Samozrejme, že je to názor na vec. Ja ho mám skôr negatívny a ty inklinuješ k pozitívnosti, kto vyhráva? Ja som ti už sto krát povedal - tvrdenie jednotlivca určite nemôže figurovať ako fakt a ja to za fakt nepovažujem. To isté platí o mne - možno pravdu nemám, avšak ja to dokazovať nepotrebujem, pretože ty si ten (a konšpirátori), aby ste dokázali pravdu. Ak mi niekto ukáže fakty, merania od vedeckých inštitúcií a podobne, fotky práškujúcich lietadiel a nad tým územím zmenené hodnoty (nie od nejakých garážových celldwellerov, ktorí nemajú čo robiť) a niekoho relevantného, kto by sa k tomu vyjadril (a nie iba jediného, samozrejme), potom by som tomu možno uveril. Je nedôležité, že ktoré médium to zverejní (nechápem stále, čo máš s tým SME).
Ďalej - samozrejme, že ťa nezaujíma článok ako taký

Pretože v tom článku su bludy, ktoré podkopávajú jeho dôveryhodnosť s to sa ti nepáči. Vysvetlím - ak by dôležité.sk zverejnilo článok o niekom, o kom by tvrdilo, že je šéf Mossadu a ktorý by tvrdil, že zverejní tajné dokumenty, ktoré by dokazovali konšpiráciu SLobodomurárov na ovládnutie sveta, ALE nakoniec by sme zistili, že vlastne ten človek vôbec nie je šéfom Mossadu, ale že je obyčajným členom milície v Izreali, kredibilitu jeho drístu by to určite značne podkopalo, priam zrovnalo so zemou.
A to isté platí o tvojom Gundersonovi, ktorý vlastne vôbec nie je šéfom FBI, ale iba vedúcim istého oddelenie v jednom meste. Gratulujem. Práve preto ťa nezaujíma ten článok a práve preto mňa áno, pretože mi je jasné, že tento človek nevidel utajené dokumenty FBI (ku ktorým by chemtrails určite patrili) a ani inej organizácie ani len z vlaku.
Ja argumentujem voči tvojím bludom celkom jasne, si myslím, ty sa po každom tvojom príspevku vzdávaš a prechádzaš furt na inú tému. Toľko k argumentácii. A kdeže si ja vymýšľam? Nože, pouč ma.
Dúfam, že tvoje goodbye je už natrvalo, pretože si tu dlho neotravoval, ale vidím, že si chytil druhý dych, go on, aspoň sa bavím...