Windows 7
Re: Windows 7
Zdar hosi win7 mam len par hodin,tak sa chcem opytat mam v spodnej liste ikonky programov na rychle spustenie,..ale akonahle nejaky spusteny program minimalizujem tak sa hodi do tej listy kde su programy na rychle spustenie,.ale ja chcem aby minimalizovane programy sa davali inam... napr ako vo viste alebo XP,ze min okna som mal vedla seba ze som videl ktore programy mam spustene atd ... Da sa to nejako nastavit,,?? vid obrazky... 1. win7 a 2.vista
- Prílohy
-
- vista.gif
- (5.25 KiB) 685 stiahnutí
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...PTM na lištu a zaškrtni na prvej karte "Používať malé ikony"...ak to nepomôže, skús sa tam ešte pohrabať...niekde tam som si to menil aj ja...
-
Soviet
Darca
Tak tak ako vravi Grim v nastaveniach to najdes + k tomu daj vsetky ktore ti ostanu na ne pravym a daj Unpin from Taskbar a Quicklaunch si pridaj nasledovne:
1. Povol si zobrazovanie skrytych suborov
2. Pravym na taskbar --> Pridat novu zalozku (alebo ako sa to vola)
3. A odnaviguj sa na nasledujucu location C:\Users\nazovtvojhouctu\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
A mas quicklaunch. Tiez to tak pouzivam
Tu mas o tom viac:
http://www.sevenforums.com/tutorials/88 ... sable.html
1. Povol si zobrazovanie skrytych suborov
2. Pravym na taskbar --> Pridat novu zalozku (alebo ako sa to vola)
3. A odnaviguj sa na nasledujucu location C:\Users\nazovtvojhouctu\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
A mas quicklaunch. Tiez to tak pouzivam
Tu mas o tom viac:
http://www.sevenforums.com/tutorials/88 ... sable.html
-
krankenwagen
Professional
Zdravim,
mam HP G62 s Win7 HP 64bit. Je ale plny tych HP blbosti, ktore spomaluju pc, atd.
Da sa nejako Win preinstalovat uplne na cisto? Bez vsetkych tych kravin. Plus tak, aby ostala legalnost. Su tu iba moznosti cez HP recovery dat PC do povodneho stavu, co ale moj problem neriesi.
Nemam k nemu dvd.
Dik
mam HP G62 s Win7 HP 64bit. Je ale plny tych HP blbosti, ktore spomaluju pc, atd.
Da sa nejako Win preinstalovat uplne na cisto? Bez vsetkych tych kravin. Plus tak, aby ostala legalnost. Su tu iba moznosti cez HP recovery dat PC do povodneho stavu, co ale moj problem neriesi.
Nemam k nemu dvd.
Dik
stiahni si image w7 ale taku verziu aku mas na nb (Home Premium, Profesional, Ultimate...) a normalne nainstaluj z boot DVD, a vloz tam CD-Key ktory mas na spodku notebooku 
-
krankenwagen
Professional
A na 100% to pojde? Lebo sa mi dostala do ruk minule toshiba na ktorej bola legalna OEM verzia, instaloval som z boot cd XPcko presne take iste a nechcelo ten cdkey vziat. 
EDIT: A co sa tyka zaruky notebooku, nic by a nemalo stat?
Sry, som laik..
EDIT: A co sa tyka zaruky notebooku, nic by a nemalo stat?
ja som to tak spravil u kamarata na PC a islo to bez problemov, ale musis mat presne tu verziu...
a zaruka ti nepadne, instalujes sak na to zakupeny a legalny software, aj keby si tam das Linux, tak ti zaruka nema co padnut.
a zaruka ti nepadne, instalujes sak na to zakupeny a legalny software, aj keby si tam das Linux, tak ti zaruka nema co padnut.
-
Soviet
Darca
Rovnaka verzia a taktiez jazykova verzia a malo by to fachsat. Ale len na tom notebooku.
Záruka ti nepadne v žiadnom prípade.. Pozri si podmienky v záručnom liste, záruka sa nikdy nevzťahuje na operačný systém...krankenwagen napísal:A na 100% to pojde? Lebo sa mi dostala do ruk minule toshiba na ktorej bola legalna OEM verzia, instaloval som z boot cd XPcko presne take iste a nechcelo ten cdkey vziat.
EDIT: A co sa tyka zaruky notebooku, nic by a nemalo stat?Sry, som laik..
sharky-no má pravdu, ak budeš mať presne tú istú verziu, Cd-key ti to zoberie...
-
krankenwagen
Professional
Cize stiahnut slovensky Win7 Home Premum 64 bit a malo by to fungovat.. Ok pokusim sa.
//Vsetko pre-activated. To vadi?
//Vsetko pre-activated. To vadi?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Budeš to mať ako originálne ale nie so svojou licenciou. Ak ti to vadí iba zmeníš cd-key.
-
halabaster
Darca
Posledny tyzden som pocul vela hluposti, ale tato je kolosalna dokonca to nie je hlupost ale cista k..o.i.a.MichalkoOo napísal:Budeš to mať ako originálne ale nie so svojou licenciou. Ak ti to vadí iba zmeníš cd-key.
Tato tvoja poznamka je pokus o vtip ci si len nevedome zatraposil.krankenwagen napísal://Vsetko pre-activated. To vadi?
Mas predsa platnu licenciu, tak na keru pi*u si stahujes predaktivovany win.
A ano, to vadi.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ako si nastavím, aby pri štarte som mal zapnutý numlock?
cauko vcera som chcel zapnut office a chcelo to po mne key (to co je na spodku ntb) office ho nezobral ani na x namiesto toho mi odinstalovalo kompletne office.. ntb som kupil pred 3 mesiacmi s nainstalovanym Windows® 7 Home Premium
je to najak casovo obmedzena verzia office ???
je to najak casovo obmedzena verzia office ???
Máš tam samozrejme trial... http://www7.buyoffice.microsoft.com/eme ... ture=en-GB
jj dik za info, sakra mal som sa vysrat na update znami ma ten isty notas nerobil update a stale mu to ide :DD skapem
-
lekoklatik
VIP
Dá sa úplne odstrániť panel/lišta/windows panel [neviem ako to spráne nazvať]?
Alebo sa dá nejak editovať? Myslím až tak krute, že by mi tam ostalo len windows tlačidlo.
Alebo je to záležitosť nejakého skinu?
Viem ho skryť, ale nie nadobro.
Chápeme sa?
Alebo sa dá nejak editovať? Myslím až tak krute, že by mi tam ostalo len windows tlačidlo.
Alebo je to záležitosť nejakého skinu?
Viem ho skryť, ale nie nadobro.
Chápeme sa?
-
Soviet
Darca
Ale stale budes chciet, aby ti ukazovalo ake panely mas spustene? Ako prehliadac, nejaku cestu k hudbe, ktoru mas akurat otvorenu? Alebo ani to nie.
-
lekoklatik
VIP
Na to používam ALT+TAB
Takže mi to prekážať nebude.
Keď to nebudem vidieť.
Alebo sa to nejak dá? Ja neviem, skrátiť?
napr?
Takže mi to prekážať nebude.
Keď to nebudem vidieť.
Alebo sa to nejak dá? Ja neviem, skrátiť?
napr?