Obtazovanie (zneuzivanie) deti Kňazmi

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ViRuS
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Obtazovanie (zneuzivanie) deti Kňazmi

Príspevok od používateľa ViRuS »

uplink napísal:Je úplne jedno čo napíšem, pretože to vždy lžou aj tak prevrátite proti mne, takže ja osobne si v tejto téme dávam volnobeh :smt006

A áno, považujem Vás za hlupákov rovnako ako vy považujete za hlupákov kresťanov a ak by ste náhodou chceli tvrdiť že ste to nepovedali, v tom prípade som to nepovedal ani ja. Lebo neviem kto tu stále hovorí niečo o virtuálnom priateľovi, slabomyselnosti, zaostávaním 2000 rokov dozadu a podobné ho*ná.

Ale tak podstatné je že vy ste morálne vysoko [asi tak ako prostitútky z krížnej] a je Vám fajn v tomto systéme, ktorý vybudovali ateisti - takí ako Vy. Lebo novinka - tí čo sa radia ku kresťanom zakazovali [ako ste povedali Vy, nie ja] pokrok, takže jediný kto mohol vynaliezť zlepšováky [zbrane, lieky, energia, hnojivá...], ktoré sa koniec koncov obrátili na škodné mohli byť len ateisti, alebo iná zberba čo spadá pod pojem ateizmu :smt006
no nahodou by som tu rad videl citaciu, kde oznacujem krestanov za hlupakov. urcite budem hovorit za viacero z nas, ked poviem, ze vacsine je uplne u riti comu veris, no narozdiel od teba to nepotrebujeme prezentovat ako ultimatnu pravdu. jediny kto si v tejto teme berie "moral highground" si ty, ked tu ides moralizovat o nezavaznom sexe (co je tiez vtipne, vzhladom na to, ze ty osobne v tejto oblasti ako sexualny abstinent nemas asi velke skusenosti) a o tom ako ateisti nemozu mat vyssie hodnoty okrem svojho vlastneho pozitku, lebo im to ziadna vyssia bytost neprikazuje... nevies o mne nic a AKYM PRAVOM TY IDES SUDIT MNA AKO ATEISTU?!? nechcem sa chvalit ale pomohol som nejednemu cloveku materialne a nematerialne aj bez toho ze by som si chcel zabezpecit vecny zivot alebo zo strachu pred bozim trestom a necakal som a ani necakam od tych ludi skutocne nic na oplatku - ak toto nie je skutocny altruizmus tak uz neviem co potom...
a zrazu ti vadi veda? takze by si radsej zil v malej chyzi, chodil 6 dni v tyzdni obrabat pole, umyvat sa raz za mesiac v studenej vode, dufat ze tak neskosi posraty zapal pluc a dozijes sa 40tky, kedy budes najstarsi v osade... fakt palec hore za uplnu demenciu, lebo toto sa inak nazvat ani neda... a nebol to podla teba nahodou boh, kto nam dal schopnost rozmyslat, a teda aj tvorit nove veci, ulahcovat si zivot a tak? lebo neviem o tom ze by ju v biblii niekde zakazoval pouzivat...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Nič si tými citáciami nedokázal. Ak by som aj označil niekoho za hlupáka, tak iba jednotlivca, a ak by to aj bol kresťan, tak to neznamená, že hlupákom byť môže.

Ide o to, že tu nikto neškatuľkuje celú skupinu (kresťanov) tak ako to robíš ty voči ateistom.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

hughito - no sh*t. Ach jaj, je ťažké komunikovať s niekým, kto je permanentný hypokrit. Ja si tu narozdiel od Vás nedávam diplomatickú servítku pred ústa, píšem si čo si myslím. Vy nie. Samozrejme, preto si napísal do témy proti cirkvi viac ako tisíc príspevkov, lebo proti kresťanom vlastne vôbec nič nemáš, pokladáš ich za úplne normálnych a absolútne Ti nepríde smiešna a nezmyselná, či iracionálna ich viera :roll: srsly, give me a break...
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

