Obtazovanie (zneuzivanie) deti Kňazmi

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Obtazovanie (zneuzivanie) deti Kňazmi

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

celkom ma tu pobavil koncept, ktorý uplink prezentoval. neviem, či išlo o citáciu alebo nebodaj jeho vlastné presvedčenie a to, že "ľudia sú od narodenia zlí" wtf, to vážne? čiže ty veríš, že deti, ktoré umreli pri pôrode alebo krátko po ňom skončia v pekle, ich duša sa tam bude smažiť, čo? nemali čas sa vykúpiť, dať sa na správnu cestu, h? aha, wait.. vlastne tie deti aj tak neboli pokrstené, čiže smažiť sa budú v pekle už len preto..

seth82 napísal:Na záver - citácie z Lukášovho evanjelia plné alegórií (ktorých je plná aj biblia a sväté písmo), ktoré sa dajú vysvetliť a vyložiť asi tak desiatimi rôznymi spôsobmi, si nechaj pre prípad klopania na dvere po domoch - nemyslím, že ti tu niekto z nás na ten bullcrap skočí.
k tomuto snáď len toľko
http://www.islamway.com/english/images/ ... ctions.htm
http://www.infidels.org/library/modern/ ... tions.html

//k hypokritom.. tak tých bude asi dosť aj medzi kňazmi.. konkrétne narážam na obžerstvo. alebo to majú všetci problémy so štítnou žľazou?
anderson
Expert
Expert

Príspevok od používateľa anderson »

seth82 napísal:kedy mi konečne objasníte tie veci o vašich odkazoch a rádobydôkazoch? Nejako sa tu tomu každý vyhýba...
Neviem co a koho presne myslis, nie je problem sa bavit o nijakej teme, ale nie v tomto vlakne.
Na zazraky bud inu temu, alebo to viac patri do 'dobra' Cirkvi, ako do nejakej s bulvarnym nadpisom.

A uz chapes rozdiel medzi:
Milovat svojho blizneho a mysliet si o bliznom, ze je dobry?

Trochu skusim pomoct: to prve nabozenstva dorazne odporucaju, to druhe prisne zakazuju.
Lebo kym sa nedohodneme na jednej elementarnej vete, naco sa hadat o dalsich...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

srnec: Toto je názor podľa Nového Zákona, ktorý je úplne jasný. Sám si to napísal: mal sa zbaviť bohatstva a rozdať majetok chudobným.

Môj názor ? No môj názor je taký, že ak si niekto zarobí poctivo, tak pokojne nech má, ak si niekto zarobí nepoctivo, resp. cez vykorisťovanie druhých, už to dobré nie je.

Ale nemám na to žiadny recept, že aký by mal dostať trest, keďže neverím na peklo či nebo. Proste to je na ľuďoch, aby si spoločnosť a systém zariadili tak, aby sa to nedialo a keby sa to stalo, tak aby tomu zabránili.

anderson: Téma o zázrakoch tu je a nikto tam samozrejme žiadny zázrak nepreukázal ako pravdivý.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Anderson:
anderson: Spýtam sa aj teba, asi sa nevyjadrujem dosť jasne - AJ keby boli tie videá pravé, AJ keby neboli zostrihané a AJ keby sme verili v ich autenticitu - čo majú akože dokazovať?

A) Že človek dokáže veci, ktoré veda dnes/zatiaľ nedokáže vysvetliť?

B) Alebo nebodaj nejakým zázrakom, z nejakého neurčitého a nedefinovaného dôvodu majú akože dokazovať existenciu boha a zvyšovať tak kredibilitu viery a kresťanstva?
Btw, tie videa dokazuju rovnako asi existenciu Matrixu, Lietajucich slonov alebo Vesmirnych ludi (Ivo by vedel porozpravat :D).
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

anderson: Ja som to tvoje milovanie blížnych a myslenie si niečoho o ich dobrote pochopil už dávno - ohýbame, prehýbame. Nič viac. Plus, táto "elementárna veta" v tejto diskusii nie je určite tak dôležitá, ako váš vlastný dôkaz a vysvetlenie toho, čo majú akože vaše odkazy na nadprirodzené/nepochopené javy dokazovať a ako majú podporiť existenciu boha a cirkvi. To je asi tak všetko. A v tejto téme, prečo by sme mali spamovať pravidelne v desiatich, keď nám na to stačí jedna. Ako inak to mám vysvetliť?

