NHL (aktualne)

O športe...
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Re: NHL (aktualne)

Príspevok od používateľa Yogi19 »

Mne pripadá Chára akoby bol stále predposr*tý... Biť sa vie s každým, lebo tými svojimi metrovými paprčami si ho drží od tela a dáva mu na hubu koľko chce... Ale nevidel som od neho normálny, poctivý hit. Vždy "sundá" iba krpcov... Ennis, Pacioretty a ešte keď vyťahal za uško toho Giontu.... Raz som pozeral zápas a rútil sa proti Ovci, ten sa otočil, Chára doňho vrazil a "hapal" ako malé decko :smt006
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Poniektorí tu riešite fakt voloviny - potrestanie alebo nepotrestanie Cháru neznamená v podstate nič pre modernú NHL. Proste ak NHL nenajde spôsob akým, nie akým minimalizujú ale akým odstránia zákroky na hlavu, tak diskusie o tom, či mal dostať ten alebo onen hrač trest nezmiznú. Keď si len tak zbežne prebehnem listinu zranených hráčov (resp. v priebehu sezony) asi ani jedno mužstvo v celej NHL by sa nenašlo, kde by aspoň jeden hrač nemal otras mozgu - toto je vážny problém, že pribúdajú otrasy mozgu - a toto nezmizne, či už Chára na vine bol alebo nebol. :)
Pokiaľ ide o Chárov zákrok - ja sa pripájam k tomu, že išlo o zhodu okolnosti, veď Chára ani len nemohol vedieť, že okolo neho prefrčí nejaký Pacioretty a zhodou okolnosti pri tom plexiskle v Montreale - keby chcel ho nejako zraniť tak mu struhne jednu hokejkou do hlavy (ako napr. McSorley Brasherovi), Chára už niečo v NHL má odkrútené a nepamätam si, kedy chcel niekoho úmyselne zraniť.

btw. Yogi - ty píšeš o "nerovnom metri" Cháru pri súbojoch - nie je náhodou Chára držiteľom Norris Trophy - myslíš si, že túto trofej dostal za to, že zrážal krpcov a silnych sa bál ?? skús si pozrieť štatistiky +/-, počet golov a samozrejme nevyčisliteľný prínos ako kapitána v kabíne. Navyše keď Chára do Bostonu prišiel tak Boston sa pohyboval v druhej polovici východnej konferencie a je to aj zásluha Chárových výkonov, že je Boston už cca. 3 roky v hornej časti tabuľky. Norris Trophy udeľujú už nejaký ten rok odborníci NHL :wink:
Tiež si pozri koľko meria Chára a pozri si výšku ostatných hráčov NHL - Chára je najvyšši tak koho iného ma sundať...
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Ja ho uznávam ako hráča, ale aby dvojmetrový obor zrážal ku zemi trpaslíkov ??? Nech skúsi dať dole Prongera, alebo už spomínanú Ofcu... Nuž, každý má svoje slabé stránky...
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

Inac tie Visnovskeho goly typicke vsetky napriahnute od modrej...fakt ma formu chalanisko :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

pacioretty ma skoro 190 cm, toho povazujes za krpca? to ma chara cakat, kym sa na neho vyruti valabik a hitovat len jeho, lebo je mu seberovny? a len cisto medzi nami max je tiez dirty hovado, ked uz sme pri tom - ako sa do hory vola, tak sa z nej ozyva
ano, minulu sezonu som fandil montrealu aj kvoli halakovi, ale ich schopnost nenavidiet kazdeho svojho byvaleho hraca (aj na zednika som hromadu nadavok cital od habs fans) ma uplne odpudzuje a nevidim dovod im fandit dalej...hlavne po tom, co robia cirkusy pre sice tazky uraz po faule...ktory sa stal vdaka velmi inteligentne postavenemu plexisklu, ktore imho NIKDE inde nemaju v NHL, ja myslim, ze kazdy hrac rata s nebezpecenstvom na zaciatku striedaciek, kde zacinaju mantinely...
a ked sme pri charovi...v svojej prvej kapitanskej sezone, ak ma pamat neklame si zaumienil, ze sa nebude bit...a ani sa nebil. chara nikdy nebol zakerny hrac, je to hrac ktory si je vedomy svojej velkosti a snazi sa ju vyuzit tvrdym, ale FEROVYM sposobom...keby mne lezal v zaludku nejaky hrac a by som ho poslal z ihriska do nemocnice, tak asi by som sa mu tiez nesiel ospravedlnit...ale mohol by ukazat charakter a ospravedlnit sa mu.
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Jáj, tak to som si nevšimol, ale aj tak... Nehovorím že musí rozdávať hity ako na bežiacom páse, ale keď už ho chce niekomu uštedriť tak niekomu poriadnemu a poriadnym spôsobom, postaviť sa do stredu ihriska a bum! A nie namieriť rukami niekoho hlavu k stĺpu... A jediný normálny hit od neho som videl na T.Ennisa, a to už nie je taká skala.... 175cm, 73kg...
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

mirak2 napísal:...ktory sa stal vdaka velmi inteligentne postavenemu plexisklu, ktore imho NIKDE inde nemaju v NHL...
ako to myslíš? toto ma zaujíma
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

