Zdravim , chystam sa dat do auta niejake audio , pre predstavu baterka ma 60A/h alternator dava 70A zosik ma 1500RMS ale prakticky odber max 40A kedze ja tam taka poistka , co potrebujem aku znacku vybrat, ktore dobre drzia napatie . pretoze v poslednej dobe som sa docital ze nieje kapacitor ako kapacitor.
Dakujem
kvalitny kapacitor
Re: kvalitny kapacitor
pokial si natiahnes kvalitne kable do zosilnovaca ziaden kapacitor riesit nemusis ... pre predstavu aky zosilnovac mas ? Plus je ti jasne ze okolo 1500Watt to ani neletelo kedze je tam 40A poistka
-
sulo34
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
mozem ti potvrdit ze to nieje pravda , k zosiku mam 50mm2 kable a novu baterku ktora ma tyzden ... a pri nastartovanom aute mi blikaju svetla ked to dam na 2/3 maxima
... avsak uz som objednal SAL 1F a coskoro pripojim aj druhu baterku paralelne ktoru budem zapinat cez rele naraz so zosikom ...
-
luto
Darca
Ked to len zjednodusime Vykon = napetie x prud ... z toho prud = Vykon/napetie a teda 1500/12=125Amper . Co asi spravi so 40A poistkou ??. Takze to RMS je imaginarne, ale ide o to, ze alternator ti nebude stihat dobijat 2 baterie zapojene paralelne pre vyssiu kapacitu baterie. Kapacitor by ale mal ako tak vyrovnat odber a nemalo by to az tak kolisat, pripadne to eliminovat uplne. 
-
Makovnik
Medium Professional
Vybral si si riadnu kvalitu, SrAL je to prave
Kondik ti je nahovno, to dodatocne pomoze, ked ma napajanie natahane zvonkovym drotom, za normalnych okolnosti je to akurat drahy a zbytocny voltmeter
Kondik ti je nahovno, to dodatocne pomoze, ked ma napajanie natahane zvonkovym drotom, za normalnych okolnosti je to akurat drahy a zbytocny voltmeter