Ak niesi skúsený pilot tak nijako.Ešte by ma zaujímalo, ako sa dá v takej rýchlosti hentak navigovať lietadlo nad zemou.
Konšpirácie naše každodenné
-
KaptMichal
King
Re: Konšpirácie naše každodenné
Dunlop krídlo nešlo 800km/h ale možno tak 450
Aj v hentakých podmienkach, na takom teréne ? Veď podľa toho videa, čo sem poslal slay išlo úplne po zemi.Ak niesi skúsený pilot tak nijako.
Nie, je to zrejmé z textu, a keby si to dočítal do konca v pôvodnej nemeckej verzii, tak to tam aj sám autor píše, že je to satira na podporu kritického myslenia.krija napísal:to bol pokus o vtip?
Celkom pekné číslo. Takže to máme približne, kocku s hranou cca 3 metre. To mi nepripadá, že by malo horieť niekoľko dní, to je blbosť. Spravilo to asi 50 metrový fireball. Ďalšia vec je, apelovali ste tu na manévrovateľnosť. Možno práve preto pilot vypustil časť paliva vo vzduchu aby mohol lietadlom lepšie manévrovať. To nemôžete vylúčiť. Alebo?Son-Goku napísal:približne 32 500 litrov paliva
Pentagon je trošku ináč postavený ako WTC vieš. Z tej strany je vstužený oceľou a betónom tak že by mal odolať bombe, a okná sú tam hrubé 2cm myslím. Takže škody chvosta a krídel môžu byť skôr len menšie. Wtc je niečo úplne iné.silmarill napísal:oproti tomu zostal Pentagon relatívne nepoškodený, aj keď do neho *ebla 115 tonová masa kovu
Vzhľadom na to, že to bolo pred 10 rokmi a samotná kamera asi bola ešte staršia a vzhľadom na to, že rozlíšenie celého obrázku ktorý je tam zaostrený na nejaké parkovisko je dobré, a vzhľadom na to, že bezpečnostné kamery majú úplne nízke frame rates to mňa celkom uspokojuje.silmarill napísal:takisto ma neuspokojuje to video bezpečnostnej kamery, ktoré má rozlíšenie a framerate snáď horšie než môj prvý mobil.
No, iste si architekt lietadiel a skúsený pilot v jednom, to tu spochybňovať nebudem. Ale zase to lietadlo letelo popri zemi len relatívne krátky úsek, inak muselo letieť v nejakej schopnej výške nad mestom a potom pred pentagonom klesnúť a bum. O presnosti sa tu veľmi nedá hovoriť, lebo pentagon je pekne veľké hovado široké 430m a on tam nemal terčík, kde sa mal trafiť, mohol to napárať hocikde a ako chcel.KaptMichal napísal: Žiadne dopravné komerčné lietadlo nepôjde v takej výške 800kmh, pretože nieje dostatočne výkonné, rýchlosť lietadla mohla byť maximálne polovičná z vyššie uvedenej. Ďalšia vec - manévrovateľnosť kravy ako B757 nieje bohvieaká, a už vôbec nie pár metrov pri zemi pri maximálnej rýchlosti... trafiť takú nízku budovu chce vážne umenie - ešte k tomu s takou presnosťou. Skúste sa zamyslieť tak trochu aj nad týmto.
Tak teda si to zhrňme:
Oficiálna verzia: Ťažko čakať, že lietadlo prenikne to pentagonu tak ako do WTC a aj keby sme povedali, že sa uspokojíme s veľkosťou tej diery, tak problém sú trosky. Lebo je fakt, že na tých fotkách ich je minimum. Na druhej strane nevidel som dobré fotky hneď po nehode a ani z vnútra budovy po uhasení. Tak isto je pravda, že nezverejnili videá, čo je veľké mínus. Takže ako problémy tu môžeme označiť veľkosť tej diery a chýbajúce trosky, ktoré nie je vidno.
Aj keď to video ktoré som tu dal celkom zrozumiteľne vysvetlilo aj tvar aj veľkosť tej škody, ale dostatočný dôkaz to nie je.
