silmarill - ja ako veriaci neverím v koncept pekla ani neba a Ty ako ateista mi tu ideš písať čo napísal nejaký bápeš?

no nehnevaj sa, ale to je trochu moc, nemyslíš?
Ja som to predostrel len ako odpoveď na Tvoju otázku, zvyšok ma nezaujíma.
A keď sme pri tých zmenách ktoré neustále vyčítate cirkvi. Pozrite sa do svojich vlastných rád, koľké milióny krát zmenili vedci počas histórie ľudstva svoje výrok a "poupravili" ich, ako momentálne považovali za spravodlivé. Nevidím nič zle na tom keď to isté robí aj cirkev. Rovnako tým škodia aj vedic, aj cirkev.
Retardovaní lekári čo vynašli nejaké lieky, "zachránili" s nimi život a ďalšie milióny trpia bočnými efektmi. Nevadí, lebo oni už vynašli ďalší liek, o ktorom zistia to isté keď už bude neskoro.
In Your faces biaches

...vy ateisti robíte to isté svinstvo čo cirkev, akurát v gigantickom merítku.
Ako príkaldy uvediem: Mlieko je dobré a zdravé, mlieko je zlé lebo zahlieňuje, mlieko by sme nemali piť vôbec, lebo schopnosť rozkladať laktózu je len genetická cyhba. [evolúcia "vedeckého" názoru.] ATB sú dobré, len niektoré ATB sú dobré, širokospektrálne ATB sú zlé, ATB sú celkom zlé, podporujú rozširovanie a mutáciu nových baktérii. Radiácia je dobrá, svietia z nej hračky, radiácia môže škodiť, mali by sme stiahnuť tie rádioaktívne hračky, radiácia je zlá, musíme papať jódové tabletky, aby sme dali preč katastrofu čo sme spôsobili. Atómové elektŕarňe sú zlé, lebo znečisťujú ovzdušie, atómové elektrárňe sú dobré, lebo znečisťujú ovzdušie menej ako tie na iné palivá, atómové elektrárne sú nebezpečné, keď príde zemetrasenie spôsobia katastrofu...a takto by som tu mohol menovať tony preklepov naších super ateistických vedcov...
...takže what the fu*k vy vyčítate cirkevným bápešom?

ste rovankí somári ako oni, pardón, oveľa väčší