no ved 10x3 a uz masLegend napísal:
Ale Najvačší spoločný delitel je 22... neviem proste z čoho vyplíva , že treba ešte dať 66:22=3 a 220:22=10 a potom ešte 10x3akosi tomu nechápem proste som našiel spoločného delitela 22... a tým by som to v tom monitore asi uzavrel..
TESTOVANE 9 2011 - CERTIFIKACNY TEST Z MATEMATIKY - UPDATE
-
LordKJ
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: TESTOVANE 9 2011 - CERTIFIKACNY TEST Z MATEMATIKY - UPDATE
podľa natom nie je nič také.. a je to odstup štyroch rokov.. ale tak kto vieK-ubo napísal:Povedal že slovinu tu nedá.. takže smolaInak s toho roku 2007 je tam tá otázka, ale odpovede sú iné ale tá správna odpoveď je tá istá. Neviem či sa už stalo že dávajú otázky z minulých rokov.
Je to blkost totalny fake lebo otázka č.20 sa úplne zhoduje s otázkou č. 15 na monitore/testovaní 9 v roku 2007 takže len sme boli naivny a ako male decka sme tomu debilovi uverili. Lebo otázky sa nesmú zhodovat s predoslymi monitormi este aj on to tam pise! Nevadi aspon ze sme si ho precvicili sak dobra priprava
Hmm..no neviem..myslíš ,že to je také jednoduché urobiť ?
..možno hej
netuším..
-
LordKJ
Light Expert
ale sak co preskusali sme si 
no veď preskúšali.. ale tak neurazil by som sa keby tam bolo toto

GrizliPK napísal:neviem kto tomu moze verit... to stale su nejake monitory kazdy rok.... akurat teraz je to FAKE na ktorom si dali trocha zalezat... inac 20. otazka je rovnaka ako z nejakeho ineho monitoru -> dokaz o tom ze je to FAKE
Tak sebaisto bi som to nehovoril mas niekde napisane ze je zakazene abi sa opakovali prikladi. Co ak na nom v roku 2007 pohorelo 90% ludi tak chcu videt ci zme sa nezlepsili.GrizliPK napísal:neviem kto tomu moze verit... to stale su nejake monitory kazdy rok.... akurat teraz je to FAKE na ktorom si dali trocha zalezat... inac 20. otazka je rovnaka ako z nejakeho ineho monitoru -> dokaz o tom ze je to FAKE
-
chlapik555
Novice
Na kazdom monitore su vzdy rovnake typy prikladov... je tam vzdy pomer,percenta,rovnice,uhly,slovne ulohy atd ... takze mozno to nemusi znamenaz ze je to fake...
Ludia ale ja mam taky pocit ze ten test nebude ale bude velmi podobny,velmi podobne otazky 
ako tak nezávisle pozerám, každý ma v čomsi pravdu, ten monitor vyzerá ako skutočný ale ta 20.otazka dosť mätie... ale kedysi v tých úplne prvých monitoroch boli otázky a asi dve sa vyskytli v dvoch testoch, hoci bol odstup pár rokov. Toto nám vravela učiteľka, čiže sa to mohlo zopakovať napr. preto ,že v tej úlohe sa pomýlilo veľa ľudí... ale môže to byť aj fake, kľudne. Ale ak je to originál, určite ho nezmenia! Iná možnosť je iba tá že monitor ktorý ma byť 29.3. pre tých ktorí monitor nepísali alebo pre tých ktorí podvadzali, dajú 9.3. a do toho druhého zmenia otáky...
Pocuj Mato, matika je to najmenej co by ta malo trapit 
pls nezacinaj stim v zasade nepouzivam tvrde I proste sa mi nepaci nemam ho radKybelvody napísal:Pocuj Mato, matika je to najmenej co by ta malo trapit
hej..asi tak nejak.. môže to byť fake ale nemusí..je to tak pol na pol.. a ak to je original tak to zmeniť nestihnú..to si myslím...PetoSB napísal:ako tak nezávisle pozerám, každý ma v čomsi pravdu, ten monitor vyzerá ako skutočný ale ta 20.otazka dosť mätie... ale kedysi v tých úplne prvých monitoroch boli otázky a asi dve sa vyskytli v dvoch testoch, hoci bol odstup pár rokov. Toto nám vravela učiteľka, čiže sa to mohlo zopakovať napr. preto ,že v tej úlohe sa pomýlilo veľa ľudí... ale môže to byť aj fake, kľudne. Ale ak je to originál, určite ho nezmenia! Iná možnosť je iba tá že monitor ktorý ma byť 29.3. pre tých ktorí monitor nepísali alebo pre tých ktorí podvadzali, dajú 9.3. a do toho druhého zmenia otáky...
