Alergia na antiperspirant?
Re: Alergia na antiperspirant?
Prečo mu radíte to dávať ? Nech to vylúči úplne, je to neprirodzené si pchať takú sračku na telo, preto telo reaguje tak ako reaguje.
hughito: napr ja by som sa bez deodorantu do školy nevybral, stresových situácií je niekedy veľa a tak nechcem aby mi začal pot smrdieť.
Nočné sprchovanie chápem, mne samému je lepšie sa osprchovať večer ráno, len hodím na seba deodorant oblečenie a idem do školy (a to si pravidelne každe ráno zabehám na autobus
)
Ja osobne by som vylúčil antiperspirant a začal používať deo, a určite nie večer, spávaš s frajerkou že sa nemôžeš spotiť?
ráno sprcha deo pod pazuchy a ideš, no problemo
Nočné sprchovanie chápem, mne samému je lepšie sa osprchovať večer ráno, len hodím na seba deodorant oblečenie a idem do školy (a to si pravidelne každe ráno zabehám na autobus
Ja osobne by som vylúčil antiperspirant a začal používať deo, a určite nie večer, spávaš s frajerkou že sa nemôžeš spotiť?
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak to trocha obzrejmím, aby sme predišli zbytočnému flámu
- každý deň som v prítomnosti cudzích ľudí
- v lete, v zime, v noci, cez deň, furt sa potím
- sprchujem sa každý večer, ráno na to žiaľ nemám chuť, náladu ani čas
- niečo proti poteniu musím mať na sebe non-stop, žiaľ
- každý deň som v prítomnosti cudzích ľudí
- v lete, v zime, v noci, cez deň, furt sa potím
- sprchujem sa každý večer, ráno na to žiaľ nemám chuť, náladu ani čas
- niečo proti poteniu musím mať na sebe non-stop, žiaľ
vsetci ludia sa furt potia...je to prirodzene a dokonca zdrave...
na nocnom poteni nevidim nic zle, pokial nie je zapricinene nejakym ochorenim...
ked ti tak strasne to potenie vadi, tak si nasetri na laser...a daj si vypalit to podpazusie a za kolenom, alebo kde vsade si striekas ten antiperspirant...
na nocnom poteni nevidim nic zle, pokial nie je zapricinene nejakym ochorenim...
ked ti tak strasne to potenie vadi, tak si nasetri na laser...a daj si vypalit to podpazusie a za kolenom, alebo kde vsade si striekas ten antiperspirant...
Zrovnaj si fakta...deo a anti je rozdiel, ale velky.Filipito napísal:hughito: napr ja by som sa bez deodorantu do školy nevybral, stresových situácií je niekedy veľa a tak nechcem aby mi začal pot smrdieť.
Nočné sprchovanie chápem, mne samému je lepšie sa osprchovať večer ráno, len hodím na seba deodorant oblečenie a idem do školy (a to si pravidelne každe ráno zabehám na autobus)
Ja osobne by som vylúčil antiperspirant a začal používať deo, a určite nie večer, spávaš s frajerkou že sa nemôžeš spotiť?ráno sprcha deo pod pazuchy a ideš, no problemo
Deodorant je iba vona v spreji. Antiperspirant je hlinik v spreji.
A na toto presne narážam - ten antiperspirant je neprirodzený, upcháva póry a práve kvôli nemu môže byť to potenie. Treba to zahodiť do koša, nahodiť očistnú kúru sprchovania sa len čistou vodou + deodorant.Deodorant je iba vona v spreji. Antiperspirant je hlinik v spreji.
myslíš že neviem aký je rozdiel medzi deo a antiperspirantom?Lub0$ napísal: Zrovnaj si fakta...deo a anti je rozdiel, ale velky.
Deodorant je iba vona v spreji. Antiperspirant je hlinik v spreji.
Antiperspirant je najväčšie svinstvo aké si na seba môže človek dať...