Konšpirácia: Kto pováľal tie lampy? Čakali tam agenti a na povel keď preletela raketa ich za sekundu ohli alebo čo? Odpovie mi už konečne niekto na toto? Druhá vec, trosky tam boli, nebolo ich veľa a možno nesedeli k 757 ale čosi tam predsa len bolo na tých fotkách. Agentov s taškami ako tam pohadzujú hlinníkové kusy by videli minimálne z tisíc okien pentagonu ak už nič iné, v okolí su tiež ľudia budovy, parkovisko a dialnica. A nikto by nevidel raketu??? Na tom snímku kamery je biela stopa za raketou/lietadlom, tak to si akože nikto nevšimne??? To nemyslíte vážne. Strelu s plochou dráhou letu, ktorá za sebou za necháva obrovskú stopu pary a hlasný zvuk si nikto nevšimne v preľudnenom meste a pri prelete ponad diaľnicu a tú húsenicu ciest čo tam je, tak isto veľké parkovisko, tak isto 280 metrov budovy pentagonu s oknami a kanclami??? A samozrejme nikto nevysvetlí logiku toho prečo jednoducho nepoužiť lietadlo.
Ja som tu nikdy neobhajoval oficiálnu verziu, nikde ani pri jednej udalosti 911, ale vždy som ukazoval na chyby v konšpirácii a tie tam sú a sú minimálne také primitívne ako v oficiálnej verzii. Jedno jasne odmietate a druhé aj keď je to rovnaká blbosť s veľkým pochopením prijímate.
jedna jedina kamera to zosnimala a aj to nie je jasne vidiet co to vrazilo do budovy.to ten terorista vypustil to palivo?tu verziu ty obhajujes tak vehementne az za ti z huby prasi pre naše združenie psychicky narušených paranoikov.. (ps. škoda že webky majú takú nízku fps, vyzerali by ste ešte ako väčší idi.. no veď viete čo)
zosnímali to dve, to by si už mohol vedieť ak si taký odborník
.. na tej druhej vidno kvôli fps len špic toho čo tam narazilo, a bol nesúmerný ako pri lietadle, nie súmerný ako pri rakete..
.. ale tak či tak, na odpoveď si sa nezmohol.
btw. neobhajujem žiadnu verziu, kritizujem oficiálnu aj konšpiráciu, ktorú vy a špeciálne ty, zatiaľ nedokážeš obhájiť.
.. ale tak či tak, na odpoveď si sa nezmohol.
btw. neobhajujem žiadnu verziu, kritizujem oficiálnu aj konšpiráciu, ktorú vy a špeciálne ty, zatiaľ nedokážeš obhájiť.
za takeho total shit videa o kvalite z rokov 1930 ja neviem zistit ci sa jedna o lietadlo.ale ty jednoznacne hej ty si expert na vsetko
zosnimalo to urcite viacej kamier v okoli pentagonu su mestske ale kde sa vsetky vytratili?a co chces jaku odpoved?ze hani hanjour udajny pilot ktory vrazil do pentagonu bol velmi zly pilot a pri rychlosti 640 Km(tak to hovoria media) spravil piruetu a pekne si to namieril do budovy?ci to ze udajnych 6 unoscov ku konca roku 2001 stale zilo?
-
KaptMichal
King
Podľa mňa ak nemal na tom odlietané ani hodniu, ani na ničom podobnom, tak by to zapikoval niekde pred alebo za Pentagonom, poprípade by to trafil nejak šlendriánsky...Aj v hentakých podmienkach, na takom teréne ? Veď podľa toho videa, čo sem poslal slay išlo úplne po zemi.
No, iste si architekt lietadiel a skúsený pilot v jednom, to tu spochybňovať nebudem. Ale zase to lietadlo letelo popri zemi len relatívne krátky úsek, inak muselo letieť v nejakej schopnej výške nad mestom a potom pred pentagonom klesnúť a bum. O presnosti sa tu veľmi nedá hovoriť, lebo pentagon je pekne veľké hovado široké 430m a on tam nemal terčík, kde sa mal trafiť, mohol to napárať hocikde a ako chcel.
