Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa slay »

IvanSk napísal:

Nie je toto mimo tému? Ja som tu nevidel nikde spomenutého žida. Pohyby litosférických dosiek sú pekná vec ale ja som nikde predsa netvrdil že to čo sem dávam je pravda, jediné čo som spravil bolo, že som sem pastol obvinenia Ruska, Japonska a Číny na adresu USA, na druhej starne nie som geológ ako ty slay, počkaj ty si aj politológ, zóolog, odborník na židovstvo, slobodomurárstvo a iné okultné záležitosti, potom si ekonóm a vo voľnom čase usmerňuješ dopravu na námestí v Bratislave.

Si skrátka eso to preto sa vyjadruješ ku každej téme s takým prehľadom, podľa mňa máš asi tak 50 rokov a 10 profesorských titulov z rôznych svetovo uznávaných univerzít. Si génius a volíš modrú lebo je dobrá, to už všetci vieme, takých ako ty je +-14 percent a keď sa spoja s homosexuálmi, lezbami a feťákmi + sa k nim pridá farizejstvo, dokážu zostaviť aj vládu. Ja Vám želám všetko dobré v tomto vašom snažení, bohužiaľ nemôžeš predsa chcieť aby sme my ostatní, ktorí práve zliezli zo stromov pochopili tvoje geniálne zmýšľanie.
Šetri sa radšej na seberovných!! :wink:
Ivan :) na to netreba byť žiadny profesor, stačí na to základné vzdelanie, ktoré poskytujú lepšie gymnáziá. Tam dostaneš základy literatúry, matematiky, dejepisu, chémie, fyziky, biológie ( áno v nej aj zoologie a botaniky), etiky, estetiky, filozofie, informatiky a áno aj geografie, z tej som maturoval. Na vysokej škole zase dostaneš obdobné vedomosti z desiatky ďalších oblastí na ktoré sa špecializuješ. Ja som vždy chodil do školy s chuťou a nejestvoval predmet, ktorý by ma nebavil. A samozrejme samovzdelávanie. Dnes máš na internete tisíce odborných kníh zadarmo, len stiahnuť. Mám asi 50 Gb knižnicu v ktorej by si našiel úplne všetko.

Teda stačí len trošku vôle a vlastného rozumu. Nemusíš sa potom oddávať senzáciám z internetu ale môžeš veci sám podrobovať logickej kritike. Génius asi nebudem, ale myslím že zdravý priemer by som mohol byť. Modrú nevolím. Volím tú stranu, ktorá poskytne podľa mňa najlepší program z hľadiska hospodárskej politiky a riadenia štátnej správy. Zlodeji sú tam všetci. Ale aj zo zlých možností si treba vedieť vybrať.

Ono by nebolo od veci si naštudovať aspoň z vrtuľníka niečo o tom čo je to zemetrasenie, ako vzniká, čo ho spôsobuje pred tým než tu začneš kopírovať kadečo od kadekoho na internete.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Máš pravdu Slay ja som študoval na poľnohospodárskej učňovke a teraz navštevujem vysokú školu pre debilov.

Netráp sa tým, ty za to nemôžeš. :lol:

To ako vznikajú zemetrasenia samozrejme povrchne z gymnázia viem /tak ako všetko pretože na gymnáziu učia všetko presne tak povrchne ako všade inde. Na vysokej škole je to rovnaké. Učí sa jeden obor a ešte aj ten je poznačený každým vyučujúcim a jeho náhľadmi. Vzdelanosť - rozhľadenosť a vzdelanie sú 2 rozdielne veci a k vzdelanosti sa cez školy nedostaneš.
Cez školy dostávaš jednotné predpísané uniformné podnety podľa politickej situácie v štáte a na svete.
To čo dostaneš v škole je len taká zmeska ideológie a poznatkov aby si sa mohol dobre stotožniť s dnešným systémom. Kto ale hľadá mimo toho nájde. Čo sa týka knižiek tých má preštudovaných dosť, venujem sa najme 1. SR a študujem knižky z tohto obdobia, iné obdobia ani veci pravdaže nemám tak bravúrne zmapované ako ty ktorý máš všeobecné vzdelanie čo by sa dalo parafrázovať ako : "z každého rožku trošku" alebo ako nič. Kto vie z každého rožku trošku nevie o ničom nič.

