Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
Re: Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
no ved ja to chapem, ja sa s tebou nehadam, len mi pride divne ze aj ked mas THC este dlho v sebe, aj ked uz davno presli ucinky tak to ti policajti zoberu tak, ze si pod vplyvom psychotropnych alebo omamnych latok, to je na tom to najhorsie.
no, za prvé tie testery ešte nei sú nakúpené, takže ešte to nie je isté
a za druhé, furt sa tu bavíme o droge, takže tento pohľad na vec je mi pomerne dosť ukradnutý
a za druhé, furt sa tu bavíme o droge, takže tento pohľad na vec je mi pomerne dosť ukradnutý
ja som praveze v spravach pocul, ze par tychto kusov sa dalo blavackym policajtom a ten tvoj druhy bod som moc nepochopil. Co na tom meni ked sa bavime o droge. To by sa potom malo trestat aj to, ked si niekto da na ranajky kavu a sadne za volant.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Kava ale nie je ilegalna latka, nemozes ju porovnavat.
ja viem ze nie je, ale ilegalnost tu urcuju nejaki ujovia co su vyssie nez my a keby nebolo ich, tak by sa tu konope normalne mohlo pestovat...ale mas pravdu, ti policajti za to nemozu a navyse ja som komentoval na jeho nazor, ze mu to je jedno, pretoze je to droga a droga je kazda druha vec.
-
t0m4s3
Admin
Raz su tu nejake zakony, tak tu neplet svoje pocity. Co je a co nie je droga urcuje (bohuzial) zakon.
ja sem nepletiem pocity, a ak su to aj pocity tak ich ma miliony ludi na svete, ktori vedia svoje o trave...takisto maju pocity aj politici a vlada ktori urcuju co je legalne a co nie.
-
Nadeo
Guru wannabe
Kava je legalna droga, trava nelegalna. Ja osobne by som nikdy nesadol pod vplyvom THC za volant, len ma sere, ze aj po troch dnoch mi to vedia dokazat, a je to vlastne to iste ako keby som jazdil pod vplyvom.
Z wiki: "Coffee is the most widely used psychoactive drug beverage in the world."
Z wiki: "Coffee is the most widely used psychoactive drug beverage in the world."
inak aj kofein je riadna droga...som tento tyzden do seba prestal davat kofein (uz som nanho imunny) a moja vykonnost sa velmi znizila, proste na mna ide rychlo unava...a aj ked som spal okolo 8hodin, tak som si musel aj poobede trochu pospat...unava na mna isla hlavne po jedle...
no a este ma strasne bolela hlava, to je abstinencny priznak kofeinovej zavislosti...este ze ta migrena do 2 dni prejde...
no a este ma strasne bolela hlava, to je abstinencny priznak kofeinovej zavislosti...este ze ta migrena do 2 dni prejde...
http://www.sme.sk/c/5762015/sas-chce-li ... uanou.html
aspon na nieco su ti sasovia rozumni
aspon na nieco su ti sasovia rozumni
co si sam dopestujes, to by nemalo byt trestne.. 
http://iness.sk/modules.php?name=News&f ... e&sid=6032
Toto je tiez zaujimava vec. Pre tych co hovorili, ze dekrimalizacia zvysuje uzivanie marihuany.
Toto je tiez zaujimava vec. Pre tych co hovorili, ze dekrimalizacia zvysuje uzivanie marihuany.
dekriminalizácia všetkých drôg je už čisté šialenstvo. síce som zástanca "do what thou wilt", ale určité hranice racionality by mali byť.
-
javatar
Hardcore addict
ono vzdy budu drogovat len ti co to budu chciet - to vsak neznamena zeby sme mali drogy povolit...
-
t0m4s3
Admin
Za sucastneho stavu budu vsetci drogovat ci je to zakazane, alebo nie a navyse budu drogove mafie stale mat multimiliardove zisky a budu si chrochtat blahom. Skvele!
-
D_I_C_K
Light Professional
haha celkom fajn stranka ..http://www.infodrogy.sk/ActiveWeb/d/ako ... _rady.html možno ju už poznáte ale ako čítam aj sa možno niekedy zíjde..
kebyže je legalizácia aspoň marihuany tak tie ˝marihuanové mafie˝ by prišli o zisky a nelegalne privyrábaniet0m4s3 napísal:Za sucastneho stavu budu vsetci drogovat ci je to zakazane, alebo nie a navyse budu drogove mafie stale mat multimiliardove zisky a budu si chrochtat blahom. Skvele!
-
moosha
Darca
Ameriku si objavil. Hor sa na Aziu.
tú ironiu si si mohol odpustiť... ale budiš ...niektorý to možno nevedeli
dekriminalizacia sa ale netyka distribucie drog...laicky, vypestovat pre seba si ju budes moct, ale kebyze ju ponuknes hoci len kamaratovi aj zadarmo, stale to bude trestnym cinom ako aj teraz...a ja neverim tomu, ze po dekriminalizacii hromadne vsetci uzivatelia marihuany si doma zacnu pestovat vlastnu pre seba, jednak indoor vybava je dost draha a jednak su uzivatelia, ktori si daju dajme tomu raz za pol roka...takze podla mna by sa stale naslo dost ludi, ktori by travu kupovali, a predaj/kupa bude aj po dekriminalizacii stale trestna...
sice uz mozno nebudu kupovat od klasickych dealerov ako teraz (cize tych co najma ponukaju tvrde drogy) ale budu po znamosti kupovat od nejakych kamosov a podobne, co len hulia...kazdopadne, ked policia na takyto "obchod" pride, tresta sa to rovnako...nas zakon nerozlisuje, ci dealujes len travu alebo aj tvrde drogy...dokonca nasa sucasna legislativa nerozlisuje ani medzi tvrdou a lahkou drogou...
sice uz mozno nebudu kupovat od klasickych dealerov ako teraz (cize tych co najma ponukaju tvrde drogy) ale budu po znamosti kupovat od nejakych kamosov a podobne, co len hulia...kazdopadne, ked policia na takyto "obchod" pride, tresta sa to rovnako...nas zakon nerozlisuje, ci dealujes len travu alebo aj tvrde drogy...dokonca nasa sucasna legislativa nerozlisuje ani medzi tvrdou a lahkou drogou...