Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Svetova invazia/ Battle: Los Angeles - hodnotenie 8/10, cakal som od toho filmu nieco ine, na moj vkus to malo slabu predohru, nechcem tu spoilovat, takze nebudem zachadzat do detailov, ale inak ako velice podareny film a co je hlavne lubil sa mi...kazdopadne nelutujem tych 5€ za listok
-
uplink
VIP
Tangled - skvost, ktorý by mal každý vidieť. Viac k filmu písať nejdem, všetky vekové, všetci ľudia
.
Spoiler
V tej jaskyni nebol plamienok v tej lampe, ktorú mal júdžín v ruke keď utekal s Rapuznel pred tými strážami.
-
lekoklatik
VIP
Tron: Legacy
V celku spokojnosť. Ako už bolo mnoho krát spomínané, úplne úžasný OST.
Maximálne spoko herecké obsadenie, vizuálne efekty a celkové vyprávanie
mi maximálne sedí. Z časti ma niekde nudil a očakával som nejaký mega
boom, ale ináčej skvelá podívaná. Som si istý, že v 3D to bol skvelý zážitok. 8.5/10
Mimochodom to jeho mladšie ja bolo až moc umelo vymodelované. Myslel som
že dnešná technika hraničí s realitou, ale aj tak faijn.
Tangled
Skvelé vtipné, nie moc romantické na mňa. Maličký chameleón skvelý
maskot celého filmu. Veľmi príjemné a oddychové. Maximálna spokojnosť,
keďže milujem rozprávky. A ten jeho kukuč, no dovidenia : ) 10/10
Yogi
Tiež maximálne spokojnosť. Ako áno, je to taká rodinná komédia, kde
boli niektoré momenty jemne trápne (v 13tich by som sa smial od začiaktu
po koniec), ale nič čo by sa nedalo prehliadnuť. Tiež sa mi páčilo že to
nebola tak extra romantické, ako táketo srandy zvyknú bývať. Dokonca
aj posledná scéna bola very funny ^^
Obával som sa tých animácií v reálnom prostredí, ale bolo to zvládnuté skvele.
Úplne fajn oddychovka, vidieť v takomto šate po dlhom čase Medveďa Yogi. 8.5/10
A Perfect Getaway
Trošku som sa obával, že to bude solídna debilita, ale už dlho som nevidel film
takéhoto žánru. Fajn prostredie, herecké obsadenie maximálne skvelé. I keď bol
pre mňa osobne celý film dosť zavádzajúci, pretože to čo sa stalo na konci som
veľmi nečakal, som spokojný, pretože to bol pre mňa zvrat, ktorý v takomto filme
jednoducho potrebujem. Pre mňa úplna pohodová záležitosť. 8/10
V celku spokojnosť. Ako už bolo mnoho krát spomínané, úplne úžasný OST.
Maximálne spoko herecké obsadenie, vizuálne efekty a celkové vyprávanie
mi maximálne sedí. Z časti ma niekde nudil a očakával som nejaký mega
boom, ale ináčej skvelá podívaná. Som si istý, že v 3D to bol skvelý zážitok. 8.5/10
Mimochodom to jeho mladšie ja bolo až moc umelo vymodelované. Myslel som
že dnešná technika hraničí s realitou, ale aj tak faijn.
Tangled
Skvelé vtipné, nie moc romantické na mňa. Maličký chameleón skvelý
maskot celého filmu. Veľmi príjemné a oddychové. Maximálna spokojnosť,
keďže milujem rozprávky. A ten jeho kukuč, no dovidenia : ) 10/10
Yogi
Tiež maximálne spokojnosť. Ako áno, je to taká rodinná komédia, kde
boli niektoré momenty jemne trápne (v 13tich by som sa smial od začiaktu
po koniec), ale nič čo by sa nedalo prehliadnuť. Tiež sa mi páčilo že to
nebola tak extra romantické, ako táketo srandy zvyknú bývať. Dokonca
aj posledná scéna bola very funny ^^
Obával som sa tých animácií v reálnom prostredí, ale bolo to zvládnuté skvele.