Ale aby som sa vrátil, nikde v celom svojom článku som netvrdil, že tieto obvinenia podporujem, dal som ho tu len pre to lebo si ho jeden dotyčný "vyžiadal".
silmarill
Odpoveď s citáciou Poslať Napísal: 12 Mar 2011, 17:30
plány Nikola Teslu, mystická plazmová zbraň, vyvolaný a usmerňovaný pohyb litosferických dosiek, ovládanie mysle... ešte aj v rámci konšpiračných teórií to znie ako scifi.

ako už bolo uvedené, zemetrasenia tu boli vždy aj bez HAARPu.
Toto sa kedysi vravelo aj o čipoch v ľudských hlavách a rukách, dnes je to bežná prax pri väzňoch a v niektorých super strážených firmách. Čipy sa priamo implantujú do tela. Toto označkovávanie ľudí o ktorom písali v minulsoti mnohí ako o SCIFI kde mal očipovaných riadiť superpočítač je dnes takmer realitou.
Keď Verne Písal o ceste na mesiac bolo to tiež SCIFI. O tej ceste o ktorej vy dnes absolútne nepochybujete, že sa udiala lebo ste videli domáce video. Ale boli tu aj iní napríklad Karel Čapek, ktorý vymyslel slovo robot a už vtedy skoro na začiatku 20 str. varoval pred zneužitím techniky. Vtedy to tiež bolo SCIFI.
Čo sa týka haarpu nemám na to nejaký pozitívny či negatívny názor, proste to beriem do úvahy, nie som fyzik a myslím že ani nikto na tomto fóre, takže či niekto hovorí že haarp je hlúposť alebo že je to pravda, výpovedná hodnota takýchto rečí je nulová.

Viete niekedy ma prekvapuje čomu všetkému sa hovorí vedomosti.

napríklad aj toto
celosvetovo uznávaná konšpirácia o globálnom otepľovaní!
http://sk.wikipedia.org/wiki/Glob%C3%A1 ... 4%BEovanie

1
Globálne otepľovanie je označenie zložitého a nie celkom objasneného procesu, ktorého výsledkom je vzostup priemernej teploty oceánov a atmosféry v krátkom časovom úseku (niekoľkých desiatok až stoviek rokov) v mierke celej planéty.[chýba citácia] V užšom význame sa tento termín používa na klimatické zmeny pozorované na konci 20. storočia.

Priemerné ročné teploty sa na planéte Zem zvýšili od konca 19. storočia o 0,6 ± 0,2 °C. Podľa záverov IPCC sa na tomto zvýšení výraznou mierou, najmä posledných 25-50 rokov, podieľa činnosť človeka, a to najmä emisie skleníkových plynov, ako napríklad oxid uhličitý (CO2). Podľa inej teórie sú hlavnou príčinou globálneho otepľovania prírodné cykly, ako napríklad kolísanie slnečnej aktivity. Prírodné cykly sú však zriedkavo označované ako jediná príčina globálneho otepľovania.
Normálny zdravo uvažujúci človek hneď zbadá tie drísty a táto tabuľka to je ozaj pre trkvasov.
http://sk.wikipedia.org/wiki/S%C3%BAbor ... 0_2000.png

Aké globálne teploty? To akože niekto nameral teplotu v každom kúte sveta v nejaký deň potom to spriemeroval a vyhlásil že teplota na zemi sa zvyšuje? Čo je to za nezmysel, navyše takú tabuľku vie dnes vydať aj Spišiak ako dôkaz o znížení kriminality.

Táto vládami podporovaná konšpirácia sa berie ako niečo samozrejmé.

