Blokovane stranky v praci
-
Brahmin
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Blokovane stranky v praci
Zdravim, v praci nam blokuju par stranok (stranky s videom, stranky s hrami a socielne siete) a chcem sa opytat ci je mozne sa nejak na ne dostat, viem o proxy serveroch ale tie su pomale, s reklamami atd.....
chcem sa spytat ci by nebolo mozne sa pripajat cez moj PC, PC mam doma nonstop zapnute (min. v rezime spanku) mam aj priamo port na moje PC... proste ze by som nejak spravil privatny proxy server len pre mna, alebo tak nieco a pripajal by som sa na tie zakazane stranky cez moj PC
dik za odpvede
chcem sa spytat ci by nebolo mozne sa pripajat cez moj PC, PC mam doma nonstop zapnute (min. v rezime spanku) mam aj priamo port na moje PC... proste ze by som nejak spravil privatny proxy server len pre mna, alebo tak nieco a pripajal by som sa na tie zakazane stranky cez moj PC
dik za odpvede
-
bb5unlock
Light Professional
Re: Blokovane stranky v praci
osobne pouzivam teamviewer, pripojim sa z prace na svoj PC doma a surfujem na nom
-
Brahmin
Light Professional
a da sa cez ten program pouzit len internetove pripojenie ?
lebo brat zvykne casto vyuzivat doma PC pokial som v praci
lebo brat zvykne casto vyuzivat doma PC pokial som v praci
nie, cez ten program by si ovládal tvoj PC takže brácho by iba sedel pred PC a pozeral ako surfuješ 
skús radšej nejakú portable verziu browseru. o tom mi hovoril kamoš, majú v práci tiež hocičo bloknuté, on si doniesol na USB kľúči Portable Opera a surfuje kde chce
ak ti blokuje webové stránky priamo podľa mena, tak skús použiť na danú stránku redirect (napríklad cez dot.tk)
osobne to síce odskúšané nemám, ale mohlo by to byť jedno z riešení.
skús radšej nejakú portable verziu browseru. o tom mi hovoril kamoš, majú v práci tiež hocičo bloknuté, on si doniesol na USB kľúči Portable Opera a surfuje kde chce
ak ti blokuje webové stránky priamo podľa mena, tak skús použiť na danú stránku redirect (napríklad cez dot.tk)
osobne to síce odskúšané nemám, ale mohlo by to byť jedno z riešení.
-
Brahmin
Light Professional
sak toto, ze potrebujem nieco co pouzije len moje pripojenie, nech si brat robi co chce a ja tiez 
v praci neviem ako to maju bloknute, ale skusal som cokolvek a zatial fungovali len proxy servre, lenze tie su pomale velmi....
v praci neviem ako to maju bloknute, ale skusal som cokolvek a zatial fungovali len proxy servre, lenze tie su pomale velmi....
tak skús tú portable operu. stačí ti na to aj malý USB kľúč - má to len pár MB.
ten redirect stránky je tiež na pár kliknutí... tu máš facebook: www.brahminov-fejsbuk.tk
ten redirect stránky je tiež na pár kliknutí... tu máš facebook: www.brahminov-fejsbuk.tk
-
Brahmin
Light Professional
no ok, zajtra poskusam tie veci a dam vediet ze co a ako
-
G0lDiER_
King
skus takisto iny dns server. mozno je nastaveny nejaky firemny kde su zablokovane tie dns mena, ostatne presmeruje na nejaky globalny dns.
skus tam dat napr 8.8.8.8
skus tam dat napr 8.8.8.8
-
Brahmin
Light Professional
takze nejde nic s toho
to dns mi skus popisat blizsie ako to presmerovat
nejak cez hamachi, resp. n2n by sa to nedalo spojazdnit ? alebo nieco podobne tomu najlepsie portable verziu, lebo neviem co vsetko mozem a nemozem instalovat
nejak cez hamachi, resp. n2n by sa to nedalo spojazdnit ? alebo nieco podobne tomu najlepsie portable verziu, lebo neviem co vsetko mozem a nemozem instalovat
-
G0lDiER_
King
dns: v sietovych pripojeniach si otvor nastavenia prislusneho pripojenia k sieti, otvor nastavenia tcp/ip a dole klikni na pouzir nasledujuce adresy adresy serverov dns: napis tam 8.8.8.8
-
Brahmin
Light Professional
fuha tak neviem ci k takym nastaveniam budem mat pristup
ssh - tunel
-
Brahmin
Light Professional
a nebude vadit ze v praci je nastaveny prehliadac na vlastnu proxy ?