Úplne fajn oddychovka, vidieť v takomto šate po dlhom čase Medveďa Yogi. 8.5/10
A Perfect Getaway
Trošku som sa obával, že to bude solídna debilita, ale už dlho som nevidel film
takéhoto žánru. Fajn prostredie, herecké obsadenie maximálne skvelé. I keď bol
pre mňa osobne celý film dosť zavádzajúci, pretože to čo sa stalo na konci som
veľmi nečakal, som spokojný, pretože to bol pre mňa zvrat, ktorý v takomto filme
jednoducho potrebujem. Pre mňa úplna pohodová záležitosť. 8/10
Gulliverovy cesty - podla mna ten film pekne odflakli, dalo sa z toho vytazit aj viac no na nedelne popoludnie to celkom uslo....6/10
Wild target - bud ja tieto britske komedie vobec nechapem alebo su fakt na nic, nedokazem dopozerat ani jednu z nich.....ani tento film nebol vynimka, aj ked koli Emily Blunt som chcel ale nedalo sa, proste nuda....nejdem to ani hodnotit
Wild target - bud ja tieto britske komedie vobec nechapem alebo su fakt na nic, nedokazem dopozerat ani jednu z nich.....ani tento film nebol vynimka, aj ked koli Emily Blunt som chcel ale nedalo sa, proste nuda....nejdem to ani hodnotit
Prave som dopozeral Rubber. Skutocne originalne, vrazdiaca pneumatika
uzil som si, co som od filmu ocakaval, obcas nudnejsie zabery - 7/10
review no.25
Tangled - klisoidna rozpravka plna spevu a romantiky... ale co ine cakat od studii disney? kazdopadne animacia vyborna, hudba obstojna, vtipky na vybornu... a kon, chameleon a "kupid" ma zabili totalne... po Toothless-ovi z HTTYD chcem domov este Maxima a Pascala... ti mi ten film o celu jednu hviezdu vylepsili... 8/10
Yogi Bear - o moj boze.. klise a este k tomu pateticke neskutocne... herci nanic, styl akym to bolo natocene tiez nic moc... spojenie animacie a hrania nevyslo... jednu hviezdu davam zo solidarity, ze na yogim som vyrastal.... 2/10
Gulliver's Travels - stary znamy pribeh v modernom ponati, k tomu ako vzdy trhly Jack Black - uz len to je u mna zaruka toho ze sa budem smiat az mi budu slzy tiect, a to sa naplnilo, k tomu dobre obsadenie, prekrasna Emily Blunt(Jack Black si princezny do filmov vybera presne podla mojho vkusu - vid Year One a tam Olivia Wilde), k tomu narazky na Star Wars a vlastne vsetko co hybe nasou kulturou... scenky ked bol ako babika tiez podarene... ja som sa skvele bavil, aj ked to bola neskutocna kravina
8/10
Kuro-Obi - vynikajuci... pre kazdeho vyznavaca vychodnych filozofii alebo bojovych umeni povinnost... cistota prevedenia subojov a hlavne ich pravdive zobrazenie? to sa vo filmoch casto nevidi... + k tomu pomerne minimalisticke spracovanie s prijemnou hudbou a nie prilis zlozitym dejom... ale to k takemuto filmu ani nepatri, je to zbytocne... 9/10
Baramui Fighter - vyborny film, ale par veci mi na nom vadilo preco mu nemozem dat plne hodnotenie... a je tu par bojovych filmov ktore su lepsie... ale aj tak... kyokushin je zverina...a Aya Hirayama je kyoot ^^ .. mozno skoda ze to nebolo natocene podla skutocneho pribehu Choi Baedal-a ale iba podla comicsov - aj tak som ale rad ze to ostalo v azijskej produkcii... americania by z toho spravili frasku ...8/10
Tangled - klisoidna rozpravka plna spevu a romantiky... ale co ine cakat od studii disney? kazdopadne animacia vyborna, hudba obstojna, vtipky na vybornu... a kon, chameleon a "kupid" ma zabili totalne... po Toothless-ovi z HTTYD chcem domov este Maxima a Pascala... ti mi ten film o celu jednu hviezdu vylepsili... 8/10