Takže vidíme, že na svete vlastne žijú konšpirátori a konšpirátori. Každý jeden človek slepo verí nejakej konšpirácii, keby v školách skutočne vzdelávali o HAArpoch dnes by to každý bral za samozrejmosť a nebolo by potrebné ani HAARPY celkom vysvetliť ani sa vyjadrovať k ich existencii, stačilo by opísať vetu z wikipédie o G. otepľovaní

1
HAARP je označenie zložitého a nie celkom objasneného procesu, ktorého výsledkom je ...

Rozdiel medzi týmtito dvomi vetami je ten, že globálne otepľovanie je podporované systémom zakiaľ HAARp je konšpirácia pritom obidve veci sú rovanko "vedecky" zdôvodnené.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Čo sa týka knižiek tých má preštudovaných dosť, venujem sa najme 1. SR a študujem knižky z tohto obdobia,
Áno, ale pri tomto štúdiu robíš zjavne silnú selekciu.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

seth82 napísal:Takže nemám od čoho odpútavať pozornosť, v tom článku nie je žiadna pravda.
V tom pripade neviem preco ti robi problem to nejak dokazat.
slay
Addict
Addict

Ivan, spôsobom "verne písal o ceste na mesiac a dnes je to realita" môžeš obhájiť všetko na svete, aj vesmírnich lidí. Ja vravím, že Verne napísal vyše 60 diel a splnilo sa z nich nepriamo pár myšlienok, ostatné boli bludy. Ide len o to či máš na to odlíšiť úplnú kktinu od veci, ktorú budúcnosť naozaj môže priniesť. HAARP je proste hlúposť.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

IvanSk napísal: Keď Verne Písal o ceste na mesiac bolo to tiež SCIFI. O tej ceste o ktorej vy dnes absolútne nepochybujete, že sa udiala lebo ste videli domáce video. Ale boli tu aj iní napríklad Karel Čapek, ktorý vymyslel slovo robot a už vtedy skoro na začiatku 20 str. varoval pred zneužitím techniky. Vtedy to tiež bolo SCIFI.
tak to je super!!! podľa tejto logiky teda určite niekde existuje aj Stredozem. jupííííííí :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

IvanSk: Jedna vec sú vízie istých ľudí a spisovateľov, vedcov a druhá vec sú ničím nepodložené drísty o HAARPe. Tie kecy okolo toho mi pripomínajú pravek, keď si jednoduchí ľudkovia nevedeli vysvetliť nejaké javy/funkciu niečoho, spravili z toho božstvo, alebo tomu pripisovali nadprirodzené schopnosti. To isté prišlo aj na HAARP, niekto zachytil jeho signál, vyzerá to OMG ZÁHADNE, tí, ktorí o ňom píšu, majú nulové znalosti o výskume Ionosféry a preto o tom šíría somariny.

Ináč nevedel som, že teória globálneho otepľovania je celosvetovo uznávaná, pokiaľ ja viem, tak je to tak 50 na 50 a to aj v rovine vedeckej. Ale v každom prípade tá teória je založená na viac konkrétnych faktoch a prieskumoch, štatistikách, pričom drísty o HAARPe sú iba pľuvancami do prázdna, založené na ničom, výplodoch fantázie a chorých myslí. A už vôbec neviem o tom, aby bola teória globálneho otepľovania podporovaná oficiálne vládami :)

HAARP je označenie zložitého procesu, ktorý nie je objasnený tým ľuďom, ktorí o ňom píšu kadejaké kecy, ale je objasnený tímom vedcov, ktorí s ním pracujú. Tak to vidím ja.

kali520:
ja ti nebudem dokazovať nič, pretože už som ti dokázal, že Hollywood nie je ovládaný Židmi,ale ty furt žiadaš niečo viac. A hlavne v tomto prípade je to porovnateľné k situácii, ak by si mi predložil nacistickú štúdiu o tom, akí sú Slovania podradná rasa (ktorá by bola napísaná samozrejme úplne tendenčne, s použitím "kučeravých" a výrečných slov, poloprávd a drístov) a žiadal by si ma, aby som ti dokázal opak. Nie, na takéto veci ja nemam čas a hlavne nie náladu. Furt tu iba žiadate dôkazy, pričom vy sami "podkladáte" svoje tvrdenia a teórie polopravdami, tendenčnými článkami z pochybných webov a od pochybných organizácií, teóriami atď. A ja mám furt čosi vyvracať a dokazovať. No praaaaaavda.
slay
Addict
Addict

Ty kkt dnes som narazil na zlatú baňu :slap: . S počiatku to vyzerá nevinne, ale keď sa začítate tak vesmírni lidé sú slabý odvar. Čistá psychiatria prisahám bohu. A takíto ľudia čo píšu takéto stránky, živia a plodia kktiny po internete.