uplink napísal:hughito - no sh*t. Ach jaj, je ťažké komunikovať s niekým, kto je permanentný hypokrit. Ja si tu narozdiel od Vás nedávam diplomatickú servítku pred ústa, píšem si čo si myslím. Vy nie. Samozrejme, preto si napísal do témy proti cirkvi viac ako tisíc príspevkov, lebo proti kresťanom vlastne vôbec nič nemáš, pokladáš ich za úplne normálnych a absolútne Ti nepríde smiešna a nezmyselná, či iracionálna ich viera :roll: srsly, give me a break...
Bez servitky...ano...vacsina krestanov (veriacich vobec) pokladam za normalnych, teba nie. Toto sa uz neda citat.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Proti krestanom, ktori sa neprezentuju ako ty skutocne nic nemam. Ale to co predvadzas ty v tejto teme z toho mi je naozaj dost smutno.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

S.T.E.A.L.T.H - tak ma nečítaj, nik Ti to nekáže, máš tu ignore list. Zbytočne tu OTčkuješ :smt006

t0m4s3 - mne je zase zle z Vašej ignorácie, sme si kvit ;)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Pre teba sme si zrejme kvit, to je dobre. Mne ale nepride rovnake ignoracia a vnucovanie. Pride mi to naopak ako uplne protipoly.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

uplink ved ty si sem este nedal nic, co by stalo za ignoraciu... a ignoraciu mojho predosleho prispevku beriem ako tvoj suhlas s nim :smt006
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

uplink: Citujem: "no sh*t. Ach jaj, je ťažké komunikovať s niekým, kto je permanentný hypokrit." - podľa svojej vlastnej definície si hypokrit aj ty. Pretože porušuješ vedome jedno z prikázaní. A keďže ho porušuješ, patríš do tej istej skupiny.

Ináč súhlasím - píšeš, čo si myslíš. Nepíšeš fakty. A nejako som si nevšimol, aby si tu niekto dával diplomatickú servítku pred ústa. Ja, našťastie, tiež píšem, čo si myslím, nemám dôvod nič utajovať.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

seth82 - ani vy nepíšete fakty, len domnienky...:)
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:seth82 - ani vy nepíšete fakty, len domnienky...:)
neexistuje jediny riadne vedecky zdokumentovany dokaz nadprirodzena. fakt.
neexistuje jedina zmienka o jezisovi v historickych analoch, hoci v danej oblasti a danom obdobi existovalo niekolko historikov. fakt.
neexistuje jediny dokaz, ktory by podporoval krecionizmus (defacto to nie je ani teoria). fakt.
vyse 95% vedeckej komunity - teda zoskupenia nainteligentnejsich ludi tejto planety su ateisti a priklanaju sa k darwinovej teorii. fakt.
...mam pokracovat?
hughito
Redeemer
Redeemer

neexistuje jedina zmienka o jezisovi v historickych analoch, hoci v danej oblasti a danom obdobi existovalo niekolko historikov. fakt.
V tomto by som rozporoval.

Nie je dobré ísť cestou popierania Ježiša, lepšie je ísť cestou zmazanie toho nezmyselného balastu, ktorý sa naň počas storočí nalepil a vytvoril z neho to, ako ho dnes vo všeobecnosti berieme.

uplink: Ostatní sa vyjadrili aj za mňa.
anderson
Expert
Expert

Príspevok od používateľa anderson »

pouzivanie nejakych kondomov v pripade muzskeho prostituta (alebo vobec prostitucie) bolo uznane vzdycky
toto je napriklad dokaz, ze vy si chcete len kopat, aj uplnym vymyslanim.

a ako sa od pokrytcov da cakat, este sa stazujete, ako sa kto sprava voci vam ;)

Mimochodom, blbo sa to cita jedine preto, ze tu pisete asi desiati a uplink sam, uz je to neprehladne jedine tak kvoli tomu, keby maju 'ateisti' moralku, tak sa trochu krotia a drzia huby, ked su desiati a maju jedneho oponenta, nemusia pisat vsetci naraz.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hughito napísal:V tomto by som rozporoval.

