Pomoc zo spravcom uloh
Pomoc zo spravcom uloh
Prosim pomoztemi ja mam notebook a ja ked dam CTRL+ALT+DELETE tak naskoci take okno ci co a tam mam switch user user a take blbosti a Spravcu uloh to vsetko v anglictine no a od istej doby to tam uz nemam. Mam tam vsetko ostatne len toho spravcu uloh nie len to jedine a ja to nutne potrebujem ale neviem to najst.
Re: Pomoc zo spravcom uloh
skus v start menu dat spustit taskmgr.exe
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Alebo pravym na spodnu listu a tam vybrat Spravca uloh (Task manager)
No takze zda sami ze tam je mensi problem nasiel som ho ale nejak to nejde a teraz neviem co mam robit dalej pls pomoc
-
Soviet
Darca
Povol si ho v group policy gpedit.msc v start --> spustit. Ale ak ti ho istotne nikto nezablokoval, tak skorej by som si precistil pc od spywaru atd. Lebo ako pozeram na listu, tak ziadny antivirus nemas? 
no jj antivir nemam lebo neviem aky si mam stiahnut
A ktomu antivir som mal este aj pred mesiacom dal som spusit na hladanie ci nemam vir a nenasiel som a uz 2 mesiace predtym som mal tento problem zo spravcom uloh
a group policy soym nasiel ale tam je strasne vela veci a neviem co tam mam spravit
A ktomu antivir som mal este aj pred mesiacom dal som spusit na hladanie ci nemam vir a nenasiel som a uz 2 mesiace predtym som mal tento problem zo spravcom uloh
a group policy soym nasiel ale tam je strasne vela veci a neviem co tam mam spravit
Antivir - Security Essentials 2.0, gratis na www MS
FW - Comodo, tiež gratis na www comodo
Správca úloh - treba Ti to? Je to aj v nápovede v inštalácii Win.
FW - Comodo, tiež gratis na www comodo
Správca úloh - treba Ti to? Je to aj v nápovede v inštalácii Win.
po
1.dik za tie antiviri
2.ano spravca uloh trebami to
3.neviem ani kde je napoveda instalacii win
4.ak by mal niekto zaujem mi s tym pomoct cez team viewer tak moj skype: david.klacman
1.dik za tie antiviri
2.ano spravca uloh trebami to
3.neviem ani kde je napoveda instalacii win
4.ak by mal niekto zaujem mi s tym pomoct cez team viewer tak moj skype: david.klacman
-
Soviet
Darca
Devix: Snad si prelozit vies:
# Click Start
# Click Run
# Enter gpedit.msc in the Open box and click OK
# In the Group Policy settings window
* Select User Configuration
* Select Administrative Templates
* Select System
* Select Ctrl+Alt+Delete options
Double-click the Remove Task Manager option a vyber Disabled
Inak stiahni si taktiez nejaky spybot napr. http://www.safer-networking.org/en/download/index.html a prejdi si nim pocitac.
# Click Start
# Click Run
# Enter gpedit.msc in the Open box and click OK
# In the Group Policy settings window
* Select User Configuration
* Select Administrative Templates
* Select System
* Select Ctrl+Alt+Delete options
Double-click the Remove Task Manager option a vyber Disabled
Inak stiahni si taktiez nejaky spybot napr. http://www.safer-networking.org/en/download/index.html a prejdi si nim pocitac.
Ok moc krat diky uz to mam
A este jedna vec neviem ci by ste mi stym mohl pomoct ale od isteho casu ked vzdy zapnem NB tak mi ukaze taku modru tabulku a tam bezia nejake veci jeto cierne a niesom si isty ale vyzera to ako system32 a su tam pisane nejake settings system a take veci asi 5 sekund sa to ukazuje.
A este jedna vec neviem ci by ste mi stym mohl pomoct ale od isteho casu ked vzdy zapnem NB tak mi ukaze taku modru tabulku a tam bezia nejake veci jeto cierne a niesom si isty ale vyzera to ako system32 a su tam pisane nejake settings system a take veci asi 5 sekund sa to ukazuje.
-
Soviet
Darca
Tak to rychlo zachyt print screenom a hod sem do prilohy obrazok.
-
Thommas
Addict
Nemáš to náhodou len ten úvodný checkdisk?
neviem CI JETO DACO UVODNE ALE viem ze ked som ho mal novsi pc tak to neukazovalo
Ked budem zapinat pc pokusim sa nato nezabudnut a rychlo to odfotit
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2011, 13:21)
Vyzera to asi takto nejako to cierne co tam je ale toto nieje moje to som len v googli nasiel
Ked budem zapinat pc pokusim sa nato nezabudnut a rychlo to odfotit
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2011, 13:21)
Vyzera to asi takto nejako to cierne co tam je ale toto nieje moje to som len v googli nasiel
- Prílohy
-
- images.jpg (2.64 KiB) 532 zobrazení
-
Soviet
Darca
Toto nepomoze. Vsak ako mam vediet, co za okno tam nabelko podla obrazku velkeho ako avatar?
Pockame teda na ten co ty zachytis vo rozumnej velkosti.
ok
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2011, 19:24)
Boze nasakuje to tak rychlo ze ani nestiham stlacit Prt Sc a pc sa mi nechce furt zapinat
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2011, 13:04)
OK konecne sa mi to podarilo nato ako rychlo to naskakuje a mizne
Myslim si ze to nie je v poriadku ked mi to naskakuje lebo predtym sa mi nic take neukazovalo, tak dufam ze mi pomozete.
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2011, 19:24)
Boze nasakuje to tak rychlo ze ani nestiham stlacit Prt Sc a pc sa mi nechce furt zapinat
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2011, 13:04)
OK konecne sa mi to podarilo nato ako rychlo to naskakuje a mizne
Myslim si ze to nie je v poriadku ked mi to naskakuje lebo predtym sa mi nic take neukazovalo, tak dufam ze mi pomozete.
-
Soviet
Darca
Divne, ze Visual basic by sa sam od seba spustal pri starte. Hlavne, ked ho vyvolava schvost.exe ..ktovie ci nemas daku svinuchu v PC.
No averu ze mam predpar dnami som nasiel Trojana a vobec mi nejde server proxy musim ho vypnut aby som mohol ist na net
Potom som cez estet vyhladal ci nemam nejaky virus a naslo 18 ci kolko infikovanych zloziek potom som dal clean ale furt ked zapnem server proxy tak nejdem net a tak som teraz s vypnutim proxy
Potom som cez estet vyhladal ci nemam nejaky virus a naslo 18 ci kolko infikovanych zloziek potom som dal clean ale furt ked zapnem server proxy tak nejdem net a tak som teraz s vypnutim proxy
-
Soviet
Darca
Este to prejdi preistotu aj cez Spybot S&D ..
No predtym som dal naraz aj spybot SaD aj eset 4 NOD32 Antivirus skenovat a uz spybota naslo nejakych 6 veci to som dal opravit a u eset 14 a aj to som dal clean a este aj potom jak som tie veci opravil furt nejde server proxy a eset antivirus mi nevie updatovat nic lebo proxy nejde
OK ale teraz davam zas spybot skontrolovat
//autoeditácia príspevku (14 Mar 2011, 19:27)
no teraz som opravil tie najdene problemy dal som opravit ukazuje ze opravene ale mne furt nejde proxy nechapem
OK ale teraz davam zas spybot skontrolovat
//autoeditácia príspevku (14 Mar 2011, 19:27)
no teraz som opravil tie najdene problemy dal som opravit ukazuje ze opravene ale mne furt nejde proxy nechapem