Ešte by si mi mohol napísať že na mňa pošleš mafiu pre môj názor, to by bol taký ekvivalentný punc úrovne Tvojich reakií v tejto téme
Obtazovanie (zneuzivanie) deti Kňazmi
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Obtazovanie (zneuzivanie) deti Kňazmi
beardie - výborne, ďakujem Ti za reakciu na úrovni 10 ročného chlapca, ktorý nemá dostatočne bohatú slovnú zásobu na to, aby zareagoval k veci a k téme. Gratulujem, Tvoje príspevky v tejto téme sú naozaj veľmi hodnotné. Pár krát si ma zvládol krivo obviniť z klamstva, nazvať debilom a zosmiešniť ma. Klobúk dole 
Ešte by si mi mohol napísať že na mňa pošleš mafiu pre môj názor, to by bol taký ekvivalentný punc úrovne Tvojich reakií v tejto téme
diky za odpovede na moje otazky, nezabudni na mna vytiahnut este nejake klamstvo 
-
Old Dirty Bastard
Guru
nezdá sa ti divné, že taká super mega dôležitá osoba v cirkevných dejinách a my o jeho živote, resp. o väčšej časti nevieme prakticky nič? vieme o narodení, potom niečo o jeho detstve, potom veľká čierna diera a do povedomia sa znova dostane až v dospelosti okolo 30. roku života, wtf?uplink napísal:A na margo celosvetových dejín a ich výpovednej hodnoty, je tuším 1000x viac dôkazov o existencii Ježiša Krista, ako o existencii teraz možno trepnem Marka Aurélia
-
uplink
VIP
beardie - na klamstvá v tejto téme vedieš len Ty
a na žiadne argumenty
ODB - o to ide, prečo to tak je
položiť si tú otázku a spraviť si nejaký mikrovýskum...
ODB - o to ide, prečo to tak je
uplink:
Teraz nechcem niaký flame war alebo niečo podobné, úprimne ma zaujímajú tie dôkazy o existencii JK. Som trošku magor do staroveku takže ma to fakt zaujíma. Inak s Markom Auréliom si trepol
Kľudne nahádž odkazy a trebárs aj niakú literatúru, avšak poprosím reálne faktografickú kde sa osoba JK spomína. Lebo zo štúdia rímskych dejín som nebol schopný o jeho reálnej existencii vyčítať prakticky nič a to rímsky historikovia celkom dobre opísali stovky iných prorokov ktorí vraj činili oveľa menšie zázraky ako JK.
Teraz nechcem niaký flame war alebo niečo podobné, úprimne ma zaujímajú tie dôkazy o existencii JK. Som trošku magor do staroveku takže ma to fakt zaujíma. Inak s Markom Auréliom si trepol
Kľudne nahádž odkazy a trebárs aj niakú literatúru, avšak poprosím reálne faktografickú kde sa osoba JK spomína. Lebo zo štúdia rímskych dejín som nebol schopný o jeho reálnej existencii vyčítať prakticky nič a to rímsky historikovia celkom dobre opísali stovky iných prorokov ktorí vraj činili oveľa menšie zázraky ako JK.
citujuplink napísal:beardie - na klamstvá v tejto téme vedieš len Tya na žiadne argumenty
-
Old Dirty Bastard
Guru
no tak nič faktografické ti nikto nenájde, lebo tu je ten problém. z histórie sa jeho existencia spomína jedine v biblii, musíš proste veriť..Rubiki napísal:Kľudne nahádž odkazy a trebárs aj niakú literatúru, avšak poprosím reálne faktografickú kde sa osoba JK spomína. Lebo zo štúdia rímskych dejín som nebol schopný o jeho reálnej existencii vyčítať prakticky nič a to rímsky historikovia celkom dobre opísali stovky iných prorokov ktorí vraj činili oveľa menšie zázraky ako JK.
-
uplink
VIP
beardie - nauč sa pozorne čítať, lebo takto Ti môžem odcitovať celý topic od začiatku a to sa mi veru nechce.
Rubiki - http://www.gotquestions.org/did-Jesus-exist.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Historicity_of_Jesus
a viac google
má viac odopovedí a keď chceš, tak ich nájdeš.
Old Dirty Bastard - skús mimobiblické dôkazy o existencii Ježiša Krista, či také Ťa nenapadlo googliť? Btw. si na tom podobne ako Beardie, mimo rýpania a a obrany na štýl "ukáž mi" a "nič o mne nevieš" si do témy toho viac tiež nepriniesol.
