po dome a hladat ju, maju teraz jarne prazdniny nemozem ju ani cakat pred skolou...
Peter_Retep
VIP
VIP

pre srandu kralikov: kolko mas rokov?
lost_man
Novice
Novice

slavo120 napísal: ..ok tak v prvom rade nie nemilujes ju a ani ona teba nemiluje...neviem kolko mas rokov, ale niekto by ti mal vazne otvorit oci..to ze si pisete vobec nic neznamena a viazat sa na "pismenkovanie" si s niekym je totalne blaznovstvo ...nemam nic proti tomu niekoho spoznat cez net kopec bab som tak spoznal a zasli sme potom vonku, ale nevypisovali sme si ako sa lubime a nemozeme bez seba zit(ak to trochu zvelicim) a osobu skutocne spoznas az ked sa s nou budes stretavat rozpravat mat spolocne zaujmy a nie z toho co si napisete...pripada mi to na niejake vazne tazke pubertalne poblaznenie takze za tym moze byt vas vek ale oci ti otvorit treba razne no a ak si starsi rocnik ze ti nerobi akoze problem precestovat 500km tak predsa tu aj nieco za sebou zanechavas nie ?priaatelia,skola , praca, znamych, neviem ale nieco z toho urcite a to uz su vlastne vsetko teorie ktore nemaju ziaden vyznam lebo cela tato tema my pride ako tazky vtip a nezijeme v ziadnej telenovele ci americkom romantickom filme takze nech ti da radsej niejaky kamarat facku a skocte potom s celou partiou na pivo a nahanajte holky :wink: ...mimichodom keby som bol v takej situacii a poznal ju osobne 4mesiace a zacala reci ako "milujem ta ale nechcem ta trapit" tak by odomna videla uz len :smt006 .... pride mi to ze obaja mate tak mozno do kopy 15rokov, bez urazky...ale hlavu hore kludne si piste mozno tam raz pojdes studovat mozno sa niekedy vazne uvidite len sa prosim oblej na teraz studenou vodou a nesed tolko pri Pc a chod von medzi ludi !!..mozno je za tym aj nedostatok kyslika ja vazne neviem :D no offence

..a ako pise peter_Retep najskor si z teba robi niekto riadnu srandu a ma uzasnu zabavu na druhom konci kabla

diki za radu, beriem to...premyslal som aj nad tym...viem ze je to na riť, takyto "vzťah" že to ani ziadny vztah nebude

diki za rady chlapci

Peter:
ani sa nepytaj, dost vela na to ako sa chovam...nie niesom pubertiak
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

lost_man napísal:brani mi to ze neviem jej adresu :? neda mi ju...pisal som jej ze pridem do penzionu co tam maju odpisala ze jej to nemam robit tazsie ze ju nemam trapit ze tam zamnou nepride

predsa nebudem tam behat dom po dome a hladat ju, maju teraz jarne prazdniny nemozem ju ani cakat pred skolou...
ruku do ohna by som zato nedal predsa len sa mam rad a ktoho vie co za sialena dievcina to je na druhej strane :D ..ale tak na 90% si na druhej strane aj s kamoskami robia riadnu prcu ... tak to vyuzi vo svoj prospech a trosku jej to "natri" aj ty..alebo sa na to uplne vykasli...a preco tu vlastne este sedis ? uz aj nech si von je sobota !!!! vidis co s tebou robi internet :P
lost_man
Novice
Novice

mam volno v praci pretoze tento vikend som mal ist za nou :lol: cez tyzden studujem cez vikend pracujem

.. tazky zivot studenta :?

este k tomu pismenkovaniu cez internet, vyuzivame aj mikrofon a webkameru
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

lost_man napísal:ona miluje mna a ja ju, problem je v tom ze je 500km odomna
citaj si to dovtedy, kym sa ti rozsvieti
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

lost_man napísal:caute
spoznal som sa cez net s jednou holkou a piseme si spolu pol roka, piseme si kazdy den v kuse nonstop az do neskoreho rana, vstavame spolu, o vsetkom si piseme
4 mesiace otvorene priznavame ze sa navzajom milujeme, ona miluje mna a ja ju...
Mne keby chlap po 4 mesiacoch povedal, že ma miluje, tak ho pošlem do teplých krajín...
Neviem koľko máš rokov, ale toto láska nie je, to je len romantické poblúznenie z očakávania niečoho z čoho by mohlo byť aj niečo viac, lebo na druhom konci pc sedí niekto, kto ti je (možno) sympatický, teda, aspoň tie vety, ktoré ti píše sa ti páčia.
Normálne sa jej spýtaj, že prečo to zrazu hrá na telenovelu ("milujeme sa, ale musíme trpieť, lebo inak by to nebolo ono") a potom uvidíš. Vzťah na diaľku (teda vlastne žiaden vzťah) nemôže fungovať ak jeden chce a druhý nie...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

seriozne som umrel ked som si precital ze si student vysokej skoly...

