lol
Ja hram takmer kazdy druhy den s kamaratmi CG alebo SnG ci jak to mam nazvat
A neviem co koho do toho...
Nepocul som o tom a myslim si ze je to hlupost.
To je pekná blbosť ... ja skoro každý týždeň chodím hrávať poker do kaviarne... a vobec to nikomu nevadí... oni majú tržbu takže ťa nevyhodia... kludne si možte ísť niekam sadnúť a zahrať si
proste tam ide o to aby hazardne hry hrali len dospely a aby sa nehrali na miestach verejne dostupnych pre nedospelych - doma si samozrejme poker zahrat mozes
ale ani ja nedam ruku do ohna ze je to tak ako som napisal
hrat o peniaze povolene urcite nie je, ale neviem ako by ti dokazali ze o ne naozaj hrate. ale inac u nas to moc radi nevidia a uz taketo hranie v krcme zakazali.
My ked hrame live, tak sa da vstupne do kufrika a dohodnu sa platene priecky. Ti, co hravaju CG si tiez prachy zmenia na zetony, takze nevidim sposob, ako dokazat, ze nehrate len o zetony.
Presne nikto nemusí vedeť že hráte o reálne...my tiež dávame peniaze do kufríka...a keď sa hrá CG tak sa nastavia blidny a peniaze sú schované takže kludne by si mohol hrať na nejakom verejnom mieste
dakujem chlapy..no takže plnoletý som tak problém by nemal byť ale ak mi povedia v tom určitom bare kde hram aby som to schoval mal by som ich asi poslúchnuť a neprovokovať hej?...
samozrejme že hej, pokiaľ im to nebude príjemné tak ti to aj povedia.
Mne osobne by bolo blbé hrať poker niekde v kaviarni, a ešte k tomu so žetónmi, my hrávame buď u mňa alebo u kamošov, nič nás neruší muzičku si môžme pustiť akú chceme a nič neriešiť teda len pitie
Neviem si predstavit co by som robil keby sa mi stane toto asi by som sa uz v zivote na tie certove obrazky nepozrel...
PokerStars zkonfiškovala $500,000 od neplnoletého hráča!
Naozaj nepríjemný šok zažil hráč s prezývkou "zeurrr", ktorý skončil šiesty na víkendovom výročnom Sunday Million turnaji v herni Pokerstars. V deale, ktorí urobili hráči na finálovom stole dostal "zeurrr" $518,402.33! Dlho sa však z rozprávkovej výhry netešil. Problémy začali po tom, čo sa istý holandský novinár, pokúsil skontaktovať s týmto hráčom, ktorý pochádza práve z Holandska. Dovolal sa však len jeho otcovi. Ten síce tvrdil, že to bolo on a nie syn, kto hral daný turnaj. Pri následnom vyšetrovaní však vysvitlo, že turnaj skutočne hral jeho len 17-ročný syn. Keďže to je proti pravidlám herne, tá sa rozhodla skonfiškovať celú výhru. Zhabané peniaze budú zrejme prerozdelené medzi ostatných výhercov.
Turnaj som vytvoril ja, a o 18tej. Dnesny tam nebol ziaden, max tak CG stol. Inak znova opakujem, ze ak sa najde niekto, kto by sa rad podielal na sprave klubu, rad mu udelim admin prava.