Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
Korag
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa Korag »

no tak ak to co tu predvadzas je podla teba na urovni tak potom slovo ''na urovni'' ma v tvojej hlave uplne iny vyznam nez by malo mat...od zaciatku tu ty otravujes a dorypujes do ostatnych a urazky su skor s tvojej strany nez s mojej tak moc nevyskakuj
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Znovu opakujem - máš aj niečo k veci? Kdeže ja koho urážam? Zasa mi chceš pripísať autorstvo niečoho, čo som nenapísal? Diskutuj už konečne k veci, napríklad aj k môjmu komentáru ohľadom tebou postnutého seriálu. Ja neotravujem, ja diskutujem, ak ti to pripadá otravné, že sa na veci dotazujem a pýtam, tak tu prestaň pôsobiť a budeš mať v živote o otravu menej. A pokiaľ vidím, tak tu nevyskakujem, iba diskutujem.
Korag
Professional
Professional

S tym urazanim som reagoval na to co si napisal o mne: presne to iste ze ja a mne podobni tu spamuju a urazaju, pozri sa kusok vyssie...ako tebe neviem o co ide, ked nieco napisem ja, tak ma hned chytas za slovicka a riesis tu, ako napriklad pred tym, ze ci si niekedy napisal nieco na moj vek a vzdelanie, ale ked ty tu capnes uplnu hovadinu, na ktoru nemas dokaz, teraz myslim to urazanie, tak to uz je u teba v pohode. Ja som sa v tejto diskusii dost snazil nepovedat nieco urazlive na teba alebo na kohokolvek ineho, aj ked som sa teda musel dost krotit, tak sa radsej neozyvaj lebo s tebou sa neda bavit ani o teme, ani mimo nej.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Wat...ty o čom zasa píšeš? Už X-tý krát nepíšeš k veci a okrem toho vyťahuješ veci staré pár mesiacov. Nemáš argumenty k diskusii, alebo čo? Aké som tu ja capol hovadiny, na ktoré nemám dôkaz? Vieš mi to konkretizovať? Lebo ja som sa nič nesnažil dokazovať, pretože v tejto diskusii nie je čo dokazovať. O čom to teda akože píšeš? Aké urážanie? X-tý krát sa ťa pýtam, kde ty vidíš moje urážanie niekoho. Prestaň chodiť okolo rozliateho mlieka, ale daj mi dôkaz a ja priznám chybu a ospravedlním sa. Ty si v tejto diskusii nepovedal nič - iba si tu pastol zopár nekonkrétnych odkazov a to je asi tak všetko. Je celkom zaujímavé, ako ty svoj balast považuješ za niečo konkrétne a plné dôkazov...Na záver - ja sa budem ozývať kedy ja chcem a takí ako ty mi určite túto možnosť obmedzovať nebudú. Zvykaj si.
Korag
Professional
Professional

si to ty a tebe podobní, ktorí tu spamujú, urážajú iných a podobne
ty si strasne malo chapavy na to v akom postaveni si. Hovorim tu o tom ze ty mi davas tiez rozne privlastky, ktore vobec nie su pravdive. Chapes?
hadepe
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hadepe »

nečital som 70 stran čo tu je tak ak to tu už je vopred sa ospravedlňujem :oops:

Ak budete mať čas, nech sa pači... velmi zaujimave čitanie:
http://dolezite.sk/Sialeny_scenar_sa_po ... a_191.html

Zaujimavy rozhovor:
http://www.stream.cz/video/68134-aaron- ... ew-titulky

Prípadne stranka so super dokumentami :)
http://www.mustwatch.cz

Inač čo sa týka mňa.. som velmi naštvany že svet pomali ale isto (no už ani nie tak pomaly) speje do srač*ek ked si predstavím kolko ludi žije v omyle :nono: joooj :-|
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Jop....Super stránky....A ja ešte pridám ďalšie skvelé skvosty, všetko sú to priam kandidáti na investigatívnu žurnalistiku a na Pullitzerovu cenu.
Ak si presvedčený, že svet pomalY ale isto smeruje do sračiek, tak sa ušetri trápenia a ako povedal Spišiak, "zasamovraždi sa". Tragédia, koľkí žijú v omyle, vôbec im nezávidím, že si myslia, že ich nesledujú Židia, Illuminati, Slobodomurári a hlavne Bohemian Group.
Tu máš tie sľúbené, študuj ich od rána do večera, určite ti pomôžu (:trollface:).
11 zari
911 yweb
911blog yweb
AIALL
aktual-info
Badatel.sk
Brawe New World Order
Britské listy
Bigbrotherawards
Centrum Sklenářka
Doležité info.sk
FC 911
Freedom not Fear
Free Pub
Free Globe
Gewo
Háčky a udice
Hladiny pravdy
Ideozločin
Inespravy
Internat. solidarity movement-CZ
Jedenactehozari
Kontraverz
Last week journal
Monitoring všeho možného
Mustwatch.cz
Mustwatch.eu
Myslichvost
Na severu
NWO resistance
Orgonet
Otevři oči
Outsidermedia
Preklady zprav
Project Mayhem
Prop
Reformy.cz
Rense
True Lies
TV INA
WAF .sk
WM Magazin
Zakázaný deníček
We are change
WTC917
Zvědavec
hadepe
Light Expert
Light Expert