Nie je dobré ísť cestou popierania Ježiša, lepšie je ísť cestou zmazanie toho nezmyselného balastu, ktorý sa naň počas storočí nalepil a vytvoril z neho to, ako ho dnes vo všeobecnosti berieme.

uplink: Ostatní sa vyjadrili aj za mňa.
ja explicitne netvrdim, ze neexistoval, ale rimania boli znami svojou pedantnostou, zvlast co sa tykalo zaznamenavania historie, zda sa mi preto divne, ze by ani jeden nezaznamenal cloveka, co instatne uzdravuje ludi a pod...

//autoeditácia príspevku (19 Mar 2011, 21:45)
a anderson toto nie je diskusna relacia na stv ale diskusne forum, kazdy ma pravo povedat si svoj nazor...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ViRuS - pre mňa je celý Darwin na smiech. Narozdiel od Vás som ho aj čítal a keby si si ho prečítal raz a potom k nemu pár prameňov čo ho kritizujú, už v živote by si nenapísal že je to masová teória. Je to dačo ako USA a ich "pravda" svetu, len preto že to tvrdí väčšina, tak je to tak:

http://fail92fail.wordpress.com/2008/09 ... in-part-1/

http://www.transtutors.com/homework-hel ... heory.aspx

http://www.rtforum.org/lt/lt26.html

atď :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ako inak, ty o všetkých vieš, čo čítali a tak to sem s obrovskou istotou tresneš. Gratulujem, chrobák Truhlík je oproti tebe čistý šuvix. Nebudem ťa presviedčať o opakoch, pretože je mi celkom jedno, čo si o DT myslia fundamentalisti.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

uplink nemam najmensiu naladu si to citat a taktiez nikde netvrdim, ze dt je nepriestrelna - predsalen ma vyse 150 rokov (ale treba uznat, ze na dobu kedy vysla je to prudko revolucne). polozila vsak zaklad pre novsie teorie, ktore skuma sucasna evolucna biologia.
a to je vsetko co si mi chcel vyvratit z toho prispevku?
hughito
Redeemer
Redeemer

virus:
ja explicitne netvrdim, ze neexistoval, ale rimania boli znami svojou pedantnostou, zvlast co sa tykalo zaznamenavania historie, zda sa mi preto divne, ze by ani jeden nezaznamenal cloveka, co instatne uzdravuje ludi a pod...
Tak to konkrétne zaznamená nebolo, lebo to sú nezmysly. Ak teda nerátame biblické zdroje. :wink:

uplink:
pre mňa je celý Darwin na smiech. Narozdiel od Vás som ho aj čítal a keby si si ho prečítal raz a potom k nemu pár prameňov čo ho kritizujú, už v živote by si nenapísal že je to masová teória. Je to dačo ako USA a ich "pravda" svetu, len preto že to tvrdí väčšina, tak je to tak:
Evolúcia je fakt, všetky tie námietky sú vyvrátené. Zaujímavé, že najviac proti nej broja americkí kreacionisti a pseudoodborníci.

USA a ich pravda svetu.. :roll: LOL.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ani jeden z Vás ste nevideli ani jeden z tých troch odkazov - zareagovali ste na diametrálne odlišnú vec, hughito ten pre istotu failol úplne s tým USA, bolo to myslené obrazne - ich diktátorský systém, nemalo to nič s iD spoločné, samozrejme že Cpt. Obvious to nepochopil a všetci traja ste sa do mňa pustili :) ste fakt zábavní, keep it up :lol:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

uplink: pretože tie tvoje tri odkazy nestoja ani za fajku dymu. Prvý je názor akéhosi anonymného jedinca (kde sú tie vedcami podporované chyby v teórii?), druhý je z jednej skvelej sajty, na ktorej ti za peniaze spravia domácu úlohu, bohovsky kredibilný zdroj, tretí odkaz je na Dentona, ktorý od napísania svojej knihy už stihol zmeniť názor (a je to postnuté samozrejme na nejakom gréko-katolickom fóre). Nabudúce si nájdi niečo s aspoň minimálnou vedeckou hodnotou a nepostuj sem prvé tri linky, ktoré ti google na tebou požadovaný string vygrcne. Kthx.
Zamknuté