kolko ich vyslo ubytko+strava v Kyjeve?GothaR napísal: Autom sa to da v pohode, kamosi isli cez Polsko a potom do Kyjeva. Cesty neboli dokonale, ale pri 80ke to vraj bolo v pohode. A z Kyjeva potom samozrejme autobusom a so sprievodcom az do Pripjati.
Cernobyl, Pripjat..
Re: Cernobyl, Pripjat..
-
twardykamen
Medium Professional
pekne video ..ale nie je tam reaktor..je tam len blokova dozorna 3. a 4. bloku..Clean_Up napísal:Video z vnútra reaktora 4:
Ináč čo som čítal v recenziách ludí ktorí tam boli na výlete, tak slabšie povahy častokrát nezvládli to neskutočné ubíjajúce ticho v Pripjati, ako by ste v jednej chvíli ohluchli.
a btw ten chlapik tam ako pojaseny stale ukazuje dozimeter pritom ten prikon co tam dava nie je taky velky...ale tak neznaleho to ohuri...
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Síce áno, máš pravdu, nieje to priamo reaktor.
A teraz pravdu, kto normálny by sem liezol?
-
Hannibal
Medium Star
no asi takClean_Up napísal:Síce áno, máš pravdu, nieje to priamo reaktor.
-
tonek
Darca
sory že otváram 4 mesiace staru tému, ale tento rok to vyzerá tak že konečne bude čas aj financie naraz. Pridal by sa niekto?
http://www.hojko.com/post1551579.html?h ... l#p1551579
tu je pisane ked o tom niekto nahodou nevie(prekvapuje ma aky su niektori ludia).
ta cena vychadza tak 250-300 eur max. na osobu, našiel som aj pár stránok ktoré to organizuju, pripadne keby to ešte niekto tu na fore organizoval, nech sa ozve budem vdačny.
dik
http://www.hojko.com/post1551579.html?h ... l#p1551579
tu je pisane ked o tom niekto nahodou nevie(prekvapuje ma aky su niektori ludia).
ta cena vychadza tak 250-300 eur max. na osobu, našiel som aj pár stránok ktoré to organizuju, pripadne keby to ešte niekto tu na fore organizoval, nech sa ozve budem vdačny.
dik
Ja by som isiel.
Teraz neviem, ale zajtra sa spytam ak nezabudnem. Teda ak je to este aktualnejackb napísal: kolko ich vyslo ubytko+strava v Kyjeve?
-
Fabo
Hardcore addict
Ubytovanie neviem, stravu pocitaj tolko ako u nas, alkohol a cigarety menej
ah.. tak toto je moj sen. o take 2-3 roky urcite pojdem (ale najskor chcem mat dieta).. pre istotu 
-
Silmer
Darca
za par rokov sa bude mozno chodit nie len do Chernobylu ale aj do Japonska 
ano je, este staleGothaR napísal: Teraz neviem, ale zajtra sa spytam ak nezabudnem. Teda ak je to este aktualne
a ako ste kontaktovali sprievodcov? alebo len vygooglujem guid for Chenobyl a napisem maila typkovi?
-
tonek
Darca
modli sa aby sa nechodiloSilmer napísal:za par rokov sa bude mozno chodit nie len do Chernobylu ale aj do Japonska
pridam sa. len mi treba vediet datum cim skor kvoli dovolenke.
-
Soviet
Darca
No veru aj ja by som uz siel, ale stale nikto co by to zorganizoval a dal daky navrh datumu ..
osobne sa mam do toho strach pustat. ukrajinsky rozumiem velmo slabo. po anglicky to ide. ale veci okolo papierovacok a uradov.. a najme ukrajinskych(mam skusenost iba z hranic a staci mi to) to nie je nic pre mna. este sa da ist cez cestovku. ale tej sa chem vyhnut. nejake auto alebo dve dohodnut sa. a hlavne clovek by bol panom svojho casu
http://www.sme.sk/c/5825857/nuklearny-d ... ajine.html
Tak ja by som chcel ist zaciatkom Jula, isli by sme dvaja. Auto mame ale hladam niekoho kto tam uz bol a ma skusenosti s vybavovanim povolenia a starosti okolo toho. Chceli by sme ist aspon na 3 dni, tj. 1. den cesta tam, 2. den v Pripyati a okoli Cernobylu, je mozne sa dostat aj na smetisko, pripadne k Duge-3? A 3. den vylet do Kyjeva. Je tu vobec niekto kto ma skusenosti s "clovekom" alebo nejakou spolocnostou ktora by nam to vedela zabezpecit?
Tak ja by som chcel ist zaciatkom Jula, isli by sme dvaja. Auto mame ale hladam niekoho kto tam uz bol a ma skusenosti s vybavovanim povolenia a starosti okolo toho. Chceli by sme ist aspon na 3 dni, tj. 1. den cesta tam, 2. den v Pripyati a okoli Cernobylu, je mozne sa dostat aj na smetisko, pripadne k Duge-3? A 3. den vylet do Kyjeva. Je tu vobec niekto kto ma skusenosti s "clovekom" alebo nejakou spolocnostou ktora by nam to vedela zabezpecit?
take info by sa hodili. pytal som sa na ne vyssie a nikto zrazu nic...tiez by som chcel ist v lete... bud zostavit partiu, alebo sa ku niekomu pridruzit...
-
Soviet
Darca
Pozeram, ze aj na tomto fore sa zvyknu venovat vyletom tam http://stalker.scorpions.cz/forum3/viewforum.php?f=12
A tento tam minuly rok nieco organizoval http://www.pcforum.sk/exkurzia-do-pripj ... tml#786201
A tento tam minuly rok nieco organizoval http://www.pcforum.sk/exkurzia-do-pripj ... tml#786201
Tak co som si zatial zistil od isteho pana Horvatha zijuceho v Kijeve tak cena sa pohybuje cca 480USD pre dve cudzinecke osoby. Bohuzial ako mi bolo vysvetlene, tak cudzinci maju vstup do zony drahsi ako domaci. Co sa tyka programu tak je to nasledovne. Zacina sa bezpecnostnou prednaskou, nasleduje mesto duchov, sarkofag. Vraj za baksis sprievodcovi v malej skupine sa bude asi dat pozriet aj ine ako oficialny program. Hlavne ak sa bude dat tak chcem ist pozriet radar, smetisko a pristav. Ubytovanie by sme mali mat u dotycneho pana, za 70eur v dvojizbovom byte.Chceli by sme ist niekedy zaciatkom Jula, p. Horvath este preveruje volny termin. Je tu niekto kto by sa realne pridal? Teoreticke mame este 1-2 miesta v aute volne. Vyslo by nas to lacnejsie.