pardon za chybu :lol: aaaa od rana do večera to čitať nebudem lebo by ma asi porazilo :| sem tam ma chytne a dačo nove si prečitam a potom sa mesiac čudujem jake su vplivné osoby hoveda ! aspon keby sa ich vystrieľať dalo.. ale čo z toho.. prišli by noví bortaci :?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

To, čo píšeš, je síce fakt - teda, že vplYvné osoby sú poväčšine riadne hovädá, ale s tými webmi to teda veľa spoločného nemá :)
hadepe
Light Expert
Light Expert

porad mi nejaku dobru stranku na aktuality... taku nejaku poriadnu :) a kašli na moje chyby :D
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

aktuality.sk :)
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

http://www.forbes.com/wealth/billionaires/list

Héj, niekto z naších skalných antisemitov, .. koľkí sú tam židia z toho listu? Vopred vďaka za odpoveď.
hadepe
Light Expert
Light Expert

heeej aktuality.sk :lol: :lol: :slap: nemyslel som aktuality takeho tipu...
Korag
Professional
Professional

no tak konecne niekto kto to zobral trosku vaznejsie. Rozbor celeho nwoo aj s dokazmi a so vsetkym :
http://www.nwoo.org/doku/RAdo_Skydancer ... dy_nwo.pdf
Diskutujme.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Smiem sa spýtať - ty si tých 125 strán prečítal? Ja o tom diskutovať nebudem, pretože to nebudem čítať, toto je iba prvá a posledná otázka, potom končím a prenechám ring vám.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

Korag
Professional
Professional

seth82 napísal:Smiem sa spýtať - ty si tých 125 strán prečítal? Ja o tom diskutovať nebudem, pretože to nebudem čítať, toto je iba prvá a posledná otázka, potom končím a prenechám ring vám.
To si robis srandu seth. A to jedine s tebou sa tu dalo diskutovat aspon trocha seriozne, ved vidime silmarill uz nevie co zo sebou tak tu postne uplne odveci volovinu a len to tu zaspamuje. Fakt by som s tebou rad o tom diskutoval. Nie, neprecital som si to cele to je jasne, 10 stran, ale teraz narovinu ti poviem, ze to neni ako nejaka jednodolarovka alebo podobne skryte symboly, ale konkretne rozoberanie politiky, statu, nwo, penazi, vplyv na ludi atd. Takze bol by som rad keby si necuval.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

To zaručene nikto čítať nikdy nebude. Keby to malo aspoň obsah, alebo nejakú štandardnú formu textu, tak nepoviem, niečo by človek prečítal. Ale ten kto toto písal, zjavne nemá poriadok ani vo vlastnej hlavne, nie to aby súdil svet. Je to neprehľadná zmeska linkov a neštruktúrovaného textu, absolútne žiadne formátovanie, nič.

Kto si dá prácu s tvorbou 125 stranového dokumentu a zároveň sa ho ani nepokúsi štruktúrovať a dať mu hlavu a pätu? Len psychopat.

.. ale veľa šťastia pri čítaní, je to len môj názor. Už som videl veľa podivných stránok a dokumentov a jediný dôvod prečo ich človek rozozná za sekundu vďaka ich vzhľadu je logicky ten, že ľudia čo ich tvoria, majú niečo spoločné. A zdravý rozum to nebude. :wink:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Korag: keďže som nečítal tých 120 strán, tak pre mňa nie je možné to vyvracať. Pretože netuším, čo v tom dokumente je, aké stopercentné dôkazy tam sú. Takže práve preto sa od toho dištancujem, pretože 120 strán čítať nebudem, ale zároveň ti do toho nebudem kibicovať. To je všetko, nič v zlom, nič viac a nič menej.
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

ja som tejto teme vobec nikdy nevenoval, tak ma trocha uvedte na spravnu mieru.

iluminati su ti, ktori sa snazia ovladat svet? a NWO je proti nim? a chce im to zabranit?
teda iluminati su ti, akoze, zly?
dakujem, vobec sa do tohto nevyznam, tak k+ ked mi to tu niekto strucne vysvetli.
Napísať odpoveď