Maturita
Re: Maturita
Sloh bol pohodička ale ten test ... čo som si robil testy z minulých rokov som myslel, že to bude ľahučké ale prekvapil ma nepríjemne dnešný test.
Ale tá otázka nestála tak, že komu smeruje smeruje celá ukážke, ale bola tam zvýraznená veta a pýtali, komu smeruje tá veta. A z kontextu vyplávalo (teda, aspoň mne), že mužom. Lebo najprv hovoril, že to venujem ženám (nepriamo) a potom pokračoval a sedelo to na mužov (veď, kto iný zostáva..). No uvidíme.roman3338 napísal:ja som dal umierajucim malo to taky podton ta ukazka ale neviem ci je to spravne
Má niekto poznačené aspon svoje odpovede k testu 1287? 
hej lidi kolko ste daly ze striech padlo dole v tej levoci ci kde.
-
Kok
Light Professional
hughito asi mas pravdu, tiez som sa medzitym rozhodoval ale dal som umierajucim..
zajtra uvidime aka bude b2, hlavne odposluch ma zaujima
zajtra uvidime aka bude b2, hlavne odposluch ma zaujima
-
zeto750
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
tak nic 
-
Kok
Light Professional
malo byt ze 9
Kurna tak to som si zle precital otazku ja som zaratal este tie 2 dalsie.Kok napísal:malo byt ze 9
9 ich bolo ja som dal 12FrayCorbs napísal:hej lidi kolko ste daly ze striech padlo dole v tej levoci ci kde.
Malo byt 9.
A co ma mrzi na test som mal malo casu:/ och.
Neviete kedy bude zverejnena krizikova cast testu?
A co ma mrzi na test som mal malo casu:/ och.
Neviete kedy bude zverejnena krizikova cast testu?
uz su spravne odpovede na nete tak si mozes skontrolovat a bolo ich 9 tych striechFrayCorbs napísal:hej lidi kolko ste daly ze striech padlo dole v tej levoci ci kde.
-
jamesiq
Medium Star
ja si ani nepamatam ze tam cislo 9 bolo no co uz.. Dal som jedna lebo to som tam cital ze jednemu domu v levoci ci de to bolo zobralo strechu
-
master23
Light Professional
vraj sa dozvieme vysledky z eternej casti az niekolko dni pred ustnymi? je to tak?
Tých striech bolo 9, veď to bolo jasné ako facka. Ako ste mohli dávať 12 ? 
-
master23
Light Professional
ja som dal tiez 9, a chalani mi velice hovorili, ze 11 je spravne, lebo zaratali aj tie dva domy z ineho mesta.hughito napísal:Tých striech bolo 9, veď to bolo jasné ako facka. Ako ste mohli dávať 12 ?
Učitelia hovoria, že väčšinou prídu v ten týždeň pred akademickýmmaster23 napísal:vraj sa dozvieme vysledky z eternej casti az niekolko dni pred ustnymi? je to tak?
Vyjadrite sa ešte niekto prosím k tej ukážke Dekameron, komu bola venovaná tá zvýraznená časť - umierajúcim, zamilovaným, mužom a poslednú možnosť neviem.
kks ale bol mrte tazky, najtazsi z tych co som robil doteraz, same otazky o dielach a autoroch, Ale
naozaj jeto len formalita 
Robil som Online, cize odpovede mam odfotene, teraz len najst vysledky, ale chybalo mi tam vetne cleny atd. Sak nwm kto sa ucil literaturu na toto.
Robil som Online, cize odpovede mam odfotene, teraz len najst vysledky, ale chybalo mi tam vetne cleny atd. Sak nwm kto sa ucil literaturu na toto.
Pascalwb mas odfotene krizikove odpovede?