kupa plazmovej TV
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: kupa plazmovej TV
tak mne co sa tyka parametrov tiez sa pozdava... skoda ze som ju zatial nenasiel v ziadnom obchde v ke, chcel by som skusit nazivo ako vyzera
v podstate jedine co ma odradza je to ze to je najlacnejsia full hd 50''
hrat zvyknem tak najviac hodinnu denne, takze to by nejaky problem hadam nemal byt
v podstate jedine co ma odradza je to ze to je najlacnejsia full hd 50''
hrat zvyknem tak najviac hodinnu denne, takze to by nejaky problem hadam nemal byt
-
Ryan Giggs
VIP
Ešte existuje nižši model PK250. To je v podstate to iste, len bez vybavy. Len je paradoxne (neznamo prečo) drahši, aspoň podľa webovych vyhľadavačov.awtt napísal: v podstate jedine co ma odradza je to ze to je najlacnejsia full hd 50''
Toho, že je to najlacnejši model sa vôbec bať nemusiš. Aj lacne plazmy su obrazovo veľmi dobre, čo sa o LCD povedať neda.
-
kolac
Star
pozeram ze sa to tu rozbehlo
Nakoniec sa kupa plazmovej TV odlozila na dobu neurcitu. Ale pred nejakou dobou som pozeral ceny LED TV a tie uz su pomerne priaznive.
-
Ryan Giggs
VIP
Kupou Led LCD si z hľadiska kvality obrazu oproti plazme nijako nepolepšiš. Rozhodne nie v tejto cene.
-
kolac
Star
Ryan, ako to vidis teraz s plazmami, oplati sa za 416€kupit tu LG 42pj550, alebo za takuto cenu sa uz da kupit aj nieco "vykonnejsie" ?
Inak co si myslis o 42pj650, oplati sa za nu priplatit tych 50€ oproti 550 ?
Inak co si myslis o 42pj650, oplati sa za nu priplatit tych 50€ oproti 550 ?
-
Ryan Giggs
VIP
PJ550 a PJ650 su obrazovo rovnake. Tam je rozdiel len v drobnostiach (dizajn, nejaka ta nepodstatna funkcia naviac).
Už by som asi volil tohtoročny model (prvy TV v tomto roku vôbec zo všetkych vyrobcov) Panasonic P42C3E, resp. P42CX3E. Podľa recenzii to vyzera na obrazovo najlepšiu HD ready plazmu vôbec. Sice o čosi drahšia oproti LG, ale je to novinka. Obrazovo však väčši rozdiel ako ten cenovy.
Už by som asi volil tohtoročny model (prvy TV v tomto roku vôbec zo všetkych vyrobcov) Panasonic P42C3E, resp. P42CX3E. Podľa recenzii to vyzera na obrazovo najlepšiu HD ready plazmu vôbec. Sice o čosi drahšia oproti LG, ale je to novinka. Obrazovo však väčši rozdiel ako ten cenovy.
-
kolac
Star
ten Panasonic P42C3E aj ten druhy nemaju usb vstup, co je jedno z dolezitych kriterii pre mna 
-
Ryan Giggs
VIP
To by nemalo byť. Ten prehravač v tv je veľky kompromis. Nedokaže to zďaleka to, čo externy prehravač.
-
kolac
Star
Ryan, a z full HD plaziem 42" nejaka vo vyhodnom pomere cena / vykon ? Z tych lacnejsich, nemusela by vediet z usb citat filmy.
co hovoris na Panasonic VIERA TX-P42S20ES ?
Uz som bol rozhodnuty pre to LG, ale multimedialne prehravace niesu nejake extra drahe a ak by bol rozdiel v cene tych 100€tak myslim ze ma vyznam predsa ist do lepsej TV co sa obrazu tyka.
co hovoris na Panasonic VIERA TX-P42S20ES ?
Uz som bol rozhodnuty pre to LG, ale multimedialne prehravace niesu nejake extra drahe a ak by bol rozdiel v cene tych 100€tak myslim ze ma vyznam predsa ist do lepsej TV co sa obrazu tyka.