Xperia x8 help, znovu =]
Xperia x8 help, znovu =]
Zdravim... vyskitol sa mi dalsi problem
... ked si hodim na kartu sdHC hry a chcem si ich nainstalovat vyhodi mi to tabulku v ktorej je napisane ze nemam dostatok miesta na instalaciu v telefone... pritom mam volne este 2,7gB ale v telefone iba 15mB a vacsina hier ma tak nad 18mB... nevie niekto ako to zmenit? to miesto instalacie suborov na sd. Skusam to cez ES File Explorer a neviem vobec ako na to... poskusal som takmer vsetko a nic. Dalej tammam OfficeSuite co sa mi dostalo do phonu ked som updatoval droid na 2.1 a tam to asi tez nieje... preto sa obraciam na vás 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Xperia x8 help, znovu =]
musíš ho rootnuť, čím však prídeš o záruku
Android 2.1 neumoznuje ukladat aplikacie na pamatovku, jedine ten root a potom App2SD. Inak to si nemohol napisat do predoslej temy?
Preco pri roote pride o zaruku, ved Android sa da opravit (flashnut) cez aktualizacny program.
Preco pri roote pride o zaruku, ved Android sa da opravit (flashnut) cez aktualizacny program.
-
audiotrack
VIP
problém je v tom, že froyo na x8 nie je. Jedine že by chlapci z xda niečo spravili. A druhá vec je tá, že ak ho má brandovaný, tak tam má zrejme customizovaný android ku ktorému sa tiež len tak jednoducho nedostane aby ho mohol potom obnoviťheker napísal:Android 2.1 neumoznuje ukladat aplikacie na pamatovku, jedine ten root a potom App2SD. Inak to si nemohol napisat do predoslej temy?
Prepacte... ale jednoduchsi postup by sa nedal?
ako to mam rootnut, kde a co na to pripadne potrebujem 
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2011, 14:04)
No okej... narootoval som to a co dalej... ked mam ten ES File Explorer a spustim ho a ide si nainstalovat aplikaciu tak co dalej... alebo odpoucte mi nejaky subor podobny s ktorym ste to stvárali vy.
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2011, 14:04)
No okej... narootoval som to a co dalej... ked mam ten ES File Explorer a spustim ho a ide si nainstalovat aplikaciu tak co dalej... alebo odpoucte mi nejaky subor podobny s ktorym ste to stvárali vy.
veru musis rootnut a potom je na to prikaz v terminale tusim SetInstallLocation a cislo 1 je telefon 2 je karta 0 je auto.
napis tam toto: pm SetInstallLocation 2
a potom: pm GetInstallLocation - tento prikaz je na zistenie ze ci to prebehlo spravne ak hej tak napise ze je tam SD card
napis tam toto: pm SetInstallLocation 2
a potom: pm GetInstallLocation - tento prikaz je na zistenie ze ci to prebehlo spravne ak hej tak napise ze je tam SD card
Kde je terminal? ... nikde to neviem najst
stiahni v markete
Audiotrack, mam X8 z Orange, spravil som root, ale po prvom dni som zistil, ze nejde fotoaparat. Chcel som sa zbavit rootu, Titanu a podobne, tak som cez program od SE klikol na opravu firmware. Firmware s nastaveniami dalo povodne, odniesol som ho do Orange a tam mi ho vymenili kus za kus. Moze sa stat, ze ked poslu telefon spat k vyrobcovi, do skladu a i., tak pridu na to, ze som tam mal root?
to je chobotina
ked som stiahol ten terminal v markete tak som spravil vsetko a aj tak mi nejdu aplikacie na SD kartu... som tak napisal to pm SetInstallLocation 2 a nic... mi to vyhodilo nejake ootny ze ake prikazy mam pozivat a proste informacie. Neviem preco to nejde 
-
hojko
Site Admin
eizo55555: Pretoze X8 ma len Android 2.1 a tam nie je podporovana aplikacia Apps 2 SD.
Dakujem hojko. To som nevedelhojko napísal:eizo55555: Pretoze X8 ma len Android 2.1 a tam nie je podporovana aplikacia Apps 2 SD.