Tak nebudem ťa tu otravovať s pojmami ako riaditeľnosť a stabilita lietadla, ale ako si ty predtavuješ, že letel a potom to napálil nízko nad zemou do pentagonu? Lebo so šírkou Pentagonu máš pravdu, ale ide o výšku... to "lietadlo" tam buchlo z boku. Ten človek asi nikdy neletel také lietadlo ako B757 tak si neviem predstaviť že letel cca v 100m, potom tesne pred nárazom sklesal pár metrov nad zem (Skúsení piloti pri displejoch by lietali tak 10m od zeme; minimum je 30m), a trafil sa cca presne do stredu budovy. Tak to bol maximálne talentovaný človek.
Vypustenie paliva? Možno, že ten Boeing ten systém má ale načo by vypúšťal palivo??? Veď on chce spôsobiť čo najväčšie škody(!).
Hm, lietadlo vyrobené prevažne z hlinníka, plastov a titanu, ktoré najprv ohne lampy(Stále si myslím, že by skôr usekli alebo sa aspoň zarezali a potom ohli) vyrobí takúto škodu? Že zničí jeden z nosníkov budovy?Z tej strany je vstužený oceľou a betónom tak že by mal odolať bombe, a okná sú tam hrubé 2cm myslím
ešte k tej rýchlosti. Exsistuje TAS(True air speed) a IAS(Indicated air speed) a tu platí vzťah - pri nemennej IAS(rýchlosť voči vzduchu, neopravená o chybu prístroja) sa TAS(rýchlosť voči zemi, neopravená o zložku vetra) zvyšuje. Je to kvôli rednutiu vzduchu v atmosfére. To znamená, že žiadne lietadlo, ktorého cestovná rýchlosť je okolo 850kmh (ALE V CESTOVNEJ HLADINE) nepôjde pri hladine mora(rsp. pri výškach blížiacich sa 0m.n.m) takou rýchlosťou. Rýchlosť 640kmh je možno už reálnejšia, aj tak sa tie rýchlosti pohybujú okolo 500kmh.
Jediné, čo mi zatiaľ hrá na stranu "lietadla" je, že vo washingtone D.C niesú výškové budovy. Pokiaľ viem, žiadna budova nesmie presiahnuť výšku budovy Congressu, či ako sa to volá...
Výšku Obelisku (Washington Monument).
-
KaptMichal
King
Takže možno ešte vyššie. O to ťažšie by to mal.
ja mam len jednu fakin kveščn. videl som to uz davno a iba 1 dokument.
Nasiel sa aspon jeden motor alebo nejaka suciastka?
Nasiel sa aspon jeden motor alebo nejaka suciastka?
srnec: z tých identifikovateľných to bol údajne 1 motor a disk z kolesa.
slay: robím v istej firme už cca 8 rokov, neraz som niečo dohľadával na kamerách a tie kamery mali rozlíšenie aj framerate lepšie než tá z pentagonu už v 2003. ťažko uveriť že kamera z brány najstráženejšieho objektu v USA má fmt taký slabý, že človek dokáže popred ňu rýchlo prebehnúť a ona to ani nezaregistruje. ďalej, kamerové záznamy z benzínky oproti cez cestu boli zkonfiškované a neboli uverejnené, pritom tá má priamy výhľad na miesto dopadu.
kapt michal: podľa vyšetrovania amíkov mali únosci nalietaných 10h v simulátore a pár hodín na cessne.
slay: robím v istej firme už cca 8 rokov, neraz som niečo dohľadával na kamerách a tie kamery mali rozlíšenie aj framerate lepšie než tá z pentagonu už v 2003. ťažko uveriť že kamera z brány najstráženejšieho objektu v USA má fmt taký slabý, že človek dokáže popred ňu rýchlo prebehnúť a ona to ani nezaregistruje. ďalej, kamerové záznamy z benzínky oproti cez cestu boli zkonfiškované a neboli uverejnené, pritom tá má priamy výhľad na miesto dopadu.
kapt michal: podľa vyšetrovania amíkov mali únosci nalietaných 10h v simulátore a pár hodín na cessne.
-
KaptMichal
King
10hodin... no way. To by muselo byt ku*** stastie aby sa trafil
Polemizovat, ci kamery v okoli pentagonu maju alebo nemaju dobre rozlisenie je predsa smiesne... Urcite tam maju nadrbanych par desiatok kamier takze cela ta oficialna verzia je trapna a nerealna...
