Detox organizmu (domaci)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
MurphY
Professional
Professional

Detox organizmu (domaci)

Príspevok od používateľa MurphY »

Urcite kazdy viete ako to je ze si dopriat "par" piv + neco ineho..
uz to zacinam na svojom tele citit ze ma nesplucha nemam dobru vydrz atd.. tak preto by som chcel heh zacat s detoxom ale to taky ze behat proste na kondicku venovat sa sebe + brat vitaminy ocistit si ladviny pecen oblicky krv aj mozog.. len neviem ako mam zacat mate nekdo neake skusenosti s tymto pustil sa dotoho nekdo ? ja viem ze to znie dost prije*** cela tato tema ale proste musim to urobit pre organizmus.. bolo by dobre kebyze sa k tomu vyjadruju sportovci ktory si dopraju to "pivo" a nie alkoholici ako ja..

Ja viem dost prije*** tema ale treba

Tak diky za odpoved + urcite tu nie je uz taka drbnuta tema
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

Preco by to mala byt prije*** tema? Detoxikacia, resp. precistovanie tela je dnes aktualnejsia tema ako kedykolvek predtym... Na nete mas toho urcite plno, ja by som popri sporte odporucal aspon dve precistovacie kury krvi rocne (su na to rozne zmesi cajov- nechaj si poradit v lekarni) + precistenie criev (popytaj sa na co najcistejsiu prirodnu vlakninu- odporucam Psyllium).
MurphY
Professional
Professional

tie krvne kury vyskusam..

inac tu je dost zaujimavy clanok o tom

Kód: Vybrať všetko

http://www.biospotrebitel.sk/clanok/321-detoxikacia-organizmu.htm
Vitaminy c , voda , dzuse , masaze..
plus diky ze si sa vyjadril k teme.. si mi pozdvihol sebevedomie som si myslel ze to nie je mozne ale vyskusam
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

aj mne treba daco take. hmm. diky za temu
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Odporuca sa drzat hladovku. Pit minimalne mineralizovane minerky, samozrejme bezbublinkove. Je na vas kolko vydrzite. Ale pomaha to. :wink:
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Komo »

Jo, mnohy ma budu oznacovat za alkaca, ale MF.
Pohar cerveneho sucheho vina raz za cas vecer...pomaha to prirodzenou cestou vylucovat toxiny s tela.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Komo: Jeden pohar cerveneho vina denne je viac, ako zdravy. Ale jeden a dost, takze nemas dovod byt povazovany za alkoholika.

K teme: Myslim si, ze je lepsie, ked si clovek sam uvedomi, ze nieco je zle a chce proti tomu bojovat. Prajem ti vela statia a trpezlivosti.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

DETOXIKACIA KLUDNE moze byt aj taka ze napr. jest dajme tomu tyzden len jablka a pit vodu
MurphY
Professional
Professional

hm no to skorej nie je detoxikacia ale tyranie jest jablka a pit vodu..
skorej ovocie jedno jake pit zelene caje , papkat zeleninku atd..
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

Pozrem doma recept na jednu fakt dobru kuru. Pochadza z tibetu a je zalozena na cesnaku. Sice pri tej kure riadne pachnete od cesnaku ale je to fakt ucinne.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

mam doma knihu o hydro terapii , a tam je taky navod na detoxikaciu iba pitim cistej vody. Proste kazde rano, skor ako si umyjes zuby vypijes liter a pol cistej vody , nesytenej a nesmie to byt mineralka. A potom si v pohode umyjes zuby, pojdes sa najest ... proste vsetko normalka. Nie kazdy dokaze vypit nazar liter a pol vody , odporucaju tam zacat z litrom... Tato kura je dobra vraj na obrovske mnozstvo chorob a taktiez aj na detoxikaciu, pripadne sa da pomocou nej aj chudnut ... ale potom treba vypit vody podstatne viac , a castejsie ... iste je , ze ti to uskodit nemoze ;)
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

ked budes cca 5 dni jest len biele hrozno mala by sa ti komplet precistit a "vymenit" krv, ale to som neskusal. Inak jeden cas som som robil 24 hod. hladovku, kazdy tyzden. Proste das si svrtok veceru a dalsiu az v piatok ale musis vela pit. Pravdaze najepsie vodu :wink:
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