Yogi Bear - o moj boze.. klise a este k tomu pateticke neskutocne... herci nanic, styl akym to bolo natocene tiez nic moc... spojenie animacie a hrania nevyslo... jednu hviezdu davam zo solidarity, ze na yogim som vyrastal.... 2/10
Gulliver's Travels - stary znamy pribeh v modernom ponati, k tomu ako vzdy trhly Jack Black - uz len to je u mna zaruka toho ze sa budem smiat az mi budu slzy tiect, a to sa naplnilo, k tomu dobre obsadenie, prekrasna Emily Blunt(Jack Black si princezny do filmov vybera presne podla mojho vkusu - vid Year One a tam Olivia Wilde), k tomu narazky na Star Wars a vlastne vsetko co hybe nasou kulturou... scenky ked bol ako babika tiez podarene... ja som sa skvele bavil, aj ked to bola neskutocna kravina
Kuro-Obi - vynikajuci... pre kazdeho vyznavaca vychodnych filozofii alebo bojovych umeni povinnost... cistota prevedenia subojov a hlavne ich pravdive zobrazenie? to sa vo filmoch casto nevidi... + k tomu pomerne minimalisticke spracovanie s prijemnou hudbou a nie prilis zlozitym dejom... ale to k takemuto filmu ani nepatri, je to zbytocne... 9/10
Baramui Fighter - vyborny film, ale par veci mi na nom vadilo preco mu nemozem dat plne hodnotenie... a je tu par bojovych filmov ktore su lepsie... ale aj tak... kyokushin je zverina...a Aya Hirayama je kyoot ^^ .. mozno skoda ze to nebolo natocene podla skutocneho pribehu Choi Baedal-a ale iba podla comicsov - aj tak som ale rad ze to ostalo v azijskej produkcii... americania by z toho spravili frasku ...8/10
-
Digital
Guru
It's Kind of a Funny Story
Tak na počudovanie som bol celkom milo prekvapený, odporučam.
The Town
Taktiež odporúčam, myslel som si že gone baby gone bol posledny afflekov podarený výtvor ale nieje to pravda.
Tak na počudovanie som bol celkom milo prekvapený, odporučam.
The Town
Taktiež odporúčam, myslel som si že gone baby gone bol posledny afflekov podarený výtvor ale nieje to pravda.
-
korky_bucek
Light Expert
davam do pozornosti Rubber reziser Quentin Dupieux znamejsi ako Mr. Oizo a jeho uplna bomba teda premna isto 8.5/10 uplne namakane
Public Enemies 2009
napriek pomerne slusnemu hodnoteniu na CSFD, tento film dalej nedoporucam...
z mojho pohladu to chcel by akcny film no akcia v nom bola prikratka a maloakcna, krimi zapletka - klasicka, dokonca nepoznam pribeh tohto gangstra no vedel som ako film skonci, romantika - nic moc - nesympaticke herecke vykony na oboch stranach,
ako zivotopis mozno ano - pozeratelne ale prilis dlhe...
film vobec nebol podareny... ani obsahom ani spracovanim... jedine co mozem povedat, ze kvalita bluray kde bolo vidno chlpky na tvari Marion Cotillardovej stala za to...
film ma cca 2:10 co bolo utrpenie dopozerat...
pre mna 5/10
napriek pomerne slusnemu hodnoteniu na CSFD, tento film dalej nedoporucam...
z mojho pohladu to chcel by akcny film no akcia v nom bola prikratka a maloakcna, krimi zapletka - klasicka, dokonca nepoznam pribeh tohto gangstra no vedel som ako film skonci, romantika - nic moc - nesympaticke herecke vykony na oboch stranach,
ako zivotopis mozno ano - pozeratelne ale prilis dlhe...