popripade keby sa tu dakomu chcelo rozpisat ako na ten SSH tunel, doma aj v praci je windows, staci len tak zhruba
este som daco cital s VPN, miekto nejake skusenosti ?
toto len tak pre mna
popripade keby sa tu dakomu chcelo rozpisat ako na ten SSH tunel, doma aj v praci je windows, staci len tak zhruba
este som daco cital s VPN, miekto nejake skusenosti ?
toto len tak pre mna
Kód: Vybrať všetko
http://www.edisk.cz/stahni/91237/TeamViewer_Setup_cs.exe_3.94MB.html-
G0lDiER_
King
no skusal som uz aj vpn. hlavna otazka pri tychto rieseniach je, ci mas doma vlastnu vereju ip. (?)
na vpn vo windowse treba myslim nejaky software co predpoklakdam nieje moc vhodne.
nieje problem prave v tom ze tam mas nastavene nejake proxy? predpokladam ze ten proxy server blokuje tie stranky.
takze skus ten tunel (v tom linku ktory som poslal je to dost dobre vysvetlene). proxy prepises na tie 127.0.0.1
na vpn vo windowse treba myslim nejaky software co predpoklakdam nieje moc vhodne.
nieje problem prave v tom ze tam mas nastavene nejake proxy? predpokladam ze ten proxy server blokuje tie stranky.
takze skus ten tunel (v tom linku ktory som poslal je to dost dobre vysvetlene). proxy prepises na tie 127.0.0.1
-
t0m4s3
Admin
Pokial v praci bezis cez pracovnu proxynu, je velmi pravdepodobne, ze budu mat blokovany veskery traffic okrem toho na proxy, prave z dovodu aby oni mohli povolit/zakazat co chcu. Toto sa nijak oje*** neda. Pokial maju ale nejake standardne porty povolene smerom von, obabrat sa to da jednoducho. Doma si pustis proxy server na lubovolnom porte a na routri spravis NAPT. U nas v praci su povolene iba standardne porty 22/23/80. Doma si nastavis proxy na porte XYZ a na tento potom NAPTujes vybrany port cize napr. 23 -> 12345.
Tunel je tiez moznost, ale v podstate je to iba zbytocna komplikacia. Na tunel potrebujes mat takisto povoleny port. Pokial ho povoleny mas, staci pouzit moznost, ktoru som uviedol vyssie. Pokial povoleny nie je, tunel nespravis.
Tunel je tiez moznost, ale v podstate je to iba zbytocna komplikacia. Na tunel potrebujes mat takisto povoleny port. Pokial ho povoleny mas, staci pouzit moznost, ktoru som uviedol vyssie. Pokial povoleny nie je, tunel nespravis.
-
Brahmin
Light Professional
takze podla vsetkeho to odblokovat nepojde...
//nechcel som zkladat novu temu tak sa spytam tu, ci nieje nejaky IM client ktory by sa dokazal pripojit na fb chat popripade icq, alebo teda ako nastavit napr. QIP, Mirandu...
momentalne pouzivam Karoo Lark, je to webovy klient a neviem ako ale dokaze sa pripojit aj na fb chat aj icq a ine...
ale ked sa chcem pripojit napr. pomocou QIP a Miranda tak ma nepripoji
da sa to nejak nastavit, lebo ten Karoo Lark niekedy blbne (vlastne dost casto
)
dik
//nechcel som zkladat novu temu tak sa spytam tu, ci nieje nejaky IM client ktory by sa dokazal pripojit na fb chat popripade icq, alebo teda ako nastavit napr. QIP, Mirandu...
momentalne pouzivam Karoo Lark, je to webovy klient a neviem ako ale dokaze sa pripojit aj na fb chat aj icq a ine...
ale ked sa chcem pripojit napr. pomocou QIP a Miranda tak ma nepripoji
da sa to nejak nastavit, lebo ten Karoo Lark niekedy blbne (vlastne dost casto
dik
tak pokial s prace mozes ist pristupovat na port 80 tak by si nemal mat problem doma pustit ssh prave na porte 80 a z prace sa nan pripojit a spravit tunnel (doma na routri musis otvorit port 80) a ak mas v prehliadaci v praci napevno nastavene proxy budes potrebovat aj svoj portable prehliadac s socks5 proxy smerom na svoj ssh server. tu je pekny zrozumitelny navod: a nastav to podla tej druhej casti clanku (dynamic forward)
Kód: Vybrať všetko
http://blackhole.sk/topiczabudnute-schopnosti-ssh-dynamic-forwarding-k-bezpecne-von