Single alebo nie... Ja si myslím že vzťahy sa o istej miery preceňujú, iste, je to fajn byť zamilovaný a tráviť spoločné chvíle, ale nech mi nikto netvrdí že je to záväzok ktorý neobmedzuje. Single ľuďom doba rozhodne nepraje - v minulosti sa manželstvá dohodovali, dnes je to vec partnerov, v minulosti homosexuálov prenasledovali, dnes sa v kľude môžu prezentovať - lenže v minulosti takisto ako aj dnes je single človek niečo ako odpadlík. Prečo je to tak? Prečo niektorým ľuďom jednoducho nedáva spať že je niekto sám? Veď to že je človek sám, neznamená že je osamelý...
Ja osobne som single, a vyhovuje mi to, vzťahy tu boli ale ja nemám rád záväzky. Môžete vravieť že je to len o tom že osamote je život jednoduchší, i keď je to pravda, ale veľa ľudom to tak vyhovuje. Súhlasím so Sovietom že keď raz človek robí všetko pre to aby stál na vlastných, tak jednoducho nepotrebuje partnerov. Aj to že mám € pre seba, naftu míňam na svoje vozenie, chodím kam ja chcem, usporiadam si LAN párty a nikto mi nemôže ani mäkké F, rozhodne zaváži.
Podľa mňa je single v móde... a radšej budem single do smrti ako sa silou mocou tlačiť do vzťahu alebo byť v ňom nešťastný.
Byť SINGLE je pre mna lepšie?
-
Fortyse7en
Novice
Re: Byť SINGLE je pre mna lepšie?
Caute vsetci,
Tak toto je tema, ktora ma zaujala, kedze tento stav poznam z oboch stran. Pre upresnenie situacie - momentalne mam 28 a mam priatelku, s ktorou som uz 2 roky, z toho pol roka byvame spolu. Vo svojich 19stich som sa rozisiel s babou, s ktorou som chodil cca 2 roky. Po tom som bol dost dlhu dobu single ( ok, nejake tie kavy, rande atd boli, ale nikdy nic normalne ). Vyhovovalo mi to, az do chvile, ked som sa prestahoval kvoli praci do ineho mesta. Pokial som byval s rodicmi doma, nevadilo mi byt single, pretoze som nikdy nebol sam. Ked som sa prestahoval a zacal zit zivot samotara, tak mi to uz zacalo vadit. Mozno je to prave o tom, ze clovek nechce byt sam a uvedomi si to, az ked naozaj zostane sam dlhsiu dobu.
Tak toto je tema, ktora ma zaujala, kedze tento stav poznam z oboch stran. Pre upresnenie situacie - momentalne mam 28 a mam priatelku, s ktorou som uz 2 roky, z toho pol roka byvame spolu. Vo svojich 19stich som sa rozisiel s babou, s ktorou som chodil cca 2 roky. Po tom som bol dost dlhu dobu single ( ok, nejake tie kavy, rande atd boli, ale nikdy nic normalne ). Vyhovovalo mi to, az do chvile, ked som sa prestahoval kvoli praci do ineho mesta. Pokial som byval s rodicmi doma, nevadilo mi byt single, pretoze som nikdy nebol sam. Ked som sa prestahoval a zacal zit zivot samotara, tak mi to uz zacalo vadit. Mozno je to prave o tom, ze clovek nechce byt sam a uvedomi si to, az ked naozaj zostane sam dlhsiu dobu.
Ja som po par sklamaniach zil sam, ale uplne ako vlk samotar, celodenne vylety mimo civilizacie len ja a pes a bol som spokojny. Lenze prislo super dievca a poviem vam, s nou mi je omnoho lepsie. A uplne super je to, ze aj ona ma rada prirodu takze sa nemusim vzat tur so psom
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
som sam...dokopy som skoro cely zivot len slobodny...nemal som ani raz vztah ktory by osm aj vztahom pomenovať mohol...tym padom nemam moznosť povedať ze či je pre mna lepsie byť slobodny alebo nie....ale určite by som radšej mal holku ...no taku ktoru by som miloval a ona mna taky tak...
-
Peter_Retep
VIP
vse ma svoje pre aj proti...na jednej strane je vztah stresujuci, hadky a riesenie blbosti ale na druhej strane je super v tom ze pri telke objimes osobu ktoru mas rad a jaksi citis zvlastne pocity
single ma tiez vyhody ze sa nemusis nikomu spovedat a skladat ucty a ked sa zobudis na byte u holky doma tak to nikto neriesi. akurat sem tam pocitujes samotu.
kazdy si musi vybrat co mu vyhovuje. vztah je super vec ale nie za kazdu cenu
single ma tiez vyhody ze sa nemusis nikomu spovedat a skladat ucty a ked sa zobudis na byte u holky doma tak to nikto neriesi. akurat sem tam pocitujes samotu.
kazdy si musi vybrat co mu vyhovuje. vztah je super vec ale nie za kazdu cenu
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pre anglicky hovoriacich sem musim dat aj toto video, ktore popisuje pohlad na pokrocily vztah ako taky v jednej minute dost dokonalo:
soviet: nerozumela som sice vsetko, ale pointa je jasna
nj, ako bolo povedane, vsetko ma pre aj proti.
inak, k tejto teme mi napadlo: poculi ste o hnuti "quirkyalone"?
inak, k tejto teme mi napadlo: poculi ste o hnuti "quirkyalone"?