film vobec nebol podareny... ani obsahom ani spracovanim... jedine co mozem povedat, ze kvalita bluray kde bolo vidno chlpky na tvari Marion Cotillardovej stala za to...
film ma cca 2:10 co bolo utrpenie dopozerat...
pre mna 5/10
The Book of Eli
Pre fanúšikov Falloutu povinnosť. Ostatných to asi až tak nezaujme. Je to v podstate sfilmovaný Fallout 3 - chodenie po wastelande a zabíjanie raiderov. Hlavná myšlienka je však trochu hlúpa, dôraz je kladený skôr na vykreslenie prostredia. Páčil sa mi výkon Mily Kunis, no a Denzel Washington je pre mňa jedným z najlepších hercov...U mňa 8/10.
Pre fanúšikov Falloutu povinnosť. Ostatných to asi až tak nezaujme. Je to v podstate sfilmovaný Fallout 3 - chodenie po wastelande a zabíjanie raiderov. Hlavná myšlienka je však trochu hlúpa, dôraz je kladený skôr na vykreslenie prostredia. Páčil sa mi výkon Mily Kunis, no a Denzel Washington je pre mňa jedným z najlepších hercov...U mňa 8/10.
-
matto204
Light Expert
RED: Vo výslužbe a extrémne nebezpeční
http://www.csfd.cz/film/263907-red/
Taky neutrálny film, na to, že tam hral Willis, Freeman a Malkovich, nič extra. Ale celkom príjemné pozeranie.
http://www.csfd.cz/film/263907-red/
Taky neutrálny film, na to, že tam hral Willis, Freeman a Malkovich, nič extra. Ale celkom príjemné pozeranie.
-
luculiiik
Light Star
V piatok som si kukla Paris, I Love You (http://www.csfd.cz/film/176059-parizi-miluji-te/). Keďže mám rada herečku Juliette Binoche, bola som zvedavá. Až na niektoré príbehy sa mi to nepáčilo.
V sobotu nasledoval film 10 Items or Less (http://www.csfd.cz/film/225462-10-polozek-a-mene/). Milý a vtipný príbeh s fantastickým Morganom Freemanom.
V sobotu nasledoval film 10 Items or Less (http://www.csfd.cz/film/225462-10-polozek-a-mene/). Milý a vtipný príbeh s fantastickým Morganom Freemanom.
-
uplink
VIP
Warrior's Way - re5ct. Fakt som nečakal takú kvalitu. Príbeh veľmi dobrý, je to celé anti-hero, to sa mi veľmi páči. Začiatok trochu naivný, ale cez ten som sa rýchlo prekusol. Kamera úžasná. Každý jeden jedinučký záber umelecký skvost, nádherné HDR v každom zábere, výborný DoF, vynikajúce obsadenie, aj keď sú to zväčša nonamáci, suprovo to zahrali. Nadpriemerné martial-arts scenes. Dobrá dĺžka, etc. Pre fanúšikov east stylu kombinovaného s westernovým štýlom je to povinnosť, pre ostatných len možnosť spríjemnenia ináč nudného večeru...
8/10
8/10
-
seth82
Darca
Mal som zjavne zlé dni:
Age of the Dragons - Predpokladám, že nie každý čítal Melvillovho Moby Dicka - tento film je akýmsi prapodivným pokusom o jeho interpretáciu. Za prvé, herecké výkony sú katastrofálne, za druhé, scenár je katastrofálny, za tretie, vizualizácia je katastrofálna. A tak by som mohol pokračovať. 2 z 10.
Anastasia - Škoda, preškoda toho gýču, jeho množstvo je v tomto animáku priam až nezdravé, snaha kopírovať poniektoré charakteristické črty z Disneyho produkcie sa tento krát nevyplatila. V každom prípade skvelá animácia, hudba blížiaca sa úrovni Alana Menkena, celkom sympatické a efektívne nahovorené postavy (videl som v origináli, dabingu sa po Herkulovi v Češtine vyhnem asi navždy). 6 z 10.
