Xperia x8 help, znovu =]

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
eizo55555
Novice
Novice

Xperia x8 help, znovu =]

Príspevok od používateľa eizo55555 »

Zdravim... vyskitol sa mi dalsi problem :D ... ked si hodim na kartu sdHC hry a chcem si ich nainstalovat vyhodi mi to tabulku v ktorej je napisane ze nemam dostatok miesta na instalaciu v telefone... pritom mam volne este 2,7gB ale v telefone iba 15mB a vacsina hier ma tak nad 18mB... nevie niekto ako to zmenit? to miesto instalacie suborov na sd. Skusam to cez ES File Explorer a neviem vobec ako na to... poskusal som takmer vsetko a nic. Dalej tammam OfficeSuite co sa mi dostalo do phonu ked som updatoval droid na 2.1 a tam to asi tez nieje... preto sa obraciam na vás :)
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Xperia x8 help, znovu =]

Príspevok od používateľa audiotrack »

musíš ho rootnuť, čím však prídeš o záruku
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Android 2.1 neumoznuje ukladat aplikacie na pamatovku, jedine ten root a potom App2SD. Inak to si nemohol napisat do predoslej temy?

Preco pri roote pride o zaruku, ved Android sa da opravit (flashnut) cez aktualizacny program.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

heker napísal:Android 2.1 neumoznuje ukladat aplikacie na pamatovku, jedine ten root a potom App2SD. Inak to si nemohol napisat do predoslej temy?

Preco pri roote pride o zaruku, ved Android sa da opravit (flashnut) cez aktualizacny program.
problém je v tom, že froyo na x8 nie je. Jedine že by chlapci z xda niečo spravili. A druhá vec je tá, že ak ho má brandovaný, tak tam má zrejme customizovaný android ku ktorému sa tiež len tak jednoducho nedostane aby ho mohol potom obnoviť
eizo55555
Novice
Novice

Prepacte... ale jednoduchsi postup by sa nedal? :D ako to mam rootnut, kde a co na to pripadne potrebujem :P

//autoeditácia príspevku (09 Mar 2011, 14:04)
No okej... narootoval som to a co dalej... ked mam ten ES File Explorer a spustim ho a ide si nainstalovat aplikaciu tak co dalej... alebo odpoucte mi nejaky subor podobny s ktorym ste to stvárali vy.
janchi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janchi »

veru musis rootnut a potom je na to prikaz v terminale tusim SetInstallLocation a cislo 1 je telefon 2 je karta 0 je auto.

napis tam toto: pm SetInstallLocation 2
a potom: pm GetInstallLocation - tento prikaz je na zistenie ze ci to prebehlo spravne ak hej tak napise ze je tam SD card
eizo55555
Novice
Novice

Kde je terminal? ... nikde to neviem najst
janchi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janchi »

stiahni v markete
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Audiotrack, mam X8 z Orange, spravil som root, ale po prvom dni som zistil, ze nejde fotoaparat. Chcel som sa zbavit rootu, Titanu a podobne, tak som cez program od SE klikol na opravu firmware. Firmware s nastaveniami dalo povodne, odniesol som ho do Orange a tam mi ho vymenili kus za kus. Moze sa stat, ze ked poslu telefon spat k vyrobcovi, do skladu a i., tak pridu na to, ze som tam mal root?
eizo55555
Novice
Novice

to je chobotina :P ked som stiahol ten terminal v markete tak som spravil vsetko a aj tak mi nejdu aplikacie na SD kartu... som tak napisal to pm SetInstallLocation 2 a nic... mi to vyhodilo nejake ootny ze ake prikazy mam pozivat a proste informacie. Neviem preco to nejde :/
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

eizo55555: Pretoze X8 ma len Android 2.1 a tam nie je podporovana aplikacia Apps 2 SD.
eizo55555
Novice
Novice

hojko napísal:eizo55555: Pretoze X8 ma len Android 2.1 a tam nie je podporovana aplikacia Apps 2 SD.
Dakujem hojko. To som nevedel :D treba to oznamit vopred :P
Napísať odpoveď