Maturita
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Maturita
asi percentil...a ak je to co postol DICK dobre tak parada vacsinu mam rovnako 
to D_I_C_K: ako vecsina je dobre ale nemyslim si zeby 3 otazka bola odpoved B ved zivocisne druhy boli ohrozene aj pred oteplovanim
(velryby atd...) to len moj nazor ja som dal A ale tak nezda sa mi B spravne co myslite ?
Samozrejme percentil. Je objektívnejší ako percentáhughito napísal:Inak, čo je smerodajnejšie ? Percentá, alebo percentil ?
Keď je ťažký test a veľa ľudí ho napíše slabo, tak je potrebné sa pozrieť na percentil. Keď je zase test príliš ľahký a veľa ľudí ho napíše dobre, zase rozhoduje o úspechu či neúspechu percentil.
-
D_I_C_K
Light Professional
ide tu niekto aj z matiky?.. a inač mulo presne tú otázku čo riešiš zdá sa aj mne to A spravnejšie...ale to je len jedna ..ak to je dobré a ak ma pamäť neklame čo som kde zakrižikoval tak dokopy mám presne 32 bodov čiže 50 %..ale nekričím hop a je mi to jedno ...ešte aj tak ustne...
a ohľadom tej matiky na štvrtok...čo tam možem zobrať so sebou?..alebo okrem paieru a testu a kalkulačky nič?..nejaké vzorce tabuľky abo čo?..
a ohľadom tej matiky na štvrtok...čo tam možem zobrať so sebou?..alebo okrem paieru a testu a kalkulačky nič?..nejaké vzorce tabuľky abo čo?..
Prvé percentá a druhé percentil nie? Lebo si 2 krát napísal percentilPilifo napísal:
Samozrejme percentil. Je objektívnejší ako percentá![]()
Keď je ťažký test a veľa ľudí ho napíše slabo, tak je potrebné sa pozrieť na percentil. Keď je zase test príliš ľahký a veľa ľudí ho napíše dobre, zase rozhoduje o úspechu či neúspechu percentil.
-
D_I_C_K
Light Professional
Len percentil je dôležitý..má väčšiu hodnotu ako percentá..ale ako bolo spomínane vysoké školy možno ani percento ani percentil nebude zaujímať..Prvé percentá a druhé percentil nie? Lebo si 2 krát napísal percentil
Nie, vždy je proste ten percentil smerodatný. Pretože percentil nie je ovplyvňovaný tým, aký je ten test ťažký (pretože je rovnako ťažký pre všetkých), pričom percentá sú veľmi ovplyvňované náročnosťou.
vzorce a tabulky nemozes pouzivat ale vzadu na teste mas potrebne vzorce na vypocty
Ja idem z matiky a tu trojku v 1986 mam B tam bolo ze sa zvysi este ohrozenie
Podla tych predbeznych 71,8 slovne som braz ztych doterajsich. No stacilo by mi
Podla tych predbeznych 71,8 slovne som braz ztych doterajsich. No stacilo by mi
Predbežne 79,7%, vyzerá to dobre páni, ani sám som pred testom neveril že to dám nad 60 
Presne ako pán nadomnou. Mohlo byť aj viac, ale tak čo už.xSef® napísal:Predbežne 79,7%, vyzerá to dobre páni, ani sám som pred testom neveril že to dám nad 60
neviete niekto správne odpovede na tieto otázky :
hriechy osudu je? epiteton, symbol, metafora?
v ktorom slove sa neuplatnilo pravidlo o ryt. kráteni - výborný, súčiastka, nežiadúci, pätolízač?
dik, zaujíma ma čo ste písali a ako to má byť správne....
podľa tej učiteľky, ktorá to vypracovala sa mi nepáči, že hento je metafora
nie že by som vedel, čo je metafora 
v ktorom slove sa neuplatnilo pravidlo o ryt. kráteni - výborný, súčiastka, nežiadúci, pätolízač?
podľa tej učiteľky, ktorá to vypracovala sa mi nepáči, že hento je metafora
Hriechy osudu je podla mna metafora. Porovnaj si to s "Kvety zla" co je genitivna metafora ako vysita.hado20 napísal:neviete niekto správne odpovede na tieto otázky :
podľa tej učiteľky, ktorá to vypracovala sa mi nepáči, že hento je metaforanie že by som vedel, čo je metafora
A s tym rytmickym kratenim je to myslim súčiastka - sú je dlha slabika a hned za nou čia tiez (dvojhlaska sa pocita ako dlha)
dakujem a zároveň škoda 
keby som mal jedno z toho správne, tak mám istých 40 bodov...newa...hlavne aby to bolo nad 50%.....
keby som mal jedno z toho správne, tak mám istých 40 bodov...newa...hlavne aby to bolo nad 50%.....
Kvety zla je oxymoron.
A hento je metafora.
A hento správne je súčiastka.
A hento je metafora.
A hento správne je súčiastka.
Kvety zla je aj oxymoron ale aj metafora.
Ten Boccaccio mi tam narobil sarapatu. Podla tej ucitelky co tu su tie vysledky tak to venoval zamilovanym a ta posledna veta je ze ho Amor oslobodil. Ja by som ale dal skor ze to venoval muzom (lebo tym druhym - zenam - staci len ihla ) a ze ta posledna veta znamenala ze ho laska zbavila ostychu (Amor - laska - ho oslobodila, takze teraz to moze pisat) Co si myslite?
Ten Boccaccio mi tam narobil sarapatu. Podla tej ucitelky co tu su tie vysledky tak to venoval zamilovanym a ta posledna veta je ze ho Amor oslobodil. Ja by som ale dal skor ze to venoval muzom (lebo tym druhym - zenam - staci len ihla ) a ze ta posledna veta znamenala ze ho laska zbavila ostychu (Amor - laska - ho oslobodila, takze teraz to moze pisat) Co si myslite?
-
RoQa
Darca
ja som dal tiez ze laska ho zbavila ostychu alebo nieco v tom zmysle 
-
master23
Light Professional
uz som dopisal anglinu, tema bola skvela. a ten test, to pocuvanie bolo celkom tazke (B2), ale dalo sa to.
a tema b2?
Sloh z AJ výborný nacápal som 205 slov a test ten listening bola hrozaaa a dosť ťažké B1