To sa dalo od dementov z montrealu čakať. Silou mocou robiť hon na kapitána tak nenávideného rivala. To je proste nonsens čo tí magori dokážu.
J.O.S.E
King
King

ako som spomínal, pred 3 rokmi sa to isté stalo Ryanovi Smythovi, dodnes ma Montreal to plexisklo, či by nemali pre zmenu vyšetrovať kompetentných, ktorí zodpovedajú za plexiskla pre ohrozovanie hráčov či už vlastných alebo súperových.....
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

DanielDevil napísal: ako to myslíš? toto ma zaujíma
plexisklo medzi dvoma striedackami som videl iba v montreale

JOSE: na tom videu hra Colorado s LA Kings a trafil hlavu o tam kde koncia striedacky, to je iny pripad...ak si spomeniete, Sekeras rovnako na niektorych MS roky dozadu tak narazil hlavou do konca...tie konce su nebezpecne uz ked su dve...ale su nutne zlo..a v montreale su extra, oni maju styri.
Prílohy
habs.jpg
babyface4
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa babyface4 »

Podľa mňa to bolo celé nešťastné a Chára chcel zrejme Paciorettyho prehodiť max tak cez striedačku, tu je niečo nové , najnovšie sa do neho obul Henrik Sedin a Joe Thornton

http://sport.aktuality.sk/clanok/108778 ... zdravenie/
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

článok o tom ako je Višňa málo propagovaný http://slovaknhl.sk/9066-bude-visnovsky ... ophy-.html
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Ešte sa vrátim k inkriminovanému zákroku Cháru. Z môjho pohľadu veľmi trefne na to podal svoj názor Don Cherry v Hockey Night In Canada. Neopomenul ani spoločnosť Air Canada, ktorá sa vyhrážala odstúpením od sponzorstva a prezidenta Penguins, ktorý sa na margo Cháru celkom ironicky vyjadril za trestanie klubov ak ich hráči urobia nejaké špinavé hity, pritom práve v pittsburgu majú "experta" na údery do hlavy.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Tak Devils po "štvorbodovej" prehre so Senators a jasnej prehre s Capitals definitívne mimo hry. Matematicky ešte nie, ale tak každý si spočíta, že 1+1 je dva.
Naopak Ducks kráčajú neohrozene do playoff a ako typický playoff team nebudú proti prípadným Canucks vôbec bez šance!
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak teraz to zacne byt vcelku zaujimave, kedze par zapasov do konca a este stale mozu byt v tabulke hore niektory ohrozeny. Hlavne vo Western Conference. Uvital by som Dallas v PO, tak snad to ustoji.
J.O.S.E
King
King

Západ je tradične vyrovnaný...ale upriamil by som pozornosť na pacifickú divíziu, pretože sa môže ľahko stať, že všetkých 5 mužstiev (Dallas, San Jose, Los Angeles, Anaheim, Phoenix) postupia do play-off....rozdiely su minimálne a tieto mužstva budú v závere medzi sebou hrať o body...napr. San Jose zostávajúcich 9 zápasov odohra výlučne zápasy len proti svojim protivnikom z pacifickej divízie..
Datsyuk13
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Datsyuk13 »

anaheim padne a dallas este postupi. anaheim ma nestale vykony a nikto nevie aky zapas odohraju. sice to aj dallas ale anaheim ma taketo upadky formy dost dlhe a caste
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

anaheim ma svoju hviezdu v brane - hillera na listine zranenych hracov uz nejaku chvilku a predsa ten team slape...naposledy dnes v dallase vyrovnali 7sekund pred koncom a nakoniec vyhrali este....anaheim je ten posledny team co by som odpisoval, a nie len preto ze im fandim
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja by som svoje peniaze na Anaheim vsadil a takisto verím, že aj Chicago to uhrá.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ale tomu Visnovskemu inak lepi dpc
Napísať odpoveď