Detox organizmu (domaci)
Detox organizmu (domaci)
Urcite kazdy viete ako to je ze si dopriat "par" piv + neco ineho..
uz to zacinam na svojom tele citit ze ma nesplucha nemam dobru vydrz atd.. tak preto by som chcel heh zacat s detoxom ale to taky ze behat proste na kondicku venovat sa sebe + brat vitaminy ocistit si ladviny pecen oblicky krv aj mozog.. len neviem ako mam zacat mate nekdo neake skusenosti s tymto pustil sa dotoho nekdo ? ja viem ze to znie dost prije*** cela tato tema ale proste musim to urobit pre organizmus.. bolo by dobre kebyze sa k tomu vyjadruju sportovci ktory si dopraju to "pivo" a nie alkoholici ako ja..
Ja viem dost prije*** tema ale treba
Tak diky za odpoved + urcite tu nie je uz taka drbnuta tema
uz to zacinam na svojom tele citit ze ma nesplucha nemam dobru vydrz atd.. tak preto by som chcel heh zacat s detoxom ale to taky ze behat proste na kondicku venovat sa sebe + brat vitaminy ocistit si ladviny pecen oblicky krv aj mozog.. len neviem ako mam zacat mate nekdo neake skusenosti s tymto pustil sa dotoho nekdo ? ja viem ze to znie dost prije*** cela tato tema ale proste musim to urobit pre organizmus.. bolo by dobre kebyze sa k tomu vyjadruju sportovci ktory si dopraju to "pivo" a nie alkoholici ako ja..
Ja viem dost prije*** tema ale treba
Tak diky za odpoved + urcite tu nie je uz taka drbnuta tema
Preco by to mala byt prije*** tema? Detoxikacia, resp. precistovanie tela je dnes aktualnejsia tema ako kedykolvek predtym... Na nete mas toho urcite plno, ja by som popri sporte odporucal aspon dve precistovacie kury krvi rocne (su na to rozne zmesi cajov- nechaj si poradit v lekarni) + precistenie criev (popytaj sa na co najcistejsiu prirodnu vlakninu- odporucam Psyllium).
tie krvne kury vyskusam..
inac tu je dost zaujimavy clanok o tom
Vitaminy c , voda , dzuse , masaze..
plus diky ze si sa vyjadril k teme.. si mi pozdvihol sebevedomie som si myslel ze to nie je mozne ale vyskusam
inac tu je dost zaujimavy clanok o tom
Kód: Vybrať všetko
http://www.biospotrebitel.sk/clanok/321-detoxikacia-organizmu.htmplus diky ze si sa vyjadril k teme.. si mi pozdvihol sebevedomie som si myslel ze to nie je mozne ale vyskusam
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
miki690
Medium Professional
mam doma knihu o hydro terapii , a tam je taky navod na detoxikaciu iba pitim cistej vody. Proste kazde rano, skor ako si umyjes zuby vypijes liter a pol cistej vody , nesytenej a nesmie to byt mineralka. A potom si v pohode umyjes zuby, pojdes sa najest ... proste vsetko normalka. Nie kazdy dokaze vypit nazar liter a pol vody , odporucaju tam zacat z litrom... Tato kura je dobra vraj na obrovske mnozstvo chorob a taktiez aj na detoxikaciu, pripadne sa da pomocou nej aj chudnut ... ale potom treba vypit vody podstatne viac , a castejsie ... iste je , ze ti to uskodit nemoze 
-
m3thod-man
Star
-
Lord PROXI
King
MurphY: no akoze je fajn ze si na to neprisiel sam, tak drzi palce
Inak ja alko nemusim, sprieci sa mi v krku, tak ja tieto problemy nemam, ale nieje bohvie co, ked si na alku zavysli, a vydis ako sa ti nici rodina.
Ale apr. ucitel na zakladke bol velky fajciar, vyhulil aj 2-3 krabicky denne, a ako prestal???
Zavrel sa doma s 1krabickou na jeden tyzden, proste setril si ich, a stale zmensoval pocet cigariet az mu to dako nechybalo
Ked prisiel po prazdninach do skoly vyzeral uplne inak, ziskal farbu a pod.
Tak sa to pokus poriesit aj ty
Inak ja alko nemusim, sprieci sa mi v krku, tak ja tieto problemy nemam, ale nieje bohvie co, ked si na alku zavysli, a vydis ako sa ti nici rodina.
Ale apr. ucitel na zakladke bol velky fajciar, vyhulil aj 2-3 krabicky denne, a ako prestal???
