Ďakujem
Alergia na antiperspirant?
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Alergia na antiperspirant?
Čo si o tom myslíte? Na meniny som dostal medzi inými aj Adidas Action3 Pro Level a tak som ho aj po sprche použil. Celú noc ma nenechali spať nohy (záhyby pri kolene) kde som použil tento guličkový antiperspirant a otrasne to svrbelo. Dnes som sa zas osprchoval a zas to začína. Zo sprejovými som nemal zatiaľ žiadne takéto problémy, preto sa obraciam na vás. Máte nejaký nápad alebo dačo podobné? Len návštevu lekára neodporúčajte prosím, nerád by som šiel.
Ďakujem
Ďakujem
-
D_I_C_K
Light Professional
Re: Alergia na antiperspirant?
Nemám skúsenosť konkretne s takým ale už som mal s guličkovým podobné problémy typu svrbenia ale nanášal som si to len pod pazuchy..a kedže si holím podpazušie ono mi to tam nejak akoby zapalilo tie oholené končeky a po asi 20 minútkach som začal pociťovať take pálenie až svrbenie..asi po 2 dnoch som guličku krasne vyhodil a odftedy som ani raz nepoužil okrem škodlivého spraya nič iné...a používam to fakt len po telesnej alebo ked už fakt smrdím inač skôr preferujem tú sprchu a ked nemusím tak si nič nestriekam..
-
Thommas
Addict
No ja to hlavne preto používam, lebo v noci a na autobuse sa otrasne potím....
Ty si to dávaš pod koleno ? To je už choré.. 
-
Thommas
Addict
Za koleno (alebo ako to upresniť), tam sa najviac potím.
-
D_I_C_K
Light Professional
a koľko vážiš ak sa môžem opytať?...lebo aj maš viac ako 85 kg tak niet divu že sa potíš a pracujú ti viac hormóny a to ti žiaden antiperspirant nepomože jedine zdrava strava...a potenie je búrenie hormónov..bud sa hanbíš alebo máš stresy z niečoho?..ale z horučavy teraz v zime by ti horuco nemalo byť ...
-
Thommas
Addict
57kg
Stresy sa nájdu, ale nič extra. Jednoducho v noci "lietam" v posteli, v autobuse je nonstop dusno a otrasné teplo (to by si sa čudoval, čo vyprodukuje 65 ľudí za 25 min
)
-
D_I_C_K
Light Professional
tak potom už nemáám slov ale ja sa niekedy viac spotím cestou do školy ked som nasprejovaný ako ked si zabudnem dať..neviem skús si nedať antiperspiranta dať si ho až v škole..kde by si sa už nemal z čoho potiť...a potíš sa aj cestou domou v buse?..lebo ak nie tak príčinou bude stress..a nervy ..mal som spolužiaka na zakladke ktorý bol kostnatý a potil sa ani dokopy nemal z čoho...len kvoli tomu že mu pracovali nervy..
-
Thommas
Addict
Cestou späť tiež, ale menej, lebo je menej ľudí a vtedy sa už aj okná dajú otvoriť. Doteraz som nemal žiadny problém (používal som len sprejové antiperspiranty) ale s týmto guličkovým to je hnus.
Je to jednoduché: žiadny antiperspirant nepoužívaj a už vôbec nie pod koleno ! Ďžízs.
preco by si mal chodit k lekarovi? si jasne povedal, ze mas novy antiperspirant a ze miesto, ktore si si s nim natrel ti zacervenalo a svrbelo ta...a potom zase, ked si si ho dal druhykrat...tak je jasne, ze to sposobuje ten antiperspirant...nepouzivaj ho a ta alergicka reakcia na tom mieste rychlo prejde...
ja som tiez alergik, nepouzivam sice nejaku specialnu kozmetiku, ale zvykol som si na to...ze ked mi nahodou niekto daruje nieco nove, alebo ja si kupim nejaky novy pripravok...tak si ho najprv natrem male mnozstvo na kozu medzi zapestim a laktom (stranu blizsie k telu), pretoze to je velmi citlive miesto na tele...no a ked na tom mieste nepocitujem ziadnu alergicku reakciu, mozem ten pripravok pouzivat...
ja som tiez alergik, nepouzivam sice nejaku specialnu kozmetiku, ale zvykol som si na to...ze ked mi nahodou niekto daruje nieco nove, alebo ja si kupim nejaky novy pripravok...tak si ho najprv natrem male mnozstvo na kozu medzi zapestim a laktom (stranu blizsie k telu), pretoze to je velmi citlive miesto na tele...no a ked na tom mieste nepocitujem ziadnu alergicku reakciu, mozem ten pripravok pouzivat...
A hlavne nechapem vyznam pouzitia antiperspirantu na noc? WTF?
-
Thommas
Addict
Potenie, v noci to zo mňa len tak leje.
A ráno vám odpájajú vodu? Preboha, hodím minútovú sprchu ráno a idem. Takéto nanášanie chemikálií na seba nie je zdravé a zvlášť tam, kde ti to netreba.
-
Thommas
Addict
Neodpájajú, ale všeliako sa na buse spotím, takže mi je to na 2 veci. A u mňa je dosť problematické ráno vstať aj o 6:00, nie to ešte skôr.
Tak keď sa potíš v autobuse tak choď spať bez sprchy, a ten čas čo večer ušetríš na tej sprche využiješ na sprchu ráno, a potom si dáš na kolená ten antiperspirant, ta ne ?
-
Thommas
Addict
Nie, sprchujem sa každý večer, a aj večer si dávam antiperspirant.
Tak už pochop, že si nemáš čo na seba pchať. Sprchuj sa len čistou vodou a dávaj si max. pod pazuchu nejaký dezodorant raz za deň.
Ale ved je to chore, na noc na seba davat svinstvo...antiperspirant si davaj iba ked ides medzi ludi. Rano sa oplachni vodou, ked ides do skoly daj si antiperspirant, oblec sa a chod...ked si len doma tak sa na to vyser. Je to skodlivina ktoru si dobrovolne tlacis do tela.BiGTomEE napísal:Nie, sprchujem sa každý večer, a aj večer si dávam antiperspirant.