Pro Evolution Soccer 2011

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
gromo
Amateur
Amateur

Re: Pro Evolution Soccer 2011

Príspevok od používateľa gromo »

Pigesko napísal:chlapi neriesil tu niekto problem s Nvidia Optimus?? moj problem je v tom ze v setings mi detekuje iba Intel HD kartu, a kvoli tomu si proste high detaily ani normalne rozlisenie nenastavim...uz mi z toho j*be...

//mam presne ten isty problem, co riesia chlapci tu - http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=82497 ale riesenie v nedohladne :(
prešiel som asi desať amerických stránok, ale všetci len čakajú na opravu a nič sa nerieši :?
skús pozrieť sem : http://forum.fifacz.com/index.php/topic,3566.0.html
Pigesko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

tjn...tiez som nejaku tu hodinku googlil, ale riesenie ziadne :| a ocividne to Nvidia nie je ochotna riesit, preto nechapem preco nie je odozva aspon zo strany konami...asi sa tiez spoliehaju na "celoplosne" riesenie od nvidie v podobe nejakeho fixu v driveroch, kedze PES nie je jedina hra pri ktorej je tento problem :)
gromo
Amateur
Amateur

ale nie je divné, že nová vymakaná technológia bola pustená do obehu a ľudia, čo sú zato zodpovední, nie sú schopní zareagovať na problém a niečo spraviť?
    veď na tých fórach je kopa nespokojných a fakt je to podobné vo viacerých hrách...
    som rád, že mám ATI a na nej mi PES beží dobre :wink:
    Pigesko
    King
    King
    Kontaktovať používateľa:

divne to nie je, kedze Nvidia sa spolieha na vyrobcu hry a vyrobca sa spolieha na Nvidiu :D zo strany konami by stacilo, aby vydali patch ktory zabezpeci ze nastavenia sa budu citat napr z textoveho configu, tak ako to je pri inych hrach :) to jest, ze nemusim spustat setings, ale vsetko si nastavim v configu...samotna hra sa mi pusta normalne s Nvidiou, takze problem by bol vyrieseny...

zo strany nvidie by zrejme nepomohol ani ziadny fixnuty driver...skor je problem hlavne v tom ze ludia si kupia NB, a maju v nom BIOS od vyrobcu...v mojom pripade Asus...takze dost orezany BIOS, s minimom moznosti/nastaveni...komu sa chce flashovat bios? a zaroven riskovat?....a to, ktora grafika bude povazovana za primarnu sa tusim nastavovalo prave v biose...a tu je ten zasadny problem :smt017
    lubmar
    Medium Expert
    Medium Expert

Príspevok od používateľa lubmar »

Ja síce nemám NB s Nvidia Optimus no trocha som sa o to zaujímal. A podľa toho čo som čítal, tak táto technológia funguje tak, že integrované grafika je ako primárna a dedikovaná výkonejšia karta sa zapína automaticky, keď je to potrebné. Integrovaná karta pritom stále beží a nevypína sa. Čo je logické pretože výkonná dedikovaná karta neposiela obraz priamo na monitor ale integravanej karte a tá ho až odošle na monitor. Takže preto v prípade Optimus v Biose niesu žiadne nastavenia, ktorá karta má byť ako primárna. Či integrovaná, alebo v PCIe slote. Je to proste striktne dané, že primár je integrovaná, tá v PCIe slote slúži obrazne povedané len ako turbo. Pri ktorých programoch za má to "TURBO" zapnúť by sa molo dať nastaviť v Nvidia Control panel, no zjavne nie vždy to funguje. Ale takto to jednoducho pri nových technológiách je, nie všetko hneď funguje ako má, hádam sa to časom odladí.
    Čo som však čítal neaké iné fóra, tak mnohým problémy s PES2011 začali až po nainštalovaní najnovších ovládačov. Problém je že downgrade nieje možný. Jedine komplet reinstal Win, asi.
    PS: Táto technológia funguje len s WIN7.
    KE10
    Medium Expert
    Medium Expert

Príspevok od používateľa KE10 »

gromo napísal:ak ti ho neotvorí, tak niečo némáš nainštalované, napr. Client.... aspoň ja som ho inštaloval a všetko ide, ako má :smt059

//autoeditácia príspevku (14 Feb 2011, 21:10)
    opatchovaný PES 2011 a k tomu čeština dáva celkom slušnú futbalovú simuláciu :)
    aky client?moc sa dotoho nerozumjem ale fakt rad hram PES a bez MSL to nema zmysel hrat ak vie niekto poradte
    gromo
    Amateur
    Amateur

ak ti nejde otvoriť Selector, tak nemáš nainštalovaný Net Framework 4...
    nainštaluj znova... ak sa nič nezmení, tak ti asi nejaký starší patch blokol PesEdit 1.5
    potom ti radím nahodiť Directx 0.9c, lebo si písal, že nemáš správne názvy tímov a logá a ked nainštaluješ Directx, preinštaluj PESEdit 1.5
    Pigesko
    King
    King
    Kontaktovať používateľa:

lubmar: to ze sa integrovana grafika nevypne som sa uz tiez niekde docital...ono je to aj pochopitelne, kedze pre uplne vypnutie int. grafiky a nasledne prepnutie na dedikovanu grafiku, ktora by pracovala uplne samostatne by bol zrejme (urcite) potrebny restart pc...resp. pochybujem ze by bolo nejako mozne "za chodu" systemu prepinat medzi int. a dedi. kartou s tym, ze by ta ktoru zapnem pracovala samostatne...ale inak dakujem za info :) K+