Zavrel sa doma s 1krabickou na jeden tyzden, proste setril si ich, a stale zmensoval pocet cigariet az mu to dako nechybalo
-
Stoporko
VIP
ku tej ociste krvi - ak chces krv zbavit cervenych krviniek s naviazanym uhlikom z CO - fajcenie, pobyt v meste... tak potrebujes aspon 120 dni - taka je zivotnost cervenych krviniek
vcelku zaujimave vysledky ma pobyt 4 dni len na fyziologickych roztokoch (voda a troska soli, voda a troska cukru)
co takto sa kazdy vikend prejst po lese, nadychat sa konecne aj kyslika...
vcelku zaujimave vysledky ma pobyt 4 dni len na fyziologickych roztokoch (voda a troska soli, voda a troska cukru)
co takto sa kazdy vikend prejst po lese, nadychat sa konecne aj kyslika...
ja som konc normalne ale sice si nekedy zapijem ale to fakt v optimalnom mnozste kazdy tyzden.. pravidelne ale ten detox by mi mohol aj pomoct ale nakolko teraz mam skolu + unaveny , chory takze ten detox okladam ale dik za radyLord PROXI napísal:MurphY: no akoze je fajn ze si na to neprisiel sam, tak drzi palce![]()
Zavrel sa doma s 1krabickou na jeden tyzden, proste setril si ich, a stale zmensoval pocet cigariet az mu to dako nechybalo![]()
-
zuzkazuzka
VIP
ja si robim asi tak raz tyzdenne ovocne alebo zeleninove dni. to jes cely den len cerstve ovocie alebo zeleninu a pijes caje a riedene dzusy. myslim, ze je to celkom fajn a organizmus sa urcite potesi....
a da sa to pekne vydrzat.... hlavne vela vela tekutin, ziadna kava ani alkohol...
a ked by si nevedel vydrzat cely den, tak aspon pol dna.... lepsie ako nic.
a da sa to pekne vydrzat.... hlavne vela vela tekutin, ziadna kava ani alkohol...
a ked by si nevedel vydrzat cely den, tak aspon pol dna.... lepsie ako nic.
-
kukiak
Addict
Re: Detox organizmu (domaci)
Nie je tu niekto, kto sa dal na toto? http://www.naturcity.sk/sk/zaujimave/oc ... vodov.aspx Je to dost drasticke, ale idem to asi skusit, citim ze moja pecen uz nie je to co bola kedysi, sem tam citim tlak pod rebrom a znizila sa rychlost odburavania alkoholu. Pripadne je tu niekto, kto bere lipovitan alebo podobne srandy na ochranu pecene?
netreba robit ziadnu hladovku, to je pre organizmus dost velky a zbytocny šok, staci na urcity cas obmedzit nezdrave zlozky stravy:
znizit prijem tuku /zivocisny tuk je jedna z najhorsich veci hlavne na cinnost pecene/
uplne vylucit jedla obsahujuce rafinovany cukor
pridat nizkotucne mliecne vyrobky
nezabudat na ovocie
a nezaskodi si davat aj nejaky ten multivitamin
kukiak
lipovitan je dobry a osvedceny
znizit prijem tuku /zivocisny tuk je jedna z najhorsich veci hlavne na cinnost pecene/
uplne vylucit jedla obsahujuce rafinovany cukor
pridat nizkotucne mliecne vyrobky
nezabudat na ovocie
a nezaskodi si davat aj nejaky ten multivitamin
kukiak
lipovitan je dobry a osvedceny
-
bolek
Guru
Ja praktizujem raz za mesiac podobne ako zuzkazuzka ovocno-zeleninové dni. Čiže jem len surové ovocie a zeleninu, pijem len čistú vodu alebo nesladený čaj a najlepšie je to podporiť nejakým prečisťovacím bylinkovým. Veľa ľudí si dáva "čistiť črevá", ale minule som čítala, aká je to blbosť a myslím si to tiež. Ak si chceš prečistiť črevá, tak si nakúp acidofilné mlieka, kefíry, kyslú kapustu, veľa vlákniny jedz a črevá sa prečistia samé. 
detox? ovseny. najlepsi pomer cena/vykon
skratka 5 dni zijes len na ovsenych vlockach a vode. povolene je vlocky dochutit cerstvym ovocim.
o ovskaoch sa docitas toho na nete vela, rozpisovat sa mi nechce
jedina vec na ktoru treba davat bacha, ak mas problemy s kostami, klbmi, nabeh na osteoporozu, tak sa ovsaky v takom mnozstve neodporucaju z dovodu odvapnovania, inak je to v klidku
akurat je to dost masaker vydrzat 5 dni na ovsakoch a vode, ciste ovsaky niesu velmi chutne
dochutenie ovocim je idealne, neodporucam pomaranc vraj je to strasne hnusna kombinacia 
o ovskaoch sa docitas toho na nete vela, rozpisovat sa mi nechce