Polemizovat, ci kamery v okoli pentagonu maju alebo nemaju dobre rozlisenie je predsa smiesne... Urcite tam maju nadrbanych par desiatok kamier takze cela ta oficialna verzia je trapna a nerealna...
Songoku Áno viac kamier, áno mali by to zosnímať, áno je to na ťarchu oficialnej verzie, o ničom z toho som nehovoril ani som to nikdy nespochybňoval. Rýchlosť bola vyše 800 podľa oficiálnej správy. Neviem o tom, žeby tá správa o živote únoscov bola niekedy potvrdená alebo oficializovaná. Nemyslím si, že by bol pre tajnú službu problém podhodiť mená pár moslimov, ktorí sú buď mŕtvi alebo ktorých sami odstránili. Načo by dávali živých. To skôr spochybňuje tvoju naivnú detskú predstavu. A chcel som odpovede na moje otázky v červenom, tie si opäť neposkytol, ale stále sa pýtaš čo chcem počuť. Tak vedz, že to kde dávam otáznik.
KaptMichal Možno pred, možno za, a možno mal šťastie.... Od západu je tam park, takže letieť desať metrov nad zemou nieje problém. A trafiť polkilometrovú kocku tiež nie. A neviem o tom že by ho trafil do stredu, foto svedčí o opaku a je tam odfotené aj poškodenie zeme pred budovou, čo by ťažko spravila raketa. Ak poviem, že tesne pred Pentagonom sklesal, neznamená to 100m omg, mal tam priestoru až až. Ak si robíš pilotný kurz tak sa učíš pristávať a trafíš sa nadráhu a pristaneš s tým hovedom, a ty mi chceš nahovoriť, že netrafí polkilometrový pentagon? Nebuď smiešny........ Palivo predsa nie je plastická výbušnina, nejakú významnú škodu by tam asi nespravilo, to bol len apel na kontrolovateľnosť lietadla. Ja som povedal, že si nemyslím, že 3metrová kocka paliva má horieť niekoľko dní, že je to blbosť, a že po náraze tam bol 50metrový fireball. Robia taký rakety? Na čo? Vari na efekt? .... A áno 130tonový gigant pri 800km rýchlosti má dostatočnú hybnosť na spôsobenie takej škody, výbuch bomby je úplne o inom, tomu by určite pentagon odolal. .... K tej rýchlosti, lol tieto veci sú každému jasné, ale ak bol vtedy vyhovujúci smer vetra, tak by to bolo zase plus nie? A dá sa to vylúčiť? A je to vôbec dôležité v akej rýchlosti tam narazil? Nie je. Ale okej. Spýtam sa takto, majú lepší záber motory v riedkom alebo hustom vzduchu? V podstate je toto nepodstatná záležitosť lebo aj keby tam narazil v o 200kmh menšej rýchlosti tak to na veci nič nemení. Btw. Tiež si neodpovedal ani na jednú otázku ktorú som dal.
silmarill Je pekné, že robíš v jednej firme, a je super že si videl kamery s lepším rozlíšením. To oceňujem. Ale ak nie si z Marsu tak určite si už videl správy a nejaké bezpečnostné záznamy. Napr. z banky a pod. Tie majú frame rate tak 1 za sekundu, sú čiernobiele a úplne na prd. To video o ktorom sa bavíme je 10 rokov staré, má frame rate tak 2 za sekundu a má schopné rozlíšenie ak si pozrieš celý pôvodný záber. Je zamerané na závoru parkoviska a má snímať prechádzajúce autá, tam asi nepotrebuješ HD kameru. Samozrejme že ak niekto zväčší štvorček v pravohore 10x a chce vidieť čo tam je tak to má na draka kvalitu. Ale aj takáto kamera mohla zachytiť kľudne raketu. Dokonca je tam aj neaký biely pruh. Načo by zverejňovala tajná služba usvedčujúci dôkaz? A akoto že si nad mestom nikto nevšimol paru zanechávajúcu a kurevsky hlučnú raketu? A načo by vlastne tú raketu používali? Prečo by nepoužili lietadlo? Ako si mohli byť istí, že tú raketu niekto náhodne nenatočí? Veď tajná služba brala len priemyselné kamery. Raketu mohol natočiť náhodne hocikto a zverejniť to na internete. Riskovala by toto tajná služba?
