Máš pravdu Slay ja som študoval na poľnohospodárskej učňovke a teraz navštevujem vysokú školu pre debilov.
Netráp sa tým, ty za to nemôžeš.
To ako vznikajú zemetrasenia samozrejme povrchne z gymnázia viem /tak ako všetko pretože na gymnáziu učia všetko presne tak povrchne ako všade inde. Na vysokej škole je to rovnaké. Učí sa jeden obor a ešte aj ten je poznačený každým vyučujúcim a jeho náhľadmi. Vzdelanosť - rozhľadenosť a vzdelanie sú 2 rozdielne veci a k vzdelanosti sa cez školy nedostaneš.
Cez školy dostávaš jednotné predpísané uniformné podnety podľa politickej situácie v štáte a na svete.
To čo dostaneš v škole je len taká zmeska ideológie a poznatkov aby si sa mohol dobre stotožniť s dnešným systémom. Kto ale hľadá mimo toho nájde. Čo sa týka knižiek tých má preštudovaných dosť, venujem sa najme 1. SR a študujem knižky z tohto obdobia, iné obdobia ani veci pravdaže nemám tak bravúrne zmapované ako ty ktorý máš všeobecné vzdelanie čo by sa dalo parafrázovať ako : "z každého rožku trošku" alebo ako nič. Kto vie z každého rožku trošku nevie o ničom nič.
Ale aby som sa vrátil, nikde v celom svojom článku som netvrdil, že tieto obvinenia podporujem, dal som ho tu len pre to lebo si ho jeden dotyčný "vyžiadal".
silmarill
Odpoveď s citáciou Poslať Napísal: 12 Mar 2011, 17:30
Re: Konšpirácie naše každodenné
plány Nikola Teslu, mystická plazmová zbraň, vyvolaný a usmerňovaný pohyb litosferických dosiek, ovládanie mysle... ešte aj v rámci konšpiračných teórií to znie ako scifi.
ako už bolo uvedené, zemetrasenia tu boli vždy aj bez HAARPu.
Toto sa kedysi vravelo aj o čipoch v ľudských hlavách a rukách, dnes je to bežná prax pri väzňoch a v niektorých super strážených firmách. Čipy sa priamo implantujú do tela. Toto označkovávanie ľudí o ktorom písali v minulsoti mnohí ako o SCIFI kde mal očipovaných riadiť superpočítač je dnes takmer realitou.
Keď Verne Písal o ceste na mesiac bolo to tiež SCIFI. O tej ceste o ktorej vy dnes absolútne nepochybujete, že sa udiala lebo ste videli domáce video. Ale boli tu aj iní napríklad Karel Čapek, ktorý vymyslel slovo robot a už vtedy skoro na začiatku 20 str. varoval pred zneužitím techniky. Vtedy to tiež bolo SCIFI.
Čo sa týka haarpu nemám na to nejaký pozitívny či negatívny názor, proste to beriem do úvahy, nie som fyzik a myslím že ani nikto na tomto fóre, takže či niekto hovorí že haarp je hlúposť alebo že je to pravda, výpovedná hodnota takýchto rečí je nulová.
Viete niekedy ma prekvapuje čomu všetkému sa hovorí vedomosti.
napríklad aj toto
celosvetovo uznávaná konšpirácia o
globálnom otepľovaní!
http://sk.wikipedia.org/wiki/Glob%C3%A1 ... 4%BEovanie
1
Globálne otepľovanie je označenie zložitého a nie celkom objasneného procesu, ktorého výsledkom je vzostup priemernej teploty oceánov a atmosféry v krátkom časovom úseku (niekoľkých desiatok až stoviek rokov) v mierke celej planéty.[chýba citácia] V užšom význame sa tento termín používa na klimatické zmeny pozorované na konci 20. storočia.
Priemerné ročné teploty sa na planéte Zem zvýšili od konca 19. storočia o 0,6 ± 0,2 °C. Podľa záverov IPCC sa na tomto zvýšení výraznou mierou, najmä posledných 25-50 rokov, podieľa činnosť človeka, a to najmä emisie skleníkových plynov, ako napríklad oxid uhličitý (CO2). Podľa inej teórie sú hlavnou príčinou globálneho otepľovania prírodné cykly, ako napríklad kolísanie slnečnej aktivity. Prírodné cykly sú však zriedkavo označované ako jediná príčina globálneho otepľovania.
Normálny zdravo uvažujúci človek hneď zbadá tie drísty a táto tabuľka to je ozaj pre trkvasov.
http://sk.wikipedia.org/wiki/S%C3%BAbor ... 0_2000.png
Aké globálne teploty? To akože niekto nameral teplotu v každom kúte sveta v nejaký deň potom to spriemeroval a vyhlásil že teplota na zemi sa zvyšuje? Čo je to za nezmysel, navyše takú tabuľku vie dnes vydať aj Spišiak ako dôkaz o znížení kriminality.
Táto vládami podporovaná konšpirácia sa berie ako niečo samozrejmé.
Takže vidíme, že na svete vlastne žijú konšpirátori a konšpirátori. Každý jeden človek slepo verí nejakej konšpirácii, keby v školách skutočne vzdelávali o HAArpoch dnes by to každý bral za samozrejmosť a nebolo by potrebné ani HAARPY celkom vysvetliť ani sa vyjadrovať k ich existencii, stačilo by opísať vetu z wikipédie o G. otepľovaní
1
HAARP je označenie zložitého a nie celkom objasneného procesu, ktorého výsledkom je ...
Rozdiel medzi týmtito dvomi vetami je ten, že globálne otepľovanie je podporované systémom zakiaľ HAARp je konšpirácia pritom obidve veci sú rovanko "vedecky" zdôvodnené.