Rubiki - http://www.gotquestions.org/did-Jesus-exist.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Historicity_of_Jesus
a viac google
Old Dirty Bastard - skús mimobiblické dôkazy o existencii Ježiša Krista, či také Ťa nenapadlo googliť? Btw. si na tom podobne ako Beardie, mimo rýpania a a obrany na štýl "ukáž mi" a "nič o mne nevieš" si do témy toho viac tiež nepriniesol.
daj tie posty, kde ja klamem, nemusis citovat cely topic
-
Old Dirty Bastard
Guru
to je divné potom, že celý život Ježiša Krista sa zhoduje s egyptským Hórusom alebo indickým Kršnom, ktorí existovali dávno pred ním.. zrodení z panny, boli tesármi, mali 12 učenníkov-mužov .. náhoda? trocha faktov z mojej strany.
//btw je divné, že si tu sám pár postov dozadu kydal na googlenie a reliabilitu zdrojov a jediné, čo si teraz ponúkol sú zdroje, kde mohol texty uviesť prakticky ktokoľvek, to je asi taká reliabilita ako yahoo answers. a wikipedia? oh, please
//ja som žiadne google odkazy nepľúval, mercy -_-
//btw je divné, že si tu sám pár postov dozadu kydal na googlenie a reliabilitu zdrojov a jediné, čo si teraz ponúkol sú zdroje, kde mohol texty uviesť prakticky ktokoľvek, to je asi taká reliabilita ako yahoo answers. a wikipedia? oh, please
//ja som žiadne google odkazy nepľúval, mercy -_-
-
uplink
VIP
Old Dirty Bastard - kto mečem zachází, tím taky schází...vy ste na mňa vypľuli google odkazy, ja som spravil to isté. Mal by si byť za tie odkazy vďačný. Ináč si tragikomický. Keď napíšem skúsenosti z vlastého života, vysmeješ ma že to nie je historický fakt. Keď Ti dám odkaz na historický fakt, vysmeješ ma že je to google. Keď Ti dám historický dôkaz môj zo školy, chceš zdroj. Keď Ti dám zdroj, napíšeš že je nepravdivý, pochybný, alebo nesprávny.
Nie si Ty tak trochu zacyklený do ničoho?
Beardie - skús začať tým kde píšeš že sa vyvyšujem "ako veriaci" nad "sekulárnych ľudí". Pričom sa "vyvyšujem" ako sekulárny človek nad sekulárnych ľudí. Odcituj ma presne kde som napísal "som lepší ako Vy". Som na to zvedavý. Ďalej môžeme pokračovať tým ako píšeš že niekde tvrdím že som lepší [to by ma zaujímalo kde som to napísal, skús ma pre zmenu odcitovať Ty v tejto téme
], lebo žijem ako veriaci [čo nič neznamená, môžem veriť aj v omietku, alebo kľúčku na dverách], no zároveň tak nežijem [ako nežijem?]
opäť si ma krivo obvinil bez toho, aby si mal nejaký pádny dôkaz.
Opäť klamstvo.
Nie si Ty tak trochu zacyklený do ničoho?
Beardie - skús začať tým kde píšeš že sa vyvyšujem "ako veriaci" nad "sekulárnych ľudí". Pričom sa "vyvyšujem" ako sekulárny človek nad sekulárnych ľudí. Odcituj ma presne kde som napísal "som lepší ako Vy". Som na to zvedavý. Ďalej môžeme pokračovať tým ako píšeš že niekde tvrdím že som lepší [to by ma zaujímalo kde som to napísal, skús ma pre zmenu odcitovať Ty v tejto téme
Pričom som sa jasne vyjadril že budem vždy hádzať všetkých ľudí do jedného vreca, mimo Cirkvi a kresťanov, lebo to tak robia aj všetci ostatní ľudia, hádžu všetkých veriacich a kresťanov do jedného vreca. Prvé klamstvo.beardie napísal: schopny rozlisit ateizmus a hedonizmus pripadne materializmus
A na to si ako prišiel? A...použijem tú Vašu frázu. Nič o mne neviešbeardie napísal:pises o tom ake je uzasne sa rozdat, ale z tvojho sposobu zivota je zrejme, ze sa tak vobec nespravas
práve preto, že sám som rovnaký, niekoľko krát som to tu napísal a Ty sa ako taký verklík a 5 ročné dieťa budeš dookola vypytovať tú istú otázku. Ešte Ti to zopakujem stý krát, nežijem ako svätec, ani ako kňaz, preto na nich neukazujem prstom. Žijem ako Ty a ostatní, preto si na nás otváram ústa. Ty a ostaní si otvárajú ústa na kňazov.beardie napísal: preco sa potom vyvysujes nad inych, ked si sam uplne rovnaky?
