no nahodou by som tu rad videl citaciu, kde oznacujem krestanov za hlupakov. urcite budem hovorit za viacero z nas, ked poviem, ze vacsine je uplne u riti comu veris, no narozdiel od teba to nepotrebujeme prezentovat ako ultimatnu pravdu. jediny kto si v tejto teme berie "moral highground" si ty, ked tu ides moralizovat o nezavaznom sexe (co je tiez vtipne, vzhladom na to, ze ty osobne v tejto oblasti ako sexualny abstinent nemas asi velke skusenosti) a o tom ako ateisti nemozu mat vyssie hodnoty okrem svojho vlastneho pozitku, lebo im to ziadna vyssia bytost neprikazuje... nevies o mne nic a AKYM PRAVOM TY IDES SUDIT MNA AKO ATEISTU?!? nechcem sa chvalit ale pomohol som nejednemu cloveku materialne a nematerialne aj bez toho ze by som si chcel zabezpecit vecny zivot alebo zo strachu pred bozim trestom a necakal som a ani necakam od tych ludi skutocne nic na oplatku - ak toto nie je skutocny altruizmus tak uz neviem co potom...uplink napísal:Je úplne jedno čo napíšem, pretože to vždy lžou aj tak prevrátite proti mne, takže ja osobne si v tejto téme dávam volnobeh![]()
A áno, považujem Vás za hlupákov rovnako ako vy považujete za hlupákov kresťanov a ak by ste náhodou chceli tvrdiť že ste to nepovedali, v tom prípade som to nepovedal ani ja. Lebo neviem kto tu stále hovorí niečo o virtuálnom priateľovi, slabomyselnosti, zaostávaním 2000 rokov dozadu a podobné ho*ná.
Ale tak podstatné je že vy ste morálne vysoko [asi tak ako prostitútky z krížnej] a je Vám fajn v tomto systéme, ktorý vybudovali ateisti - takí ako Vy. Lebo novinka - tí čo sa radia ku kresťanom zakazovali [ako ste povedali Vy, nie ja] pokrok, takže jediný kto mohol vynaliezť zlepšováky [zbrane, lieky, energia, hnojivá...], ktoré sa koniec koncov obrátili na škodné mohli byť len ateisti, alebo iná zberba čo spadá pod pojem ateizmu
a zrazu ti vadi veda? takze by si radsej zil v malej chyzi, chodil 6 dni v tyzdni obrabat pole, umyvat sa raz za mesiac v studenej vode, dufat ze tak neskosi posraty zapal pluc a dozijes sa 40tky, kedy budes najstarsi v osade... fakt palec hore za uplnu demenciu, lebo toto sa inak nazvat ani neda... a nebol to podla teba nahodou boh, kto nam dal schopnost rozmyslat, a teda aj tvorit nove veci, ulahcovat si zivot a tak? lebo neviem o tom ze by ju v biblii niekde zakazoval pouzivat...