-
audiotrack
VIP
my zase nemáme radi puberťákov čo došli z pokecu. A keďže tvoje "nemám rád" je proti pravidlám:mato157 napísal: pls nezacinaj stim v zasade nepouzivam tvrde I proste sa mi nepaci nemam ho rad
tak si na to nabudúce daj pozor. Inak budeš potrestaný. Treba si uvedomiť že nie všetky diskusie a komunity na internete sú zvedavé na priblblé písanie negramotnej mládeže. To patrí na pokec, ale nie semPravidlo 23:
Skôr ako položíte otázku, použite na fóre vyhľadávanie, pozrite sa do FAQ a použite google.sk. Ak ste nič nenašli a idete zakladať tému, tak použite vhodný predmet príspevku, v texte správy sa pokúste stručne opísať problém, píšte spisovne (napr. nepoužívajte X miesto CH, W miesto V..., dávajte pozor na y/i, rozlišujte veľké a malé písmená, obrázky vkladajte do prílohy a hlavne používajte interpunkčné znamienka...), prečítajte si návod Ako správne položiť otázku a Ako správne hlásiť chyby.
Predmet a text príspevku musia byť v súlade s týmito pravidlami.
Co sa tika toho slovo Pokec mi ani nespominaj vzivote som tam nebol a ani nebudem takze stade to nemamaudiotrack napísal: my zase nemáme radi puberťákov čo došli z pokecu. A keďže tvoje "nemám rád" je proti pravidlám: tak si na to nabudúce daj pozor. Inak budeš potrestaný. Treba si uvedomiť že nie všetky diskusie a komunity na internete sú zvedavé na priblblé písanie negramotnej mládeže. To patrí na pokec, ale nie sem
-
hey_hamilton
Zablokovaný
CHCETE TESTY ZO SLOVENCINY? VIAC INFO NAJDETE V NOVOM THREADE
http://www.hojko.com/topic156425.html
http://www.hojko.com/topic156425.html
hey_hamilton napísal:vedel som ze ked sem pastnem matematiku moze sa stat nieco podobne. ale ze sa z toho stane takto velka vec (pocet stiahnuti rastie v stovkach za hodinu, televizne noviny) tak to som necakal.
no matematiku mam v malicku cize aj ak by sa nieco zmenilo je mi to suma fuk.
slovenciny som sa bal ovela viac, ale ziadny panicky strach ako je citit z niektorych komentov. ved je to len monitor pre boha! neviem si predstavit ze by som dal slovencinu na menaj ako 60%
ale aj napriek tomu nechcem riskovat podobnu situaciu ako s matematikou.
takze vsetkym vam to dat nemozem. premyslal som a rozhodol som sa ze vam dam sancu slovensky jazyk ziskat. VAM VSETKYM.
budete o nu sutazit.
na pokeci je vyrobena miestnost:
T9-2011-SJaL
http://www-pokec.azet.sk/miestnost/8294 ... 9fc117d175
potrebujem aby tam bolo aspon 100 ludi.
potom zacneme sutazit.
pravidla a otazky budu zverejnene tu.
je to na vas. kazdy bude mat rovnaku sancu vyhrat.
-
MAROSH1501
Novice
a zo slovenského jazyka kedy asi bude na internete
-
audiotrack
VIP
tak to spravíme inak. Ešte jedna veta kde budeš robiť hanbu slovenčine a zakážem ti prístup do tejto témymato157 napísal: Co sa tika toho slovo Pokec mi ani nespominaj vzivote som tam nebol a ani nebudem takze stade to nemam.