Clovek-bestia bez citu?
Re: Clovek-bestia bez citu?
Čo dodať, no, HNUS.
to snáď nieje ani možné, je mi zle
Možno trpeli nejakou chrobou alebo niečo podobné, inak si ozaj neviem vysvetliť, prečo by to robili. Ale aj tak ich nemuseli zaživa pochovávať... 
To je úplne jasne že ich likvidovali kôli chorobe, to však vôbec nič neospravedlnuje
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
No nič nové u ľudí pod slnkom... Pred nedávnom som počul, že niekde skrachovala firma s kurčatmi a niekoľko tisíc kuriatok vyhodili v zime do kontajnera... No čo už vážení toto je kapitalizmus
Severna Korea alebo Venezuela by sa ta ujali, ak sa ti tu nepaci 
-
pryja
Darca
Precitala som len nadpis, video som nepozerala
http://www.mojevideo.sk/video/5c02/uboh ... aziva.html
http://www.mojevideo.sk/video/5c02/uboh ... aziva.html
asi nevies ako sa pripravuju homare, ze?
To je nejaké ospravedlnenie ? Toto je vrchol úchylnosti.asi nevies ako sa pripravuju homare, ze?
-
pryja
Darca
beardie:
Vkladanie zivych korovcov do vriacej vody je vraj celosvetovo odsuhlaseny najhumannejsi sposob ich usmrtenia a dojde k tomu za par sekund.
Ale zarezat si do este napoly zivej ryby, ktora prezila opekanie vo vriacom oleji a este sa hybe na tanieri, je trochu rozdiel, nemyslis?
Vkladanie zivych korovcov do vriacej vody je vraj celosvetovo odsuhlaseny najhumannejsi sposob ich usmrtenia a dojde k tomu za par sekund.
Ale zarezat si do este napoly zivej ryby, ktora prezila opekanie vo vriacom oleji a este sa hybe na tanieri, je trochu rozdiel, nemyslis?
vraj, hmm...
je to len sposob pripravy jedla, ked nad tym zacnes privelmi uvazovat, nenajes sa
chodis do KFC?
je to len sposob pripravy jedla, ked nad tym zacnes privelmi uvazovat, nenajes sa
chodis do KFC?
-
audiotrack
VIP
tak ten kapor je fakt silné kafe.
-
pryja
Darca
Ak zvierata pozieraju zvierata zaziva, je to priroda. Ak clovek vari, smazi alebo pecie a potom este aj konzumuje nejake zviera bez toho, aby sa unuval ho pred tym usmrtit, to je zaostalost, debilita a nechutnost. Sme predsa na trochu inej vyvojovej urovni. A je mi to suma-fuk, ci ide o rybu, alebo prasa.
Ty by si s tym nemal absolutne ziaden problem, zobrat este zivu trepajucu sa rybu a hodit ju do oleja?
Do KFC nechodim a maso tiez nejem od 14 rokov.
Ty by si s tym nemal absolutne ziaden problem, zobrat este zivu trepajucu sa rybu a hodit ju do oleja?
Do KFC nechodim a maso tiez nejem od 14 rokov.
Sposob ano, ale podla mna dost uchylny. Ryby na tanieri mam rad, ale aky vyznam ma to, ze toho kapra nechaju dychat? Maso ktore jedia je tak ci tak oprazene a bolo by rovnako oprazene aj keby toho kapra pred vyprazanim zabili.beardie napísal:vraj, hmm...
chodis do KFC?
Napriklad nesetrne zabijanie v bitunkoch je dane tym, ze sa znizuju naklady na minimalnu moznu mieru a nemam s tym velky problem, ale toto je uchylnost.
podla toho co som cital, homare sa tak pripravuju preto, lebo pri zvysovani teploty je zivocich v strese, do krvi sa uvolnuju hormony ako adrenalin/dopamin a tie zlepsuju chut masa, mozno v tomto pripade je to robene za tym istym ucelom a ta chut je ina
slimaky sa tiez hadzu do oleja zaziva, je to sposob pripravy
-
Grim
Darca
...úchylné?...podľa mňa skôr zbytočné...alebo sa reštaurácia riadi heslom: "Ak sa Vám na tanieri bude niečo hýbať, znamená to, že je to čerstvé." ...
toto plati aj o psoch a mackach v azii...bud to robia tak ze zaziva im strhavaju kozu z tela a hodia do vriacej vody alebo ich hadzu do vriacej vody aj bez predoslej procedury...ja jednoducho tych zasratych aziatov nenavidim..amici to tam mali zrovnat komplet zo zemoubeardie napísal:podla toho co som cital, homare sa tak pripravuju preto, lebo pri zvysovani teploty je zivocich v strese, do krvi sa uvolnuju hormony ako adrenalin/dopamin a tie zlepsuju chut masa, mozno v tomto pripade je to robene za tym istym ucelom a ta chut je ina
-
Janio
Zablokovaný
Dostal som chuť na kapra, len ja by som ho na tom tanieri sundal. BTW - Zdá sa mi to ako fake, pretože pochybujem, že kapor prežije takú dlho dobu bez vody a, že k tomu eštemu ešte nič nebude keď okrem hlavy sa celý upečie... Veď keby upečieme človeka, ale hlavu mu zakryjeme morkou utierkou - prežil by ?
Support ALF!
1:05 hnus
1:05 hnus
kaslat na zvierata.. ale co dokaze clovek urobit inemu cloveku..