Neodpovedáte na moje otázky, namiesto toho sa snažíte stále o spochybňovanie oficiálnej verzie, pričom ju tu nikto neobhajuje. Nedokážete obhájiť konšpiračnú verziu a to je jediné čo tu ja spochybňujem. Už to neviem jednoduchšie vysvetliť. Naozaj. Nie sme v prípravke, a opakujem to ako tatár v každom poste, tak už neviem či ste na drogách alebo čo?
KaptMichal Možno pred, možno za, a možno mal šťastie.... Od západu je tam park, takže letieť desať metrov nad zemou nieje problém. A trafiť polkilometrovú kocku tiež nie. A neviem o tom že by ho trafil do stredu, foto svedčí o opaku a je tam odfotené aj poškodenie zeme pred budovou, čo by ťažko spravila raketa. Ak poviem, že tesne pred Pentagonom sklesal, neznamená to 100m omg, mal tam priestoru až až. Ak si robíš pilotný kurz tak sa učíš pristávať a trafíš sa nadráhu a pristaneš s tým hovedom, a ty mi chceš nahovoriť, že netrafí polkilometrový pentagon? Nebuď smiešny........ Palivo predsa nie je plastická výbušnina, nejakú významnú škodu by tam asi nespravilo, to bol len apel na kontrolovateľnosť lietadla. Ja som povedal, že si nemyslím, že 3metrová kocka paliva má horieť niekoľko dní, že je to blbosť, a že po náraze tam bol 50metrový fireball. Robia taký rakety? Na čo? Vari na efekt? .... A áno 130tonový gigant pri 800km rýchlosti má dostatočnú hybnosť na spôsobenie takej škody, výbuch bomby je úplne o inom, tomu by určite pentagon odolal. .... K tej rýchlosti, lol tieto veci sú každému jasné, ale ak bol vtedy vyhovujúci smer vetra, tak by to bolo zase plus nie? A dá sa to vylúčiť? A je to vôbec dôležité v akej rýchlosti tam narazil? Nie je. Ale okej. Spýtam sa takto, majú lepší záber motory v riedkom alebo hustom vzduchu? V podstate je toto nepodstatná záležitosť lebo aj keby tam narazil v o 200kmh menšej rýchlosti tak to na veci nič nemení. Btw. Tiež si neodpovedal ani na jednú otázku ktorú som dal.
silmarill Je pekné, že robíš v jednej firme, a je super že si videl kamery s lepším rozlíšením. To oceňujem. Ale ak nie si z Marsu tak určite si už videl správy a nejaké bezpečnostné záznamy. Napr. z banky a pod. Tie majú frame rate tak 1 za sekundu, sú čiernobiele a úplne na prd. To video o ktorom sa bavíme je 10 rokov staré, má frame rate tak 2 za sekundu a má schopné rozlíšenie ak si pozrieš celý pôvodný záber. Je zamerané na závoru parkoviska a má snímať prechádzajúce autá, tam asi nepotrebuješ HD kameru. Samozrejme že ak niekto zväčší štvorček v pravohore 10x a chce vidieť čo tam je tak to má na draka kvalitu. Ale aj takáto kamera mohla zachytiť kľudne raketu. Dokonca je tam aj neaký biely pruh. Načo by zverejňovala tajná služba usvedčujúci dôkaz? A akoto že si nad mestom nikto nevšimol paru zanechávajúcu a kurevsky hlučnú raketu? A načo by vlastne tú raketu používali? Prečo by nepoužili lietadlo? Ako si mohli byť istí, že tú raketu niekto náhodne nenatočí? Veď tajná služba brala len priemyselné kamery. Raketu mohol natočiť náhodne hocikto a zverejniť to na internete. Riskovala by toto tajná služba?