MurphY: no akoze je fajn ze si na to neprisiel sam, tak drzi palce :)
Inak ja alko nemusim, sprieci sa mi v krku, tak ja tieto problemy nemam, ale nieje bohvie co, ked si na alku zavysli, a vydis ako sa ti nici rodina.
Ale apr. ucitel na zakladke bol velky fajciar, vyhulil aj 2-3 krabicky denne, a ako prestal???
Zavrel sa doma s 1krabickou na jeden tyzden, proste setril si ich, a stale zmensoval pocet cigariet az mu to dako nechybalo 8)
Ked prisiel po prazdninach do skoly vyzeral uplne inak, ziskal farbu a pod.
Tak sa to pokus poriesit aj ty :wink:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

ku tej ociste krvi - ak chces krv zbavit cervenych krviniek s naviazanym uhlikom z CO - fajcenie, pobyt v meste... tak potrebujes aspon 120 dni - taka je zivotnost cervenych krviniek :wink:

vcelku zaujimave vysledky ma pobyt 4 dni len na fyziologickych roztokoch (voda a troska soli, voda a troska cukru)

co takto sa kazdy vikend prejst po lese, nadychat sa konecne aj kyslika...
MurphY
Professional
Professional

Lord PROXI napísal:MurphY: no akoze je fajn ze si na to neprisiel sam, tak drzi palce :)
Inak ja alko nemusim, sprieci sa mi v krku, tak ja tieto problemy nemam, ale nieje bohvie co, ked si na alku zavysli, a vydis ako sa ti nici rodina.
Ale apr. ucitel na zakladke bol velky fajciar, vyhulil aj 2-3 krabicky denne, a ako prestal???
Zavrel sa doma s 1krabickou na jeden tyzden, proste setril si ich, a stale zmensoval pocet cigariet az mu to dako nechybalo 8)
Ked prisiel po prazdninach do skoly vyzeral uplne inak, ziskal farbu a pod.
Tak sa to pokus poriesit aj ty :wink:
ja som konc normalne ale sice si nekedy zapijem ale to fakt v optimalnom mnozste kazdy tyzden.. pravidelne ale ten detox by mi mohol aj pomoct ale nakolko teraz mam skolu + unaveny , chory takze ten detox okladam ale dik za rady
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

ja si robim asi tak raz tyzdenne ovocne alebo zeleninove dni. to jes cely den len cerstve ovocie alebo zeleninu a pijes caje a riedene dzusy. myslim, ze je to celkom fajn a organizmus sa urcite potesi....
a da sa to pekne vydrzat.... hlavne vela vela tekutin, ziadna kava ani alkohol...
a ked by si nevedel vydrzat cely den, tak aspon pol dna.... lepsie ako nic.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Detox organizmu (domaci)

Príspevok od používateľa kukiak »

Nie je tu niekto, kto sa dal na toto? http://www.naturcity.sk/sk/zaujimave/oc ... vodov.aspx Je to dost drasticke, ale idem to asi skusit, citim ze moja pecen uz nie je to co bola kedysi, sem tam citim tlak pod rebrom a znizila sa rychlost odburavania alkoholu. Pripadne je tu niekto, kto bere lipovitan alebo podobne srandy na ochranu pecene?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

netreba robit ziadnu hladovku, to je pre organizmus dost velky a zbytocny šok, staci na urcity cas obmedzit nezdrave zlozky stravy:

znizit prijem tuku /zivocisny tuk je jedna z najhorsich veci hlavne na cinnost pecene/
uplne vylucit jedla obsahujuce rafinovany cukor
pridat nizkotucne mliecne vyrobky
nezabudat na ovocie

a nezaskodi si davat aj nejaky ten multivitamin

kukiak

lipovitan je dobry a osvedceny
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja praktizujem raz za mesiac podobne ako zuzkazuzka ovocno-zeleninové dni. Čiže jem len surové ovocie a zeleninu, pijem len čistú vodu alebo nesladený čaj a najlepšie je to podporiť nejakým prečisťovacím bylinkovým. Veľa ľudí si dáva "čistiť črevá", ale minule som čítala, aká je to blbosť a myslím si to tiež. Ak si chceš prečistiť črevá, tak si nakúp acidofilné mlieka, kefíry, kyslú kapustu, veľa vlákniny jedz a črevá sa prečistia samé. :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

detox? ovseny. najlepsi pomer cena/vykon :D skratka 5 dni zijes len na ovsenych vlockach a vode. povolene je vlocky dochutit cerstvym ovocim.

o ovskaoch sa docitas toho na nete vela, rozpisovat sa mi nechce :D jedina vec na ktoru treba davat bacha, ak mas problemy s kostami, klbmi, nabeh na osteoporozu, tak sa ovsaky v takom mnozstve neodporucaju z dovodu odvapnovania, inak je to v klidku :P akurat je to dost masaker vydrzat 5 dni na ovsakoch a vode, ciste ovsaky niesu velmi chutne :D dochutenie ovocim je idealne, neodporucam pomaranc vraj je to strasne hnusna kombinacia :D
Napísať odpoveď