- ale nechapem ako je mozne, ze chlapci z Nvidie nepredvidali problem s detekciou primarnej karty... :nono:
    lubmar
    Medium Expert
    Medium Expert

Ešte takto sa spýtam. Skúšal si v tom Nvidia control panel, zrejme niekde v sekcii 3D, nastaviť aby sa pri spustení pes2011.exe a setting.exe aktivovala tá výkonnejšia karta? Lebo čo som čítal inde, toto by malo fungovať. Problém bol skôr v tom že hra bola nestabilná a padala do win.
    Bertas
    Amateur
    Amateur

Príspevok od používateľa Bertas »

pesko hraju na xboxu, v poslední době mám ale problém se střelbou, neumím pokaždé vystřelit stejně :?
    Pigesko
    King
    King
    Kontaktovať používateľa:

lubmar: ja nemam problem s hrou :) hra sa mi spusti normalne s dedikovanou kartou...problem je iba v tom, ze v "setings.exe" mi to detekuje integrovanu kartu, takze si nemozem nastavit medium ani high detaily...o rozliseni ani nehovovrim :nono:
    lubmar
    Medium Expert
    Medium Expert

Aha, no ale máš nastavené v Control panel, aby sa dedikovaná karta zapínala aj s programom setting.exe? Lebo to je programček, ktorý nieje tak náročný aby sa zapínala automaticky a keď nieje zapnutá, tak ju ani nevidí. A ak to máš nastavené a aj tak to nejde, ešte by som skúsil spustit ten setting.exe, keď máš zapnutú neakú hru a je isté že beží dedikovaná karta. Ako spustit hru, zhodiť ju na plochu aby bežala v pozadí a spustit setting.exe. Ak rozpozná Nvidia kartu nastaviť rozlíšenie uložiť nastavenie a vyskúšať PESko.
    Pigesko
    King
    King
    Kontaktovať používateľa:

vsetko co si spomenul som uz davno skusal...nic nepomohlo :| riesenie v nedohladne....takze zatial uninstall... :?
    SiG
    Novice
    Novice

Príspevok od používateľa SiG »

Prosím vás ako si vytvorím vlastný tým v PES 11? Ide to vobec?
    luki10001
    Amateur
    Amateur

Príspevok od používateľa luki10001 »

Mne nejde čeština ak si ju nainštalujem cez kitserver tak mi vybehne "KitServer ATTACHED to this exe." neviete náhodou že prečo mi to nejde :(
    gromo
    Amateur
    Amateur

kde si inštaloval tú češtinu? do súboru config.txt? ak nie, tak ju daj do súboru config bez koncovky

//autoeditácia príspevku (12 Mar 2011, 17:16)
    SiG napísal:Prosím vás ako si vytvorím vlastný tým v PES 11? Ide to vobec?
    editor....
    Richardho
    Novice
    Novice

Príspevok od používateľa Richardho »

Zdravím vás.Mám problém s PES 2011 pozrel som si posledné príspevky a vidím že viete pomôcť tak snáď dokážete aj mne.

Nainštalujem,cracknem a hra mi normálne ide,dajú sa sťahovať oficiálne patche proste ide ako má.Je to verzia 1.01.Nemám žiadny kitserver. Potom nainštujem patch 1.5 ale vôbec nič sa nezmení hra je akoby som nič neinštaloval a normálne funguje bez patchu.Tiež mi vôbec nefunguje ta čeština ani keď ju inštalujem na čisto nainštalovanú PES ani po nainštalovanom patchi a pritom som postupoval podľa návodu aj s tým kitserverom.Pro zapínani mi napíše že sa hrá nedá spustť lebo chýba d3dx9_43.dll dám ok tabuľka zmizne ale hra sa normálne spustí a z toho som ešte viac v ****.Prosím pomôžte som zúfalý. :cry: :cry: Mohli by ste mi poradiť aj vo veci ako je to s tými patchmi PESEdit?Každý obsahuje to čo predchádzajúce + neaké novinky alebo všetko je na ňom nové a staré patche prepíše?
    SSemteXX
    Guru
    Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Richardho neviem kde je problém, nechápem ťa. Načo inštaluješ tolko patchov? Nahodíš základný PES, spustíš, vytvorí sa ti profil, vypneš hru. Stiahneš si najnovší patch 1.7 tu : http://pesedit.com/forums/showthread.ph ... 11&p=87798

Rozbalíš, klikneš 2krát na setup, patch sa ti nainštaluje a hraješ. A to "d3dx9_43.dll", preinštaluj ovládače od grafickej karty alebo si nahoď najnovšie, keď nebude fungovať tak napíš do googla "d3dx9_43.dll", nájde ti to, stiahni si to, a hoď to do adresára s hrou.
    lekoklatik
    VIP
    VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

"A to "d3dx9_43.dll"" > naištaluj directx
    Jduri
    Novice
    Novice

Príspevok od používateľa Jduri »

Zdravim,
    potreboval by som pomoc s nahodenim patchu/ov (staci mi aj uplne najzakladnejsi...)
    som v tom laik a stale sa mi to nedari akokolvek spojazdnit ...
    ked uz som aj nahodil patch a fungoval v hre tak som zasa nemohol hrat Become a legend lebo mi hra pri spusteni zapasu padla...
    Uz som preinstaloval PES a nechcem sa do toho zasa zbytocne pustat takze ak by mi niekto vedel pomoct napiste... :?
    Napísať odpoveď