Čiže, budem citovať samého seba:

anderson: Spýtam sa aj teba, asi sa nevyjadrujem dosť jasne - AJ keby boli tie videá pravé, AJ keby neboli zostrihané a AJ keby sme verili v ich autenticitu - čo majú akože dokazovať?

A) Že človek dokáže veci, ktoré veda dnes/zatiaľ nedokáže vysvetliť?

B) Alebo nebodaj nejakým zázrakom, z nejakého neurčitého a nedefinovaného dôvodu majú akože dokazovať existenciu boha a zvyšovať tak kredibilitu viery a kresťanstva?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

hughito napísal:srnec: Toto je názor podľa Nového Zákona, ktorý je úplne jasný. Sám si to napísal: mal sa zbaviť bohatstva a rozdať majetok chudobným.
tam slo len o to ze Boh vedel ako ma rad svoj majetok tak preto od neho chcel iba toto... nejaka skuska kvazi... ak by neboli prachy na prvom mieste v jeho zivote bol by na tutti v nebi. Mat majetok nikdy nikde nebolo zakazane.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Old Dirty Bastard - ja osobne neverím v sírový koncept pekla, ani v koncept nejakého podzemia. Ale to bokom. RKC aj ECAV majú aj na predčasné úmrtie novorodencov vysvetelenie a paradoxne, je úplne opačné ako si napísal. Až ma udivuje že sa pri svojej opovážlivosti súdiť cirkev nevyznáte ani v jej najzákladnejších učeniach a doktrínach :)

hughito - o ničom Vás nepoučujem, len reagujem na Vaše stratené blekotanie a blabotanie ;)

seth82 - prepísal som to na creator, aby si ostal právoplatným autorom nezmyselnej tony balastov Ty :) koniec koncov Tebe patrí všetká sláva za napísanie toľkých nezmyselných obvinení, prekrútených právd a oplzlých rečí voči organizácii o ktorej vieš asi toľko ako kura čo ďobe do zrna na dvore o kvantovej fyzike.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

hej, cirkev sa stavia k tomu tak, že taká duša je čistá a nepoškvrnená, ty ale nie si kresťan, ty iba "veríš", asi preto sa k tomu môžeš postaviť sám úplne protichodne.
//a je tiež milé ako si si z celého príspevku vypichol tú najmenej podstatnú časť jednej vetičky, čo tak sa vyjadriť aj k tomu protirečeniu v takej super knihe ako je biblia? trebárs..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

uplink: "prepísal som to na creator, aby si ostal právoplatným autorom nezmyselnej tony balastov Ty :) koniec koncov Tebe patrí všetká sláva za napísanie toľkých nezmyselných obvinení, prekrútených právd a oplzlých rečí voči organizácii o ktorej vieš asi toľko ako kura čo ďobe do zrna na dvore o kvantovej fyzike."

Prepísaním na tom nič nezmeníš. Nahral si mi na smeč a ja som to pekne využil, tvoj problém. Nech už robíš a píšeš čokoľvek, najväčším tvorcom balastu si tu bezkonkurenčne ty. Na dôvažok ho ani nevieš ničím podporiť.

Ktoré nezmyselné obvinenia, prekrútené pravdy a oplzlé reči voči cirkvi máš na mysli? Copypasta. Lebo inak si iba kadíš do orálneho otvoru. A netuším, že odkiaľ máš ty dôveryhodné informácie o mojich vedomostiach o cirkvi - nepamätám si, že by som ti objasňoval ich stupeň. Nehraj sa na pána informovaného, nič tým nedosiahneš, kredibilita tvojich príspevkov je na tak nízkej úrovni, že aj keby boli tvoje vedomosti o cirkvi sto krát vyššie ako moje, nič by to na výpovednej hodnote (nielen) tvojho lokálneho balastu nezmenilo.