Justice League: Crisis on two Earths - Zaujímavý animák založený na seriáli, celkom pobavil, prekvapila ma úroveň scenára a hlavne hudba. Úrovňou by som to porovnal k lepším animákom o Batmanovi. 7.5 z 10.
Rear Window - Akosi ma tento film už neupútal tak, ako v minulosti. Preto namiesto deviatich hviezdičiek dávam iba 7,5. Predsa len Hitchcock patrí k mojim slabostiam.
The Warrior's Way - Strašná somarina. Len aby som upresnil, ide o pokus o realizovanie technológie, ktorú používa Zack Snyder (300, Watchmen, Sucker Punch), pričom vizuálne absolútne nedosahuje jeho kvalít, scenár je tak deravý ako rešeto (odovzdávanie prívesku, čosi v hrobe, záporák, klany, nechcem to tu rozpisovať, aby som nespoiloval), hudba tak na šesťdesiat percent - ale najhoršie sú herecké výkony. Nechápem, čo v tomto filme hľadá Kate Hudson a hlavne Geoffrey Rush. Porovnať jeho výkon v tomto 42 miliónovom pokuse a v Kráľovej Reči sa nedá ani zo Šikansenu. A ten Dong-gun Jang má počas celého filmu na ksichte presne ten istý výraz. 2 z 10.
Age of the Dragons - Predpokladám, že nie každý čítal Melvillovho Moby Dicka - tento film je akýmsi prapodivným pokusom o jeho interpretáciu. Za prvé, herecké výkony sú katastrofálne, za druhé, scenár je katastrofálny, za tretie, vizualizácia je katastrofálna. A tak by som mohol pokračovať. 2 z 10.
Anastasia - Škoda, preškoda toho gýču, jeho množstvo je v tomto animáku priam až nezdravé, snaha kopírovať poniektoré charakteristické črty z Disneyho produkcie sa tento krát nevyplatila. V každom prípade skvelá animácia, hudba blížiaca sa úrovni Alana Menkena, celkom sympatické a efektívne nahovorené postavy (videl som v origináli, dabingu sa po Herkulovi v Češtine vyhnem asi navždy). 6 z 10.
Justice League: Crisis on two Earths - Zaujímavý animák založený na seriáli, celkom pobavil, prekvapila ma úroveň scenára a hlavne hudba. Úrovňou by som to porovnal k lepším animákom o Batmanovi. 7.5 z 10.
Rear Window - Akosi ma tento film už neupútal tak, ako v minulosti. Preto namiesto deviatich hviezdičiek dávam iba 7,5. Predsa len Hitchcock patrí k mojim slabostiam.
The Warrior's Way - Strašná somarina. Len aby som upresnil, ide o pokus o realizovanie technológie, ktorú používa Zack Snyder (300, Watchmen, Sucker Punch), pričom vizuálne absolútne nedosahuje jeho kvalít, scenár je tak deravý ako rešeto (odovzdávanie prívesku, čosi v hrobe, záporák, klany, nechcem to tu rozpisovať, aby som nespoiloval), hudba tak na šesťdesiat percent - ale najhoršie sú herecké výkony. Nechápem, čo v tomto filme hľadá Kate Hudson a hlavne Geoffrey Rush. Porovnať jeho výkon v tomto 42 miliónovom pokuse a v Kráľovej Reči sa nedá ani zo Šikansenu. A ten Dong-gun Jang má počas celého filmu na ksichte presne ten istý výraz. 2 z 10.
-
jin
VIP
Tajomstvo múmie
CSFD
Luc Beson si musel riadne šlahnúť do kábla aby toto natočil! Postrehol som, že to nedávno šlo v kinách, videl som to v stánku, tak som si to kúpil, ako oddychovku na večer. Po prvých 20 minútach som to nasratý vytiahol z prehrávača a začal hľadať blok zo stánku, aby som to šiel vrátiť! Absolútne nezáživné, hlavná postava sa zúfalo pokúša plagiovať výraz a polohu Rachel Weisz v sérii Múmia. Ostatné postavy sú plytké klišé a celé to krásne dofarbuje absolútne nelogický lietajúci vtákojašter.