Neodpovedáte na moje otázky, namiesto toho sa snažíte stále o spochybňovanie oficiálnej verzie, pričom ju tu nikto neobhajuje. Nedokážete obhájiť konšpiračnú verziu a to je jediné čo tu ja spochybňujem. Už to neviem jednoduchšie vysvetliť. Naozaj. Nie sme v prípravke, a opakujem to ako tatár v každom poste, tak už neviem či ste na drogách alebo čo?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pre srandistov, ktorí tento web používajú ako "dôkaz" niečoho, dnes priam excelujú =D http://www.chelemendik.sk/K_Zemi_sa_poh ... 07290.html
A pridávam aj to, že je to vyše roka starý hoax, pričom tieto konšpiračné stránky sú tak tupé, že skočia na všetko http://www.abovetopsecret.com/forum/thread644342/pg1
A pridávam aj to, že je to vyše roka starý hoax, pričom tieto konšpiračné stránky sú tak tupé, že skočia na všetko http://www.abovetopsecret.com/forum/thread644342/pg1
ako ti mam odpovedat na tieto otazky na ktore nevie mozno ani obama..ty nam tiez nedavas odpovede na nase..co ja viem kto tam pohadzal lampy ked ziadne zabery nie su..slay napísal:Songoku Áno viac kamier, áno mali by to zosnímať, áno je to na ťarchu oficialnej verzie, o ničom z toho som nehovoril ani som to nikdy nespochybňoval. Rýchlosť bola vyše 800 podľa oficiálnej správy. Neviem o tom, žeby tá správa o živote únoscov bola niekedy potvrdená alebo oficializovaná. Nemyslím si, že by bol pre tajnú službu problém podhodiť mená pár moslimov, ktorí sú buď mŕtvi alebo ktorých sami odstránili. Načo by dávali živých. To skôr spochybňuje tvoju naivnú detskú predstavu. A chcel som odpovede na moje otázky v červenom, tie si opäť neposkytol, ale stále sa pýtaš čo chcem počuť. Tak vedz, že to kde dávam otáznik.
Nejde len o lampy, otázok bolo neúrekom, je to vaša konšpiračná verzia ktorej ty veríš a propaguješ to, tak by si ju snáď mal vedieť obhájiť. Veriť verzii ktorá má silné logické defekty je ešte primitívnejšie než veriť oficiálnej verzii, taký jedinec už nieje ovca, ale superovca, lebo sa dal nachytať dva krát. To je už FACEPALM na druhú.
jj len ty mas pravdu
Došli ti argumenty čo?
btw. Na rozdiel od teba ja som tu žiadnu pravdu o 9/11 nikdy neprezentoval. Jednoducho ti kladiem otázky ku konšpiračnej verzii, ktorá má vážne logické defekty a ty nie si schopný ani sa len pokúsiť odpovedať. Ale na druhej strane budeš veľkohubo presviedčať všetkých o tom že je pravdivá.
btw. Na rozdiel od teba ja som tu žiadnu pravdu o 9/11 nikdy neprezentoval. Jednoducho ti kladiem otázky ku konšpiračnej verzii, ktorá má vážne logické defekty a ty nie si schopný ani sa len pokúsiť odpovedať. Ale na druhej strane budeš veľkohubo presviedčať všetkých o tom že je pravdivá.
nazval si nas idiotmi pretoze si objavil novu stranku ktora mala vyvraciat konspiracie..to si aj viem predstavit ze si normal vyskal od radosti doma a hned si americku vlajku vyvesil na verandu..mozno si aj orgazmus z toho dostal..tebe neda spat to ze sa objavuje nieco co spochybnuje udajny utok na ameriku Ooo velky policajt a necha si 4 lietadla uniest..to uz hej snivaj si svoj americky sen mozno das pokoja ked ti dam za pravdu a ulavi sa ti..ano mas pravdu teroristi ktory doteraz ziju uniesli lietadla a zabili 3000 ludi.do pentagonu vrazil boeing s vysunutym podvozkom ktory letel 0,5 metra nad zemou..
Akú novú stránku som objavil?
O čom rozprávaš? Teplotu si si už zmeral? Prečo stále podsúvaš oficiálnu verziu? Čo ja s ňou mám? Celý čas sa tu bavíme o konšpiračnej a stále ti to opakujem. Ak si dyslektik tak to povedz rovno, budem na to brať ohľad.