P.S.: Kedy mi konečne objasníte tie veci o vašich odkazoch a rádobydôkazoch? Nejako sa tu tomu každý vyhýba...
anderson
Expert
Expert

Príspevok od používateľa anderson »

No neviem, kde je tema o zazrakoch a aj tak sa da o tom nanajvys rozpravat, neviem si predstavit ako sa cez internet da dokazat zazrak. Asi ako internetovym pisanim niekto dokaze, napr. ze je chlap.;) Kym niekto nezdvihne rit a nejde sa presvedcit, nezisti to.

seth82: nepochopil si nic, chapes to podla mna uplne zle a je to elementarna veta. takze musel by si vysvetlit, co je na tom ohybanie, prisposobovanie, ako sa miluje bliznych bez ohybania alebo ci ty mas bliznych za dobrych
ak sa nezhodneme na elementarnej teme, ty snad vidis zmysel v zacinani dalsich zlozitejsich tem...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

seth82 - pán knihomol a verklík, mal si tu dve videá, spravil si si z nich posmech, načo by si chcel ďalšie "dôkazy"? Nečudoval by som sa že pri Tvojej zadubenosti by si dokázal pochybovať aj o pôvode svojích vlastných rodičov, vzhľadom na to že pre Teba sú skutočné dôkazy len také, ku ktorým niekto napísal 500 stranovú nikomu nič nehovoriaci príručku bandou magorov s titulmi a pošukov, ktorí radi škatulkujú.

Copypaste sa nebude konať, už som to tu robil XY krát a vždy to dopadlo rovnako - nechce sa mi :) prečítaj si topic a nájdi si to tam ak ťa to zaujíma, je v takmer v každom Tvojom príspevku.

Old Dirty Bastard - keď prestanete popierať svoju vlastnú existenciu, skákať z ideológie do ideológie, vedieť zadefinovať samích seba, tak tú odpvoeď na Tvoju otázku už dávno ani potrebovať nebudeš :)

btw. seth musíš mať fasa zamestnanie keď máš celý deň čas trčať na fóre, re5ct ;)
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

uplink napísal:Old Dirty Bastard - ja osobne neverím v sírový koncept pekla, ani v koncept nejakého podzemia. Ale to bokom. RKC aj ECAV majú aj na predčasné úmrtie novorodencov vysvetelenie a paradoxne, je úplne opačné ako si napísal. Až ma udivuje že sa pri svojej opovážlivosti súdiť cirkev nevyznáte ani v jej najzákladnejších učeniach a doktrínach :)
áno, prvé vysvetlenie bolo také že duše takýchto detí idú do "limba" čož je druh očistca... koncom 90tych rokoch JP2 navrhol "zmenu" ktorú po jeho smrti ratifikoval Ratzi že duše takýchto detí idú rovno do neba.

takže ujo v smiešnej čiapke proste vydá kus papiera a BUM! zavrie limbo a presmeruje duše detí. fakt sila. čo všetko dokáže kus papiera, ak má pečiatku vatikánu... :shock:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

silmarill - ja ako veriaci neverím v koncept pekla ani neba a Ty ako ateista mi tu ideš písať čo napísal nejaký bápeš? :D no nehnevaj sa, ale to je trochu moc, nemyslíš? :lol:

Ja som to predostrel len ako odpoveď na Tvoju otázku, zvyšok ma nezaujíma.

A keď sme pri tých zmenách ktoré neustále vyčítate cirkvi. Pozrite sa do svojich vlastných rád, koľké milióny krát zmenili vedci počas histórie ľudstva svoje výrok a "poupravili" ich, ako momentálne považovali za spravodlivé. Nevidím nič zle na tom keď to isté robí aj cirkev. Rovnako tým škodia aj vedic, aj cirkev.

Retardovaní lekári čo vynašli nejaké lieky, "zachránili" s nimi život a ďalšie milióny trpia bočnými efektmi. Nevadí, lebo oni už vynašli ďalší liek, o ktorom zistia to isté keď už bude neskoro.

In Your faces biaches :)...vy ateisti robíte to isté svinstvo čo cirkev, akurát v gigantickom merítku.

Ako príkaldy uvediem: Mlieko je dobré a zdravé, mlieko je zlé lebo zahlieňuje, mlieko by sme nemali piť vôbec, lebo schopnosť rozkladať laktózu je len genetická cyhba. [evolúcia "vedeckého" názoru.] ATB sú dobré, len niektoré ATB sú dobré, širokospektrálne ATB sú zlé, ATB sú celkom zlé, podporujú rozširovanie a mutáciu nových baktérii. Radiácia je dobrá, svietia z nej hračky, radiácia môže škodiť, mali by sme stiahnuť tie rádioaktívne hračky, radiácia je zlá, musíme papať jódové tabletky, aby sme dali preč katastrofu čo sme spôsobili. Atómové elektŕarňe sú zlé, lebo znečisťujú ovzdušie, atómové elektrárňe sú dobré, lebo znečisťujú ovzdušie menej ako tie na iné palivá, atómové elektrárne sú nebezpečné, keď príde zemetrasenie spôsobia katastrofu...a takto by som tu mohol menovať tony preklepov naších super ateistických vedcov...

