Maturita
Re: Maturita
Pascal: hlavne je blbost dat opakovat testy vsetkym, ked to uniklo iba v mensom pocte a predovsetkym je to vlastne potrestanie studentov kvoli chybe niekoho zo skolstva.
Vsak to, ja som bol cely stastny, ze ten test je celkom v pohode oproti tej slovine, a este by som to mal opakovat no pekne. Ako hovoris vedelo to par ludi. A tiez nwm keby som videl hentak odpovede ci by som sa nane spoliahal.
-
jamesiq
Medium Star
Pozdravujem debilov co sa potrebovali chvalit a museli to posielat markize...
opakovat maturitu preto ze unikli odpovede? to su debilkovia ved je to ich chyba
a to uz je potom len na sikovnosti maturantov
a to uz je potom len na sikovnosti maturantov
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
mna len sere jak kazdy vravi ze opisovali..ja ani ceknut som nemohol to neje fer
-
Kok
Light Professional
tak ako za to ze niekto dostal 500 eur za to, ze "prepasuje" test vonka, by teraz mali vsetci mali pisat znova.. to je chore
Tak to potom sa môže opakovať aj slovenčina, keď na niektorých školách študentom vypracovali test profesorky. Určite má prostriedky štát ako zistiť kadiaľ sa dostali odpovede z Aj na internet. Potrestal by som iba toho dotyčného a tých, ktorým zaslal odpoveďe.
Nič v zlom ale toto "maturita sa bude opakovať" je len bububu ktoré sa robí každý jeden rok bez výnimky a nikdy sa to ešte nestalo.
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak ako pise zeky, maturita sa opakuje stale 
len sa to dostane do medii, aby kazdy vedel ze tohto roku boli matury tiez a tym to hasne...
len sa to dostane do medii, aby kazdy vedel ze tohto roku boli matury tiez a tym to hasne...
Som si 100% - ne istý, že keď som ja maturoval pred 2 rokmi, tak v médiách sa neobjavili žiadne správy o tom, že by sa maturita mala opakovať
Ak ma pamäť neklame, tak toto je iba druhýkrát, čo sa o tom uvažuje...
Ak ma pamäť neklame, tak toto je iba druhýkrát, čo sa o tom uvažuje...
1995 vtedy tiez unikli vysledky a tiez sa opakovali maturity...ale s tým ze sa hodnotil aj rpedosli test a lepsi sa uznal. neviem ale aky predmet to bol..
To má akú logiku, že lepší sa uznal?
Logiku to nemá žiadnu, ale viacej informácii už neviem, to naša slovenčinárka hovorila, že jej dcéra tak maturovala v 95....
To sú také reči niektoré..
Dnes ráno v škole už kolovala správa, že učiteľka z angličtiny povedala, že sa budú opakovať..
Dnes ráno v škole už kolovala správa, že učiteľka z angličtiny povedala, že sa budú opakovať..
-
javatar
Hardcore addict
tak ja som pisommu maturitu z matiky opakoval - rok 2005, polovica ludi dostala priklady aj s vysledkami (a kto ich nedostal tak si nenapadne vymenil zadanie, vyhladal priklad a overil vysledok - spolupraca v triede je zakladzeky napísal:Nič v zlom ale toto "maturita sa bude opakovať" je len bububu ktoré sa robí každý jeden rok bez výnimky a nikdy sa to ešte nestalo.
Toto sa moze stat, len na slovensku, kde je ta kontrola, po skolach chodi akoze komisia, ktora sa napchava chlebickami a pride raz za den sa na 30 s pozret do triedy, vsak nech kontroluju ci su obalky zapecatene. Alebo nech to posielaju cez internet a nie postov ci jako.
-
Iron-Eddie
Light Professional
Teraz hlásili v TV, že sa nebudú opakovať. 
Áno, určite nikde na Slovensku neboli dodržané pokyny. A o tom, či je internet bezpečnejší ako rozvoz ("pošta") ani nehovoriac.Pascalwb napísal:Toto sa moze stat, len na slovensku, kde je ta kontrola, po skolach chodi akoze komisia, ktora sa napchava chlebickami a pride raz za den sa na 30 s pozret do triedy, vsak nech kontroluju ci su obalky zapecatene. Alebo nech to posielaju cez internet a nie postov ci jako.
Iron-Eddie: Neuverím, kým neuvidím
// Tak už verím, yes
Testy sa neopakujú.....

-
zdravotnik
Light Professional
Náhodou nemá niekto správne krížikové odpovede z matiky, kód testu 3717? Pretože neviem, aké možnosti som dal (na internete je zverejnená len druhá skupina), keďže mám len písmenká. Vopred ďakujem.