ja mám ten horší prípad VŠ bez skúšok..a už len priemery zo SŠ dosť pochabé..uvidíme čo to dá na mature..
Maturita
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Maturita
Ak idete na výšku tam by mala byť aj známka podstatná..ale ak končíte študovanie strednou školou tak tam to je snád každému jedno hlavne že máte ukončené stredoškolské vzdelanie s maturitou..a tiež si myslím že nejak extra neprizerajú na výške na vysledok maturity...ved stačí že dobre napíšete prijímačky ale môže vám to len a len pomôcť...
(
ja mám ten horší prípad VŠ bez skúšok..a už len priemery zo SŠ dosť pochabé..uvidíme čo to dá na mature..
Praveze dnes beru viac bez skušok, čím majú viac penazí a potom to preriedia, ja potrebujem dobre napisať matiku a tam sa bere aj tak percentil a nie percenta. Slovina mi je vlastne na nic. Ina ani ja nejak nemam stresy, tie otazky su niekedy tak dementne polozene, alebo vobec nevyplivaju z ukazky, ze sa da len uhadnuť. Ale tiez som sa moc neucil, spravil som si munulorocne testy a co som nevedel si vygooglil.
Ako kde takto berú. Napr. na STU do BA brali všetko a potom bolo také sito na skúškovom v 1. semestri, že tam zostali naozaj len tí, ktorí na to majú. Ale tak škola zarobila nemalé peniaze, to je pravda, viac ich trápiť nemuselo.Pascalwb napísal:Praveze dnes beru viac bez skušok, čím majú viac penazí a potom to preriedia, ja potrebujem dobre napisať matiku a tam sa bere aj tak percentil a nie percenta. Slovina mi je vlastne na nic. Ina ani ja nejak nemam stresy, tie otazky su niekedy tak dementne polozene, alebo vobec nevyplivaju z ukazky, ze sa da len uhadnuť. Ale tiez som sa moc neucil, spravil som si munulorocne testy a co som nevedel si vygooglil.
-
master23
Light Professional
noo tak zajtra maturita. snad nam to dobre dopadne, a drzim palce tu maturantom na fore.
btw, toto ma tak trocha zaujalo, ze niektori ludia vlastne maturuju len jeden den a niektori dokonca az styri dni. ja mam osobne tri dni maturitu.
btw, toto ma tak trocha zaujalo, ze niektori ludia vlastne maturuju len jeden den a niektori dokonca az styri dni. ja mam osobne tri dni maturitu.
myslis, ale ustne a nie pisomne ak som dobre pochopil
Písomne majú všetci rovnako, t.j. 2 dni (niekto 3, ak má aj matiku). Pri ústnych maturitách v máji to niekomu môže vyjsť na 4 dni, ale aj na jeden. Ja osobne som mal na ústnych v pondelok slovenčinu, v utorok nemčinu a v stredu odborné. Jednému chalanovi z druhej triedy to vyšlo tak, že maturoval zo SJ, AJ a odborných v jeden deň, v piatok, takže je to rôzne.
-
master23
Light Professional
nie, myslim pisomne.
napr. niekto na slovenskom gymnaziu, co nejde maturovat z matiky, a ma certifikat (teda nahradu maturity) z cudzieho jazyka- tak taky maturuje len jeden den.
a student z gymnazia s vyucovacim jazykom madarskym moze pisat aj 4 dni,
1. den SJ a slov. lit.
2. den - AJ/NJ
3. den MAT
4. den madarsky jazyk a lit.
napr. niekto na slovenskom gymnaziu, co nejde maturovat z matiky, a ma certifikat (teda nahradu maturity) z cudzieho jazyka- tak taky maturuje len jeden den.
1. den SJ a slov. lit.
2. den - AJ/NJ
3. den MAT
-
D_I_C_K
Light Professional
zvlaštne že na maturitu sa nenašiel žiaden maniak čo "hackol" maturitu 2011 ..
-
master23
Light Professional
ja ju vlastne mam, ale na moju ponuku 500 EUR nikto neragovalD_I_C_K napísal:zvlaštne že na maturitu sa nenašiel žiaden maniak čo "hackol" maturitu 2011 ..
-
TUCERO_SVK
Star
Asi si povedali že keď už úroveň maturity tak klesla a stala sa z nej doslova formalita tak to nieje potrebné.D_I_C_K napísal:zvlaštne že na maturitu sa nenašiel žiaden maniak čo "hackol" maturitu 2011 ..
master23 napísal:nie, myslim pisomne.
1. den SJ a slov. lit.
2. den - AJ/NJ
3. den MAT
Nenito nahodou tak ze mensiny nematuruju zo SJ, tam kde to je skola s vyucovanim madarskym napr.
Prosim Vas neviete na akej stranke budu zajtra zverejnene temy slohov hned po vylosovani? 
-
D_I_C_K
Light Professional
alebo ten č ospravi ltaký rozruch a oblbol tých 9 s monitorom 2011 tak ho asi zobrali na paškál že im sľuboval že to je 100% ukradnuté a vyšifrované z NUCEM ..
hahaha
hlavne sa netreba báť a spravíme to všetci..niekto na 1 niekto na 2 niekto na 3 ..a tý čo im ide len o to aby skončili školu tak to dajú na 4 ..azda sa priradím k jednému z vymenovaných stupňov ..
hlavne sa netreba báť a spravíme to všetci..niekto na 1 niekto na 2 niekto na 3 ..a tý čo im ide len o to aby skončili školu tak to dajú na 4 ..azda sa priradím k jednému z vymenovaných stupňov ..
-
Supersonic
Light Professional
fuha aj ja zajtra maturujem
sice nič neviem dokopy ale hadam sa podari 
-
jamesiq
Medium Star
Treba si verit ze to dame
Ja som nato uplne sral az par dni dozadu som zacal otom daco pozerat... Uvidime.
-
johny541
King
Držím zajtra všetkým prsty
Som zvedavý čo to bude 
Uff tak to sa poslusne zaradujem na tu poslednu moznost.D_I_C_K napísal:alebo ten č ospravi ltaký rozruch a oblbol tých 9 s monitorom 2011 tak ho asi zobrali na paškál že im sľuboval že to je 100% ukradnuté a vyšifrované z NUCEM ..hahaha
-
Supersonic
Light Professional
+1 takisto to lepsie ako na 4 nevidim zo sloviny 
-
Kok
Light Professional
haha dufam ze sa zadari, co som sa dnes konecne dokopal si pozret par testov tak som sa pohyboval okolo tych 70%, nie je to tazke, skor take ze usud z textu. prajem gl vsetkym zajtra 
-
cORP.
Addict
mladez ,drzte sa zajtra a aj cely tyzden kedze niektory to maju na viac ako dva dni
,nechcem vas strasit ale ako vsetci povacsinou vravia tak maturita je len zaciatok tych ozajstnych stresov tak sa jej tolko nebojte