Ty si prekrutil, ked tvrdim, ze ateista nie je schopny byt priatelom, ze nepovazujem ateistov za ludi a uplnik, ze tiez. Akoby mysliet si o ateistoch nieco zle, znamenalo ze nie su ludia.
Uz si ako paranoidny konspirator.seth82 napísal: Posledné dve svetové vojny boli tak ovplyvnené náboženstvom (hlavne Nacisti), že to až pekné nie je, hádam to ideš popierať? Dôkaz o kolaborácii cirkvi s Náckami som tu už posielal, prečítaj si ho. Nijako to teda nevyvracia moju teóriu o rakovine ľudstva.
Cirkev moze za nacizmus? Kolaboracia s Nemeckom? Kym - Slovenskym statom, aby si ho nerozdelili Poliaci a madari; cechmi, ktori dobrovolne odovzdali Nemcom svoj stat alebo zapadnymi statmi a ich Mnichovskou kolaboraciou s Nemeckom? Ale Ty zase - Katolicka cirkev.
Mimochodom, keby bola vazne Katolicka cirkev zodpovedna za nacizmus a este by bol dokaz, tak by ho tie dnesne media v rukach ..., ktore si najdu kazdu prilezistost, este aj vymyslenu, prepierali neustale a este by ju aj zakazali (samozrejme by im to nepomohlo, paradoxne by to pomohlo krestanstvu)
Tak ma zaujima co tomu svojmu dietatu povies: "Nekradni, sice ta nechytia, ani nijaky postih z toho mat nebudes, dokonca by si mal do smrti pohodlie, ale tak nekradni, lebo... medved". "Lebo moralne zasady. Sice nic z nich nie je, ani sa nenajes, ale tak nekradni a nezabijaj". "Lebo je to moderna moralna zasada, neskor sa mozno zmeni a bude moderne nieco ine, ale tak dnes je moderne toto."A netrep somariny, že IBA NÁBOŽENSTVÁ učia ľudí bojovať proti tebou spomínaným zlým vlastnostiam. Ja budem svoje deti učiť podobne a nie som kresťan a nechcem mať nič spoločné s cirkvou. A takých ľudí poznám X.
Myslim, ze take naivne utopie, ktore vam samozrejme vacsina ludi nezerie, Ti nezozerie ani vlastne dieta.
Nie ja som si odkazy a zdroje zohnal a kludne verim, ze by si zohnal tie svoje, nakoniec aj sam som narazil na tie 'ateisticke' popisy kriziackych vyprav, vy verite svojim historikom, ja verim inym.Chceš nejaké konkrétne odkazy ohľadom Križiackych výprav mimo wiki? Ja ti ich pošlem zopár, ak to vážne potrebuješ.
Primitivneeeeeee... Nizkeeeee....Ja nechcem zredukovať cirkev na ateistickú firmu. Ja chcem, aby do nej nešli povinne peniaze od ľudí, ktorí s ňou nechcú mať nič spoločné. Hádam to nie je také ťažké pochopiť, alebo áno? Ty by si asi tiež nebol šťastný, ak by štát ročne prispieval iba tak z tvojich daní 1,2 miliardy korún na rytierov rádu Jedi, ktorého predpokladám členom nie si. Inak to už vysvetliť neviem/nechcem.
Tie vecne 'ateisticke' lamentacie: peniaze, peniaze, peniaze.
Myslis, ze peniaze su to najdolezitejsie a vazne vadi akurat toto?
V tendroch s marzami 1000% (rovna sa trhova cena 1mld sa da statnou zakazkou za 10 mld) sa postracaju desiatky miliard, davno by sme mali prebytkovy rozpocet aj v sucasnosti, ale nie som tak nizko a viac ma mrzi duchovna a moralna uroven, ako postracane prachy. Nech sa aj zadrhnu peniazmi ti milionari - vitazi statnych zakaziek. Ach ti ateisti s ich vecnym nizkym: peniaze, peniaze
A nevadilo by, keby je clenov Jedi 3,7 miliona a dostanu 1,3 mld. Ten stat ma predsa vacsinu penazi od nich.
Keby ich je 10 kusov a dostanu 1,3mld, prosim, vadilo by...
Ale 3,7 milionova skupina danovych poplatnikov, ktora tie dane predsa plati sama, obrovske sumy, ved je to vacsina obcanov statu, ked dostane od statu naspat mizernych 1,3 mld na platy duchovnych, ktory im poskytuju duchovne sluzby, ktore si tito danovi polatnici sami ziadaju... maju nato svaty narok.