...takže what the fu*k vy vyčítate cirkevným bápešom? :D ste rovankí somári ako oni, pardón, oveľa väčší :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

anderson: Netrapoš. Otáčaš pozornosť niekam inam, na absolútne nedôležitú vec, pričom na vec podstatnú neodpovedáš. To je všetko, čo ti k tomu napíšem.

uplink: Problémy s chápaním? Ja nechcem žiadny dôkaz. Poslali ste sem zopár kvázirádobydôkazov - ako majú tie videá/nadprirodzené/paranormálne/iné javy/schopnosti podporovať a dokazovať existenciu boha? Ja som žiadne ďalšie dôkazy nevyžadoval, ja chcem, aby ste mi vysvetlili, ako tie veci, ktoré VY považujete za dôkazy existencie boha, dokazujú existenciu boha.

Do mojej zadubenosti ťa nič nie je, tak ako ani do iných mojich súkromných vecí. Už si v inej téme hádzal blbé dotazy na moje zamestnanie, teraz zasa narážaš na čosi o mojich rodičoch - odvádzame pozornosť, všakže?

Citujem: "pre Teba sú skutočné dôkazy len také, ku ktorým niekto napísal 500 stranovú nikomu nič nehovoriaci príručku bandou magorov s titulmi a pošukov, ktorí radi škatulkujú." - môžeš konkretizovať, o čom to prekristaboha píšeš?

Čiže, ja to pre ľudí s nízkou mozgovou kapacitou znovu zjednoduším: ČO majú tie videá o jogínoch a týpkovi s tehlami spoločné s bohom, ako dokazujú jeho existenciu. Ďakujem.

//Citujem: "btw. seth musíš mať fasa zamestnanie keď máš celý deň čas trčať na fóre, re5ct" - vieš, tak ako 90 percent ľudí mám v SOBOTU VOĽNO. Ale ďakujem, na prácu sa nesťažujem.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

seth82 - ale však Ty si tu stále. a opäť si si vybral len to, čo sa Ti hodilo a zvyšok si odignoroval :D ináč ak Ťa toľko irituje cirkev a jej konanie, sprav s tým niečo a len neteoretizuj...pripoj sa ku "vedcom" sveta a pomôž vivinúť nejakú vec čo pomôže ľudstvu [a armáda za jej pomoci vyrobí zbrane, s ktorými mu pomôže tiež, do hrobu]. GJ ateisti, vediete na do*ebávanie planéty zeme s kardinálnym náskokom tak šup šup smelo do toho...:D

Pretože zem momentálne trpí zamorením, umelými vírusmi, premnožením, nedostatkom pitnej vody, nedostatkom jedla a inými drobnosťami, proti ktorým ma pamäť neklame, tak cirkev ako taká bojuje, resp. sa o to snaží. A vy vaším kydaním na cirkev to akurát ešte zhoršujete :lol:

Poďme všetci nadávať na cirkev a jej pedofilných kňazov a poďme podporiť znečisťovanie, vedecký výskum zbraní a vírusov, premnožovanie nekontrolvoaným pohlavným stykom, znečisťovanie pitnej vody a nedostatok jedla svojím výborným, správnym a dobrým ateistickým názorom :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

uplink: Rád sa v ignorácii prispôsobujem ostatným, konkrétne tebe. Reagoval som na každú časť tvojho príspevku. Takže ja sa zopakujem:

uplink: Problémy s chápaním? Ja nechcem žiadny dôkaz. Poslali ste sem zopár kvázirádobydôkazov - ako majú tie videá/nadprirodzené/paranormálne/iné javy/schopnosti podporovať a dokazovať existenciu boha? Ja som žiadne ďalšie dôkazy nevyžadoval, ja chcem, aby ste mi vysvetlili, ako tie veci, ktoré VY považujete za dôkazy existencie boha, dokazujú existenciu boha.

Do mojej zadubenosti ťa nič nie je, tak ako ani do iných mojich súkromných vecí. Už si v inej téme hádzal blbé dotazy na moje zamestnanie, teraz zasa narážaš na čosi o mojich rodičoch - odvádzame pozornosť, všakže?

