Dosť dobré V hre som tú hudbu až tak nevnímal. Ani tie tance tam sa mi nezdali také dokonalé. Tu ale dosť robí aj ten blízky pohľad na vec a efekty z kamerou. Ale je to pecka.
//autoeditácia príspevku (04 Mar 2011, 14:33)
Cawte mal by som jednu otázočku : (dávam ju radšej do Spoilera)
Spoiler
V poslednej misí sa dajú všetci zachrániť. Aspoň to hovorí ten achievement. Mohli by ste mi poradiť ako ? Dúfam že to nie je len o náhode.
Ano, zachranit sa daju vsetci. Uz je to u tom pisane dost, skus si poskrollovat...Ale mozem ti to povedat v skratke... Potrebujes mat vsetkych lojalnych a vylepsovat ich charaktery (kazdy level co ziskas tak idu body, za ktore sa vylepsujes [treba to mat nastavene na automatiku pri spolubojovnikoch])...to by malo byt asi tak vsetko, potom este treba spravne vybrat urcitych ludi do spravnych pozicii...u mna to bola Miranda - velitel druhej skupiny, Tali sla do sachty, Mordin sa vratil so zachranenymi ludmi a Samara ma chranila pred "bzuciakmi"
mozem sa opytat ako funguju tie DLC? nemam s nimi ziadne skusenosti, pretoze mam v plane si nejake stiahnut a chcel by som sa opytat, ze ci si mam najprv prejst len normaln ME 2 bez pridavkov a az potom stiahnut DLC alebo nastahovat co najviac DLC jak mozem a hrat s nimi...?
Mozes to plnit priebezne. Je uplne fuk co vyriesis prv, su to akoby bocne questy, jediny, ktory ma nieco s pribehom (aj to sa bude tykat az ME3 tipujem), je DLC Lair of Shadow Broker
aha ok teda dik...ale este aby som tomu spravne pochopil tie DLC sa spustau samy, nejdem ich prechazdat pocas kamapane...?je to samostatne spustitelny obash ze?
DLC nie su samostatne spustitelne, len rozsiria hru o nove lokality, postavy, predmety...
Neviem o ziadnom DLC, ktore by boli samostatne spustitelne. To je skor vlastnost Datadiskov, a aj to len par.
z3t - pri skenovani ti blika na tom radare biela "palicka", ktora ukazuje smer - tak skenuj tym smerom a dostan sa az k blikajucemu bodu. Tam vystrel sondu. Az potom budes mat moznost skenovat.
juuu. *-* som sa asi zamilovala do tej hry xDDD. je zdrave ju hrať dokola u 8. krát? nevadii. Inak nevie niekto naaahodou kde sa dá kúpiť-stiahnuť DLC z mass effect 2? ako myslím "datadisky" - ako napr. ten s Liarou o Shadow Broker-ovi xDD a kde sa dajú stiahnuť asi najlepšie patche do hry?
Dik