Ako vieš? Nepoznáš ma. Opäť si ma krivo odsúdil, opäť si o mne zaklamalbeardie napísal:preco na nich nadavas, preco sa nespravas lepsie ako oni?
kde presne sa vyvyšujem nad ostatných? Mimo to že som sa k tomu niekoľko krát otvorene priznal že som rovnaká pliaga ako Ty a ostatní, vyvýšil som sa niekde nad Vás? A Ty nemáš potrebu sa vyvyšovať nad kňazov? Naozaj?beardie napísal:ja sa nad nikoho nevyvysujem, nemam taku potrebu, ty o sebe prehlasujes, ze si lepsi, lebo si veriaci, pritom mozno ateisti toho spravili ovela viac ako ty, len sa tym nechvalia, neplet sem knazov, hovorim konkretne o tebe
ak si myslis, ze si pliaga, tak ti to neberiem, ale mozem ti povedat, ze ja nie somže som rovnaká pliaga ako Ty a ostatní
k zvysku neskor
-
uplink
VIP
beardie - k zvyšku sa nemusíš snažiť, načo?
nedá sa na to napísať niečo čo by to vyvrátilo, sú to jasné slová. Ale ak máš potrebu, nech sa páči. Avšak bude to len ďalšie repete a dookola ako hrach o stenu hádzať.
Odkedy si sem napisal ze s touto temou koncis, stihol si sem prispiet dalsimi siedmimi postami, predpokladam ze este ides na volnobeh.
Nuž tak som aspoň wiki prečítal, Tacitusa a jeho spomenutie krista som čítal aj predtým a Suetoniusa som čítal tiež ale nie zrovna jeho spomenutie krista... však aj toho napísali tí dvaja že je ťažko všetko prečítať a pametať.
Myslím že s jeho existenciou sa dá stotožniť, otázne je skôr či naozaj konal zázraky ohľadom toho som skeptický oveľa viac.
Myslím že s jeho existenciou sa dá stotožniť, otázne je skôr či naozaj konal zázraky ohľadom toho som skeptický oveľa viac.
-
uplink
VIP
Gangy - ďakujeme Ti za krásny OT príspevok s hodnotou ako použitý deravý kondóm 
Rubiki - nedá sa. Nie je ako. Raz som sem hodil video jedného qi gong majstra, ako posúva rôzne predmety a reže do seba. 99% ľudí reagovalo že fake, pritom to je bežná vec v ázii
...preto to nemá zmysel...
Rubiki - nedá sa. Nie je ako. Raz som sem hodil video jedného qi gong majstra, ako posúva rôzne predmety a reže do seba. 99% ľudí reagovalo že fake, pritom to je bežná vec v ázii
Osem. Este stale koncis?
-
uplink
VIP
Gangy 6 hodín basa, za OT dvojnásobné
bude to rásť exponenciálne...
Však o týchto ázijských majstroch a mníchoch sa už toho veľa popísalo a natočilo. Neviem či to považovať za fake všetko ale určite niečo dokážu, však predsa len cvičia celý život telo aj ducha.uplink napísal:Gangy - ďakujeme Ti za krásny OT príspevok s hodnotou ako použitý deravý kondóm
Rubiki - nedá sa. Nie je ako. Raz som sem hodil video jedného qi gong majstra, ako posúva rôzne predmety a reže do seba. 99% ľudí reagovalo že fake, pritom to je bežná vec v ázii...preto to nemá zmysel...
-
uplink
VIP
Rubiki - ja som sám videl na živo qi gong majstra "stáť" na palci dole hlavou, som okolo neho behal rukami ako taký kkt až kým som sa s tým vyrovnal...že to tak je. Takže z toho ľudí neobviňujem. Oni nie sú Dávid Medené pole, iluzionisti...jednoducho sú trochu inde ako my. Toť sjo...
Sám verím že aj JC ako uzdravoval, tak za pomoci niektorej z týchto schopností, nie len tak z ničoho nič.
Problém je že JC bol podľa historických análov len "vandrák v plášti" čo vedel pracovať s drevom, pobúril časť židovského národa a bol tŕňom v oku rimanov.
Sám verím že aj JC ako uzdravoval, tak za pomoci niektorej z týchto schopností, nie len tak z ničoho nič.
Problém je že JC bol podľa historických análov len "vandrák v plášti" čo vedel pracovať s drevom, pobúril časť židovského národa a bol tŕňom v oku rimanov.