ja som mal nieco podobne... ale ked som bol prvak na strednej a aj to som si uz vravel ze nemam asi v hlave vsetko v poriadku ked jej pisem ako ju lubim - ona detto(tiez baba z CR, 350km... o rok mladsia) - no tak som ukecal polku triedy vtedy a triednu ze pome na invex do brna, lebo som ju chcel vidiet... ok, stretli sme sa, nevedeli sme sa nazivo ani porozpravat, tak sa to zakecavalo blbostami, sice som dostal vtedy prveho francuzaka ever, ale domov som siel sklamany a odvtedy som ju nikdy nevidel a aj na nete sme si postupne pisali coraz menej... hoci studujem v brne a dokonca mi aj pred 2 rokmi raz volala ze ci nezbehneme na kavu zasmiat sa na starych internetovych casoch..

takze chlape... poviem ti len jedno.... nikdy nic nieje take ako sa zda... ak tak velmi chces a mas k tomu prostriedky, tak z nej vymam kde byva a chod za nou, aby si sam videl ze to nebude uplne koser vyznavat lasku cez pismenka...
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

:) je to iba pobláznenie a keď ju uvidíš tak ju nebudeš chcieť :smt059
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

chlape vstaň otvor oko a kašli na to, stačí sa zamyslieť a zistíš že to je blbosť, už len princípu z toho že ste sa v živote nevideli a už sa milujete
PiLLi04
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PiLLi04 »

tak tak... ako píšu ostatní .. dlhodobé písanie si a vyznávanie lásky nemá cez internet žiadny význam :) Je to veľký rozdiel ak sa stretneš s holkou naživo ako keď si píšete cez net. Viem to aj z vlastnej skúsenosti keďže som pred pár rokmi spoznal jednu holku cez net a ona si ma "obľubila" že aký som milý, srandovný atď... A bol som taký naivný, že to isté som si začal myslieť aj ja o nej. Nakoniec sme sa stretli, začali sme spolu chodiť ale v podstate naživo sme si nemali čo povedať lebo sme nemali žiadne spoločné zaujmy, bývala 30km odo mňa taže som tam stále musel dochádzať.. časom sme pochopili že to nemá vyznam keď si nemame čo povedať tak sa to skončilo a zistil som že cez net je také to "očarovanie" oničom :)

Na nete medzi vami iskra možno je, no naživo vôbec nemusí byť !! :wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

poviem to takto...
Prílohy
Long_distance_relationships.jpg
Tiso
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Tiso »

Poviem ti to takto chlape ... Skusit to mozes ale neocakavaj od toho vela :wink:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Zbytocne vyhodene peniaze a cas. Pozeravaj menej filmov, lebo pouzivat slovicko milujem na niekoho, koho nepoznas je viac nez na hlavu.
Hlavne ked to bolo spoznanie cez net. Maj rozum !!
Zabil som nemali cas podobnym scenarom ako ty a ked si predstavim, co vsetko som mohol miesto zbytocneho pisania po nociach vtedy spravit a ako vyuzit cas, tak som si dobrezenie buchal hlavu o stenu. Nevravim aj o prachoch, ktore som tak premarnil. Joooj sprosty to bol Soviet vtedy..

Pomaly to zacni obmedzovat a behavaj von s kamosmi.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Milujes ju? Chvilka pravdy...hovno! A je to vonku. Laska nie je o odoslanej sprave...je to ten pocit co mas ked s danou osobou si. A Ty si s nou este ani len nebol, tak vaz slova...

Ak Ti je tak moc sympaticka, tak dohodni stretko. Skus, ci aj osobne si rozumiete. Potom premyslaj, co dalej. Ak zistis, ze je to na trt, tak to mas vyriesene. Ak zistis, ze si rozumiete aj v realnom zivote...ktovie, nad tym zatial nemusis premyslat.
Napísať odpoveď