Najlepsi diel Simpsonovcov
-
P41NK1LL3R
Light Professional
pls, neviete niekto ako sa volal diel kde už si to velmi nepamätám ale bolo tam niečo že pan Berns bol ožiareny v elektrarni a behal po lese a vsetci si mysleli že tam pristáli mimozemštania, myslím , že to nebol halloweensky diel , ak to niekomu niečo hovorí prodím poradte, diel a v ktorej sérii, diki
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Najlepsi diel Simpsonovcov
neviete niekto o aky carodejnicky diel sa jednalo, kde boli nejake zabijacke delfiny kde ich rec bola prekladana titulkami?...pamatam si ze to bol asi najlepsi halloween special,ale fakt neviem zistit ktory to bol 
To je z dielu 12x18, posledny pribeh z Halloween specialu #11 
-
djxtreme
Light Professional
diky GothaR, musim to ist mrknut,lebo si pamatam,ze to bolo uzasneGothaR napísal:To je z dielu 12x18, posledny pribeh z Halloween specialu #11
Bolo, najlepsie ked isli po plazi, jeden delfin sa zamotal do volejbalovej siete a ten sef mu vylepil poriadnu facku 
Pripadne ako Homer povedal bezhlavemu predavacovi ze je simulant
Pripadne ako Homer povedal bezhlavemu predavacovi ze je simulant
-
djxtreme
Light Professional
pre mna bolo najlepsie ako si tie delfiny nieco sepkali tou ich hatlaninou a dole v titulkoch bolo - nezretelny sepot
...som umrel skoro vtedy 
najlepsie su vsetky 
-
Mek
Addict
Podla mna je najlepsi ten diel co Homer za skrinou v ich dome objavil vchod do 3D sveta, kde sa chcel ukryt pred Petty a Selmou 
(7x06 - Specialny carodejnicky diel VI)
(7x06 - Specialny carodejnicky diel VI)
-
javatar
Hardcore addict
mne sa najviac pacil specialny carodejnicky diel kde homer prebral pracu smrti 
-
djxtreme
Light Professional
mna este napadol jeden,ten carodejnicky,ked Homer cestoval v case a zmenil vzdy pritomnost...ta scena ked zacali prsat tie koblihy 
-
korky_bucek
Light Expert
nehovorim ze najlepsi ale za posledne asi 3 serie jeden z tych lepsich konecne som sa pobavil pri pozerani [The.Simpsons.S22E15]
-
djxtreme
Light Professional
to si sa akoze pri tych ostatnych nebavil?korky_bucek napísal:nehovorim ze najlepsi ale za posledne asi 3 serie jeden z tych lepsich konecne som sa pobavil pri pozerani [The.Simpsons.S22E15]
No ani by som sa necudoval, od 17ky zacala kvalita klesat dolu, po 18ke som to prestal pozerat uplne, ale mozno este skusim znova, pretoze minule som nahodou pozrel par dielov z 20ky a boli celkom slusne, kazdopadne na 6-12 to nema.
-
djxtreme
Light Professional
mne sa zasa po tu 10 nezdali az tak vtipne...ale ta posledna s ceskym dabingom (21.seria) bola celkom dobra...ale vsimol som si ze klesa kvalita halloween specialov 
-
mr_margera
Medium Professional
100% si to vystihol podľa mňa. Tiež si myslím, že kvalita išla rapídne dole, stále je to síce fajn, ale tie vtipy sú už predvídateľné, to robí seriál pre mňa nudným. Nehovorím, že sa to nedá pozerať a nieje to vtipné, ale na staršie série sa to nechytá.GothaR napísal:No ani by som sa necudoval, od 17ky zacala kvalita klesat dolu, po 18ke som to prestal pozerat uplne, ale mozno este skusim znova, pretoze minule som nahodou pozrel par dielov z 20ky a boli celkom slusne, kazdopadne na 6-12 to nema.
Aby som nebol OT, tak najviac sa mi páčili časti Homerova zelená medicínka a Homerova mystická cesta.
Neviem od ktorej serie sa zmenil aj Homrov hlas
uz pozeram 19serie no za chvilu nebudem mat co pozerat kedze zatial su iba po 22???