Citujem: "pre Teba sú skutočné dôkazy len také, ku ktorým niekto napísal 500 stranovú nikomu nič nehovoriaci príručku bandou magorov s titulmi a pošukov, ktorí radi škatulkujú." - môžeš konkretizovať, o čom to prekristaboha píšeš?

Čiže, ja to pre ľudí s nízkou mozgovou kapacitou znovu zjednoduším: ČO majú tie videá o jogínoch a týpkovi s tehlami spoločné s bohom, ako dokazujú jeho existenciu. Ďakujem.

//Citujem: "btw. seth musíš mať fasa zamestnanie keď máš celý deň čas trčať na fóre, re5ct" - vieš, tak ako 90 percent ľudí mám v SOBOTU VOĽNO. Ale ďakujem, na prácu sa nesťažujem.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Uplink fascinuje ma ako bez mihnutia brvou dokazes ukazat prstom - vy ateisti. Krasa.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

seth82

:arrow: ignoruješ fakty že ateistická časť ľudstva okráda samotné ľudstvo nespočetkrát viac ako kresťania
:arrow: ignoruješ fakt že cirkev ako taká bojuje proti katastrofám, ktoré vytvoril ateista, menovite preľudnenie, nedostatok jedla, znečistenie pitnej vody, choroby, vírusy a zbrane - pápežské dekréty, príhovory, odporúčania, ak by ťa zaujíamli konkrétne dôkazy.
:arrow: ignoruješ fakt že to že nejaký chudák v cirkvi čo dáva horálku za oral je v porovnaní s ateistickým papalášom serafín, lebo ten papaláš má na krku milióny životov svojím zlým hospodárením, spravovaním financií, majetkov a presúvaním prostriedkov po celom svete
:arrow: ignoruješ fakt, že cirkev aj keď je taká aká je je jedna z posl. inštitúcií, ktoré majú ako taký dosah na nemorálne hovadá a ateistické svine, ktoré stále cpú financie do zbraní, vývoja nových chemikálií a iných "vylepšováko" života na zemi
:arrow: ignoruješ to že žiť bez Boha na svete [imaginárneho priateľa] doviedlo človeka na pokraj jeho samozničenia, lebo nemá nikoho nad sebou, kto by naňho dohliadal a tak keď nejakého drbnutého ateistu napadne že to skvelý nápad vytvoriť etnický vírus, tak ho vytvorí a začne dané etnikum hubiť, lebo jeho "samospravodlivosť" mu hovorí že je to správne a dobré...

Gratulujem ku absolútnej ignorácii všetkých týchto faktov pán Knižka :smt006

t0m4s3 - a mňa fascinuje ako dokážeš bez mihnutia brvou mňa poslať ku psychiatrovi, aj keď vieš o mne holý fas :smt006 a dokážeš obhajovať život prasaťa v chlieve [ateistu] - a pritom by sa ten cvokár možno zišiel práve Tebe. A dokážeš zatracovať život usporiadaného kresťana, len preto že "Tebe sa neviazaný sex javí ako dobrý" :roll:

Úprimne, keď nedajbože chytíš nejaké pohlavné svinstvo s jednou z Tvojich "dobrých" kamarátiek, spomeň si na moje slová :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zivotom prasata v chlieve to nazyvas ty. Ja to vidim uplne inak. Neztracujem zivot ziadneho krestana, nech si kazdy zije ako chce. Teba som poslal za psychiatrom, pretoze sa mi zda, ze si mas prilis fanaticke a jednostranne nazory. A podla tvojej definicie nikto v tejto teme krestan nie je. Maximalne tak veriaci.

edit: k tvojej poznamke o pohlavnom svinstve len dodam, ze za 5 rokov som mal dve sexualne partnerky - svoje priatelky
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

lulz :DDDD

uplink papas nieco ? sypes?

preco vravis ze za vsetko mozu ateisti ? kde na to chodis?
add2 preco kazdy ateista musi byt podla teba hlupak?
add3 ako si na to prisiel ze ateista nevedie dobry zivot ?
add4 ako cirkev bojuje proti katastrofam? posliela humanitarnu pomoc? alebo naco narazas?
add5 ked sme pri tych vylepsovakoch ako vylepsuje cirkev moj zivot?

ak som ja spokojny nepotrebujem k tomu nieco ine, to ze niekto nepovazuje za dobre ako zijem to uz je jeho chyba ak mne samotnemu to nevadi

add6 co je zle na nezaveznom sexe?
Zamknuté