spoznal som sa cez net s jednou holkou a piseme si spolu pol roka, piseme si kazdy den v kuse nonstop az do neskoreho rana, vstavame spolu, o vsetkom si piseme
4 mesiace otvorene priznavame ze sa navzajom milujeme, ona miluje mna a ja ju, problem je v tom ze je 500km odomna - čr
chceme byt strasne spolu mal som zanou prist ale nieco sa v nej zlomilo, odrazu zacala pisat ze nechce aby som za nou chodil pretoze to neprezije ak budeme spolu a ja budem musiet od nej odist
miluje ma ale nechce ma vidiet lebo sa nechce lúčiť...bojí sa lúčenia, vraj sa vzdá vsetkeho pekneho somnou, lebo to neprezije
mam na nu zabudnut lebo snou vraj nebudem nikdy stastny...pritom pred nejakym casom mi pisala ze jej to nevadi ze pozna plno zien ktore odisli za chlapom a su stastne, neviem co sa stalo, nema nikoho ineho, vraj budem pre nu jediny do konca zivota, strasne ma miluje a nic ine si nepraje len to aby som bol stastny...a snou vraj nebudem...koli tej dialke...mam na nu zabudnut a najst si inu...
strasne ju milujem je presne taka ako som velmi dlho hladal a viem ze nikoho ineho si nenajdem pretoze nikoho ineho ani hladat nebudem...chcem len ju a urcite sa jej nevzdam bez toho aby som ju raz v zivote videl...problem je ten ze mi nechce dat adresu kde byva, viem len sidlisko a meno, viem kde chodi do skoly a kde obcas pracuje...
poradte mi chlapci/baby...co by som mal robit...urcite chcem o nu bojovat, viem ze ma miluje len sa boji lucenia...
ja ju proste musim stretnut...