http://www.vedy.sk

btw. tiež veľký fanúšik HAARPu a bohovský národovec (teda skôr kmeňovec lol) :roll:
hughito
Redeemer
Redeemer

Je to úchylné, ale ja obdivujem človeka, ktorý dokáže vytvoriť takúto stránku, resp. človeka, ktorý dokáže produkovať tie texty, tie tony nezmyslov a on to stále produkuje, dokazuje..proste niečo neuveriteľné. Taký nezmysel, až to obdivujem. To nedokáže hocikto. Ja by som im dával nejaké záslužné ceny a hneď na to dal do kazajky. :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

silmarill
King
King

ľudia fakt díky, zatiaľ čo som to letmo preletel tak to znie ako blúznenie z horúčky :D vysvetlenie rozprávky "ťahal dedko repu" na základe čakier bielej rasy či ten slovansko-árijský vesmírny kolonizačný program, alebo to že kristus umrel pred 900 rokmi - ten človek musí mať fakt kvalitnú trávu. :smt033
slay
Addict
Addict

:lol: Som rád, že sa páči. Ja to mám na čítanie cez poobednú siestu, lebo proste je to paráda.
SRneC napísal:tak ta tabulka je EPIC! :lol:
:D Si všimni, že medzi pohanstvom a judaizmom nie je temer žiaden rozdiel, iba "veľmi dobre" vs "dobre" ale inak žiadne veľké rozpory.

Si pozrite aj to video zo Slnkom a vesmírnymi korábmi. Mne to síce pripadá ako klasické JPEG artefakty, ale niekto v tom vidí vesmírne koráby :mrgreen:
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Ďalšia konšpirácia! :o

Obeti multikulturni spolecnosti

Oběti multikulturni spolecnosti 2.

Multikulturní obohacení !

Kolonizace Británie aneb Levičáci odhalují své plány

KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

tak to je super!!! podľa tejto logiky teda určite niekde existuje aj Stredozem. jupííííííí :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

Asi tým chcel povedať, že to čo sa nám teraz zdá ako nereálne, alebo ako vzdialená budúcnosť sa môže veľmi rýchlo stať skutočnosťou. Takmer každý ejden z "odborníkov" sa tohoto chytil a celkom (ne)logicky reagoval práve na nepodstatnú časť toho príspevku. Najlepšie, že každý vie, že to Ivan povedať nechcel ale aj tak bude každý práve na to reagovať... Gratz.

Keď sme pri tom hárpe tak si myslím, že to je blud na zastrašovanie národov (ľudí). Toľko energie nazbierať, a potom ešte niekam riadene sústrediť je totálny blud.
To je ako keď sa Al-kájda prihlási, že spravila toto tamto a pritom to boli len nejaké nehody. Tak isto aj USA sa môže neoficiálne prezentovať ako "premožiteľ prírody". A zrejme nikto to jednoznačne dôveryhodne nevyvráti a ani nepotvrdí.
silmarill
King
King

KaptMichal napísal:Asi tým chcel povedať, že to čo sa nám teraz zdá ako nereálne, alebo ako vzdialená budúcnosť sa môže veľmi rýchlo stať skutočnosťou.
áno, môže sa stať skutočnosťou. ale zase nie každá blbosť čo niekto vypustí z úst.
napríklad, na védy.sk som čítal že na okraji našej galaxie sú kozmické lode našich slovano-árijských predkov, z ktorých naša rasa vznikla. opäť ideme argumentovať, že ak to aj momentálne neni pravda tak sa to v blízkej budúcnosti môže stať?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

silmarill: Ale vy reagujete na dve rôzne veci. :)
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

slay
Addict
Addict

:lol: No ja len a dúfam, že si všetci odborníci tu, prečítajú http://www.debunking911.com/ v záujme objektivity ..

:roll: pre naše združenie psychicky narušených paranoikov.. (ps. škoda že webky majú takú nízku fps, vyzerali by ste ešte ako väčší idi.. no veď viete čo)

Že raketa :smt044 hahaha.. raketa sundala tie lampy nie?
silmarill
King
King

"death star was an inside job" :D
hughito
Redeemer
Redeemer