Normálne by som to sem ani nepísal, no berte to prosím ako varovanie
0,5/5
CSFD
Luc Beson si musel riadne šlahnúť do kábla aby toto natočil! Postrehol som, že to nedávno šlo v kinách, videl som to v stánku, tak som si to kúpil, ako oddychovku na večer. Po prvých 20 minútach som to nasratý vytiahol z prehrávača a začal hľadať blok zo stánku, aby som to šiel vrátiť! Absolútne nezáživné, hlavná postava sa zúfalo pokúša plagiovať výraz a polohu Rachel Weisz v sérii Múmia. Ostatné postavy sú plytké klišé a celé to krásne dofarbuje absolútne nelogický lietajúci vtákojašter.
Normálne by som to sem ani nepísal, no berte to prosím ako varovanie
0,5/5
Limitless: vcelku inteligentny film s dobrym hercom v hlavnej ulohe ktory nenudi a ma zaujimavu zapletku bez poučania kazdopadne zatial jeden z naj filmov roka
9/10
9/10
-
seth82
Darca
Taktiež Limitless - Slušná a príjemná zábava s niekoľkými dobrými nápadmi a pokusmi s kamerou, avšak mňa trochu rozladil kostrbatý záver a niekoľko scén, ktoré by som vo filme Neila Burgera teda nečakal. 7,5 z 10.
Firebreather - nezávislý animák z produkcie Cartoon Network, na to, že s akým rozpočtom pracovali, je animácia celkom prekvapivá, dabing na vysokej úrovni, taktiež dobré nápady, škoda len niekoľkých gýčovitých scén a nie celkom originálneho deja. Ale stálo to za to, 7 z 10.
Firebreather - nezávislý animák z produkcie Cartoon Network, na to, že s akým rozpočtom pracovali, je animácia celkom prekvapivá, dabing na vysokej úrovni, taktiež dobré nápady, škoda len niekoľkých gýčovitých scén a nie celkom originálneho deja. Ale stálo to za to, 7 z 10.
Pár filmov ktoré som videl v posledných dňoch:
Poslední Vládce Větru 6,5/10
Princ z Persie- Piesky času 7,5/10
Já, padouch 10/10 skvelý animák aký som už dlho nevidel
Shrek:zvonec a konec 5,5/10 čakal som viac
Harry Potter a Dary Smrti 1.časť 8,5/10 Potter nesklamal
Poslední Vládce Větru 6,5/10
Princ z Persie- Piesky času 7,5/10
Já, padouch 10/10 skvelý animák aký som už dlho nevidel
Shrek:zvonec a konec 5,5/10 čakal som viac
Harry Potter a Dary Smrti 1.časť 8,5/10 Potter nesklamal
-
uplink
VIP
Poslední vládce větru - fúha, ak ste videli najprv animák, tak toto ani nedopozeráte [ako ja]. Ak ste nevideli animák, najprv. si pozrite film a potom si pozrite seriál. Seriál je niečo ako 11/10, film tak 3/10 a to bod za to že je to na námet seriálu, bod za to že sa to volá po seriály a bod za to že je to z prostredia seriálu...
seriously, it's a waste of time. Videl som to do 80% potom som na to nemal nervy...
-
seth82
Darca
Sucker Punch - Ach jaj. Ďalšie sklamanie z filmu, na ktorý som dlho čakal a ktorý v traileri vyzeral tak bohovsky a ktorý pochádza od dosť inovatívneho režiséra...A predsa som nemal ďaleko k tomu, aby som oľutoval mince za kino. Pretože toto bola bieda, neskôr napíšem aj recenziu, teraz sa mi nechce (na ČSFD môj názor už je), ale hodnotenie určite 4 z 10.
//zde http://www.moviemania.sk/2267-recenzia- ... punch.html
//zde http://www.moviemania.sk/2267-recenzia- ... punch.html